Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
BiancaM spune:
LA noi, al doilea vine, dupa ce al meu a dus lupte de lamurire cu mine sa mai fac ceva scoala, si cand m-a convins intr-un final, zice, 'auzi, dar nu facem partener de joaca pt Amalia?'
Imi venea sa-l strang de gat, dar nu am asteptat sa zica de 2 ori...
Si mai ales ca venea vacanta in Romania.... Nici noi nu avem ajutor de nici unde, dar macar financiar nu ne facem griji. POate reusim si le facem viza bunicilor din nou, si atunci o sa vina mama vreo 2 luni sa ne scoata din belele.
MA duc sa vad ce-mi fac cartofii. Asta seara avem cartofi frantuzesti
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
absoluta spune:
Fetelor sunteti vreuna treaza?!
Sora mea este insarcinata in 9 saptamani si m-a sunat acum disperata ca a sangerat. Ce sa faca ea la ora asta?
Nu stiu ce sa-i spun sa faca....
Doar a sangerat, nu mai sangereaza. S-a trezit din somn pe la 4 si a vazut ca a sangerat.
absoluta spune:
Mi-a fost frica sa nu o speri prea mult deja este disperata , plange rau. Am intrebat-o si acum daca mai sangereaza si a zis ca nu. Am zis sa mai stea putin si sa-si sune doctorul pe la ora 6.
Sa-i zic sa plece la urgente si sa nu mai astepte pana la 6?
lilidana spune:
eu sunt Panicata,asta e numele meu,de asta am zis sa mearga la spital,adica eu asa as face,mai bine as merge degeaba...
sa dea DD sa nu fie nimic grav...pupici
editez:acum vad ca ti-am raspuns dupa 6,ce-a zis medicul?sa ne tii la curent
absoluta spune:
Asa sa fie.
Sa-ti spun ceva...
Suntem nascute in aceeasi zi si in aceeasi luna la o diferenta de 4 ani..
Cert este ca la 4 cand ea m-a sunat eu eram treaza de vreo 10 minute . Ma tot foiam in pat.
Nu e data cand plang ca ea sa nu ma sune.... am dat-o pe simple coincidente, dar acum la asta ma gandeam, m-am trezit chiar daca sunt foarte obosita avand musafiri aseara pana pe la 1.
loradin spune:
Neata,
Absoluta- ii tin pumnii surorii tale si ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bine.Asta e ce-am reusit sa citesc acum:
Sangerarea poate fi cauzata de o simpla cervicita, o inflamatie a colului uterin, pe care un tratament simplu o poate rezolva repede. De asemenea, micile scurgeri de sange mai pot fi cauzate de tulburarile hormonale, polipii cervicali (chiar daca sunt benigni, pot afecta mai tarziu nasterea) sau boli cu transmitere sexuala. La aproximativ 10-14 zile de la concepere, se poate observa o usoara sangerare la inceputul sarcinii. Aceasta sangerare are loc cand ovulul fecundat este implantat in endometrul uterin. De obicei, aceasta sangerare apare mai devreme si este diferita, mai deschisa la culoare decat o perioada menstruala normala si dureaza mai putin decat un ciclu normal. Unele femei confunda aceasta usoara sangerare cu menstruatia si nu realizeaza ca sunt insarcinate.
Sa speram ca este asta!!! Asteptam vesti!
absoluta spune:
Multumesc Loradin.
Astept sa vad ce si cum . La 8 se duce la spital si o sa se vada cu doctorul ei. Am incredere enorma in doctor. Este dr.Puia , doctorul care pentru mine a facut minuni.
Problema e, ca ea e speriata, plange incontinuu...