Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Da Kitty si ce spui tu este foarte adevarat. Dar incerc sa ma urnesc sa fac totusi cererea si ma voi hotari la timpul potrivit.
Motivele pentru care as vrea sa il duc sunt urmatoarele:
- se va antrena cu ceilalti copii si va incepe sa manance si el mai bine;
- e posibil sa faca la olita mai repede vazandu-i pe ceilalti;
- e posibil sa isi dezlege limba mai repede si sa manace singur din aceleasi motive.

In rest ... credeti-ma ca nu l-as duce pentru nimic in lume.

Nu stiu cum sa va spun, dar de cand am ramas insarcinata din nou, sentimentele dintre noi doi sunt cu totul altele. El e mult mai docil si mai intelegator si mai lingusitor evident, iar eu nu ma satur de mirosul lui, de zambetul lui, de prostiile lui, de boloboroselile lui. Am momente in care imi este foarte frica de cum va fi cu doi copii, adica de sentimentele mele pentru bebica mic.

Na! Am spus-o!

Astept rosii si castraveti ca asta mananc in fiecare seara!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Kitty- distractie placuta!Citeam ceea ce ai scris si parca imi imaginez cum tzopaiai cu Raul..super, marfa, cool mom!
Roxanici-ce sa iti spun..sper sa te acomodezi repede..nu-i asa ca e buna zicala''rau cu rau dar mai rau fara rau''( nu ca Rares ar fi rau)
Carmen..multa sanatate si sa va dregeti la burtica.Dintre toate Veveritzei Ecoflorina i-a priit cel mai bine.
Carmen de la Maramu-nu te mai stresa cu analizele..o sa fie bine.Vezi ca ma alatur lui Biky si iti dam o flocaiala la patrat
Ioana-ras..tuns..si frezat!Sa va fie de bine
Lilidana..bine ca au iesit ok analizele alergologige..hai poate usor usor o scoateti la capat.TREBUIE!Gandeste-te la Eliana cat de greu trebuie sa ii fie
Pateu Martinel-nu am dat,,nu stiu de ce dar nu m-a atras sa cumpar.Si oricum Veve nu prea se omoara cu pateul.
Dormit-doarme inca in patut.Eu as vrea sa doarma cu mine ,sa o giugiulesc pe la copanele dar nu vrea.Cere la patut.
Apropos de racelile astea..iaca-ta si noi suntem in a 3-a sapt.Maine mergem sa facem un exudat ca rosu din gat nu a cedat cu antibiotic.Sa vedem cum o fi viral, antibiotic...apoi mai vedem ce e de facut.

Off topic..azi la stiri a dat cum o fetita de 3 ani a murit in masina de spalat.S-a acuns acolo, masina s-a umplut cu apa,mama nu a stiut si a murit prin sufocare.Pana sa realizeze mama ea era deja...off..cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Gabi, te inteleg, tot timpul trebuie sa le sucim invartim sa gasim solutii in care beneficiile sa fie mai mari ca daunele... o scoatem cumva la capat cu totul.
De fapt am inceput mesajul asta pentru ca sa repet :asa cum iubirea pt primul copil a venit...de nicaieri si ne-a coplesit, tot asa e si cu al doilea. Nu iei nimic sa dai celuilalt. Fiecare are partea lui din sufletul tau - care a devenit brusc mai incapator.......si e minunaaat! Asa ca Gabi, iubeste-l in voie pe Tudor si tot asa o sa-l iubesti si dupa ce vine bebedoiu!

Rozi, bafta maine sa ii dati de cap odata uracioasei de boli!

Off ce ma fac eu fara stup 3 zile, uite cum ma tot intorc in jurul cozii pe aici si nu ma indur sa ma duc la culcare...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

roxanici,ai inceput munca?Wow,eu n-am stiut,e adevarat capitolul trecut l-am cam sarit.Dar ce faci cu Rares?Cum te simti "rupta" de el?Povesteste-ne,descarca-te,stiu ca nu e usor...
Iti multumesc de intentia de a-mi trimite medicamente(si stefaniyei ),dar nu vreau sa va complic ca stiu ca trebuie si reteta de la medic si translatie in engleza(asta cam au toate),deci o sa "sar" pe sor-mea,din nou.

Kitty,ai dreptate cu acomodarea,e valabila pentru mine,personal.Eu n-am fost bolnava in 30 ani cat aici in 2(avem 2 ani si ceva aici).Insa,surprinzator,Kari nu a fost niciodata foarte bolnava,adica sa trebuiasca sa mergem la dr,sa ia antibiotic,am tratat-o acasa pentru o raceala,gripa,nimic serios.
Sotul e cam acomodat,el a mai trait niste ani pe aici,before,iar David s-a nascut aici,el ar trebui sa fie cel mai tare,insa...nu stiu ce sa zic.

Gabi78,pentru motivele enumerate de tine si altele cateva "specifice",noi am tinut sa-l ducem pe David la daycare asa de devreme.
Lasand la o parte latura medicala,eu sunt multumita:mananca singur bine,mananca mai variat decat inainte,adica si ce nu indrazneam eu sa-i dau(gen pizza,de exemplu),vorbeste tot mai mult(e drept ca in engleza,dar tot ma bucur ca nu mai e mutulica),e mai sociabil,independent,stie sa se joace singur si cu alti copii.Intr-un cuvant,merita efortul sa-l "rupi" de langa voi.Curaj .Iar cu bebe doi nu-ti face griji,ii vei iubi la fel de mult pe amandoi,fiecare va avea locul sau special in inima ta.

fetelor,nu ma bateti rau,iar n-am vazut poze,dar si daca as vrea nu pot ca ma dor ochii de la viroza(ce scuza am bagat )

si daca nu v-am scris numele tuturor in mesajele mele, nu inseamna ca n-am citit ca ma incurajati si nici n-am dat scroll pe mesajul vreuneia dintre voi
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

carmenefr sper ca teo da semne de mai bine. tu ai putut sa-ti reprogramezi interviul?
si eu sunt cam speriata, aseara matei a vomat laptele imediat dupa ce l-a mancat. n-a tusit, s-a inecat. dupa asta a adormit la loc, cam 1 ora, apoi iar avea senzatie de voma. a mai dormit vreo 2 ore si a inceput viermuiala. s-a urcat peste noi in pat si da-i forfoteala. oricum se aseza nu era bine. s-a frichinit vreo 2 ore. intr-un final l-am convins sa se duca inapoi la el in pat, unde a dormit relativ bine pana la 5 cand a baut ... 1 bibe de apa. asta dupa ce toata noaptea l-am rugat cu cate o gura de apa/ceai, ca am zis ca dupa voma sa-si clateasca gura. n-a vrut.
acum era bine. am ajuns mai tarziu la gradi, ca dupa frichineala lui nu ne-am mai putut trezi noi. era f vesel. sa vedem cum va fi azi. si inca o data ... offfffffffff!

lilidana daca iti zic ca si luna februarie am inceput-o tot cu antibiotic?? asta dupa doar 4 sapt de pauza. orzul il gasesti sigur la voi, decat pui apa peste pulbere sau concentrat, depinde cum il gasesti. eu am avut adus din america. (green barley) multa putere iti doresc!

pisi matei isi turnase apa cu canuta cu cioc in vasul de la blender si aduna picaturile de apa cu lingurita.

kitty distractie placuta!

roxi succesuri!

sa aveti o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici,

multumim frumos pentru raspunsuri si intentii, poate o sa reusim si noi din primavara sa dormim separat.

CARMENFR sa va refaceti repede, repede si sa nu mai aveti probleme, TEODOREI.

LILIDANA frumos mai scrie acolo dar pana la urma tot va trebui sa renuntam la dormitul impreuna, sanatate multa si putere ca trebuie sa treaca si la voi odata.

KITTY vacanta placuta si relaxanta, sa va bucurati cat mai mult de timpul petrecut in 4.

MADY felicitari si tine-o tot asa pana iti atingi scopul, bravo tie.

ROXANICI bafta la serviciu si hai nu mai fi deprimata ca te vei obisnui repede.

GABI nu trebuie sa te simti aiurea ca ai unele indoieli, eu cred ca e normal si mai cred ca vei avea dragoste impartita in mod egal in momentul in care vei avea doi pitici.
si eu ma tot gandeam la un moment dat ca daca voi mai face un bebe voi putea sa-l iubesc la fel ca pe STEFI, dar eu cred ca atunci cand ii vei vedea mutrita te vei indragosti imediat de el la fel cum ai fost si cu TUDOR.
MENUET bafta la control si sa veniti cu vesti bune.
sanatate maxima la mamici si pitici si ca doresc o zi frumoasa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

stefimic acuma ca am vazut mesajul tau, mi-am adus aminte ca vroiam sa-ti scriu ceva. ieri mi-ai dat emotii cand ai zis ca te-ai separat de tati. ma gandeam ... offf, inca un trantor las. bine ca nu e asa!
(uite ce ma rodea pe mine grija ... )

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

IOANARADU cand l-am nascut pe STEFI am dormit noi doi in pat si STEFI in patut, asta pana la 7 luni cand nu a mai vrut sa doaarma in patut, apoi am dormit toti trei in pat pana la 1 an si jumatate cand m-am mutat eu in camera lui STEFI si taisaso doarme singur, dar oricum ne intalim seara ca deh eu tot zic ca incercam sa ne hotaram daca facem sau nu bebe 2.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

pisikuta e pate de la reinart, martine... cutia e in forma de ursulet... io iau de la Auchan... cred ca au si ceva mezeluri pt. pici, tot in forma de ursulet, dar de-alea nu le dau

biky concluzia: sa mai crezi in zodii

carmenefr multa sanatate Tare urata enterocolita... mai rau ca o viroza

gabi78 mie nu mi se pare sarat ... si io am pitici cu sarea ... oi fi inimerit unul "defect" Mi se pare f.f. gustos
De pui nu mananca nici sa-i bati... si parca se intinde si mai greu pe paine cel de pui... e mai ... "sec"
Si lasa prostiile... sa vezi ce frumos o sa fie cu doi... o sa-i iubesti la fel de mult pe amandoi

roxano lasa depimarile... treci la munca si seara la raport

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Ioanoooo - Nebunatecooooo!!!!!Ce m-ai distrat....tu, cu poalele in brau

carmenfr -enterocolita?!?! of, of, of!!! asta e de la cresa luata!
Ei, asta ar fi pentru mine motivul principal pentru care nu m-as grabi cu inscrierea la cresa / gradinita! Stiu ca aproximativ 50% din carnea din meniu este de pork, bashca ca le mai dau si salamuri sau alte produse care pentru un copil de 2 ani nu sunt indicate!

Roxanes - iiiiii....ai dat de greu!!!!!! Da' cat voiai, fata, sa mai clocesti acasa, ha?

CALCIU- eu sunt mic nu stiu nimic...
Doctorul mi-a zis ca nu e cazul, ca nu arata a copil cu lipsa de calciu...Dar eu sa astept sa aiba?
Ii dau vigantol, iar calciu presupun ca este suficient cel din alimente!
Voi de ce le dati calciu???? sau de ce trebuie???? cate zile???
Doamne, iarta-ma...batrana si proasta mai sunt!!!!!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput