Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Absoluta-nu te poti duce la ea? Ma gandesc ca are multa nevoie de sprijinul tau. Sau nu ai cu cine sa-ti lasi micutza? Am cautat o rugaciune pe care eu am primit-o de la sora mea.Daca nu o gasesc..promit ca o voi scrie.Imi inchipui ce este in sufletul tau.Sunt alaturi de voi.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Acum nu pot. Trebuie sa o duc pe Timeea la cresa, dupa ce termin ma duc la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ABSOLUTA, ne rugam pentru sora ta si pentru puiul ei din burtica. Daca vrei, spune-ne si cum o cheama pe sora ta. POate reuseste sa se calmeze, ca mult rau isi face daca e in starea asta.
Suntem cu gandul la voi si asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Absoluta numai bine pentru sora ta...sper ca acum deja totul este bine........o rugaciune mare pt ea si pentru bebe din burtic

Elianne..of, of.....si io sunt un pic panicoasa de felul meu....dar daca zici ca e ok si nu are reactii din alea anormale in urma cazaturii....nu cred ca e necesar sa mg la medic.....noi suntem alaturi si un pupic mare ca sa treaca cucuiu si sperietura mamiii

Raisa acum vrea alta olita spune ca aia pe care o are e veche si de aia nu sta ea pe ea..alta noua mami aba(alba)....dar asta pe care e tot alba....o las in pace o ascund si mai incercam mai incolo...nu mai iau alta olita ca nu are rost

In rest ok...pupic la bolnaviori sa se faca bine

Uitasem demult sa il laud pe David mesteru casei....hai Mihaelaaa.....ai promis ca intri la raport mai des

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ABSOLUTA, eu am sangerat in jur de saptamana a 10a la ambele sarcini, si am primit tratament cu Utrogestan, si de la primul dr (era inainte sa-l cunosc pe Tutu) si de la Tutu la a doua sarcina.

ne sa fie totul bine!

Extraordinar cu tine si sora ta, parca ati fi gemene

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Diana, sunt si eu cu sufletul alaturi de voi! Stiu ce inseamna sa nu te poti opri din plans. Si la noi la fel s-a intamplat in saptamana a opta, dar, slava Domnului, in ciuda tututror pronosticurilor medicale, totul a fost bine pana la urma. Am tinut cu dintii si ghearele de sarcina asta, chiar daca pt unii medici ea nu mai era "viabila".
Ma rog sa fie bine samburelul mic si surioara ta!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor am tot auzit de platilina....de care ati luat ca io is cam in incurcatura....nu stiu de care sa iau...si am mai gasit un nisip umed colorat care se modeleaza....a luat cineva asa ceva uite aici

http://www.toyz.ro/plastilina-modelare/spin-master/moon-sand-pet-shop/

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Diana, nisipul ala ... am vazut si in Real, dar cred ca-ti blestemi zilele daca-l iei. Presupun ca se imprastie mult mai usor deca plastilina, dar e la fel de greu de curatat fiind lipicios tare.

Mergi la inceput

Si daca cauti pe google plastilina non toxica si plastilina netoxica gasesti o gramada. Mai e alternativa plastilinei facuta din coca. Aia sigur e comestibila. http://www.p a r i n t i .com/Modelaj_pentru_copiii_mici-articol-125.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor , sora mea are fibrom, a internat-o.
Spuneti-mi va rog ce riscuri sunt?

Multumesc mult pentru sustinere si incurajari.
Multumesc!

Mergi la inceput