Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Absoluta si eu am sangerat asa -cam in 10 saptamani, am fost tare speriata ca eram in concediu la mare si mai aveam si 36 de ani. Am venit acasa si am mai sangerat de 2 ori, am fost la urgenta ca dr meu era in concediu ....pana la urma a fost totul bine, nici macar tratament nu am urmat. Doctorul meu mi-a spus ca se intampla destul de frecvent in primele luni sa sangerezi cand ar fi trebuit sa vina ciclul. Cred ca e f important sa se linisteasca! Sanatate!

M-am laudat ca e fff fain (suuupeeerb): asa a fost ieri. Azi noapte a fost raaaaaaau. Giulia trezita ieri dimi destul de repede, plimbata muuult, dormita doar o ora la amiaza si "inotata" in piscinuta vreo ora nu a adormit pana aproape la 1, dupa ce am ajuns sa urlu la ea, sa o scutur , sa ma urc pe pereti. Si toata noaptea s-a frikinit, mi-a dat picioare in gura si mie si lui Raul...ma dor toaaateee, ma duc sa-l intreb pe Calin daca imi face un masaj
Acum plecam "la partie" nu stiu de ce...dar mergem.

Pupezeee.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici,
ABSOLUTA sper ca totul este acum sub control si-i doresc sorei tale multa sanatate si bebic din burtic sa fie bine si sa fie sanatos.

DIANA n-am vazut asa ceva pana acum dar mi se pare destul de interesant nisipul, dar pt noi nu cred ca este indicat momentan pt ca STEFAN inca are tendinta de a baga in gura si atunci nesupravegheat nu l-as putea lasa asa ca noi o lasam pe mai tarziu dar e o idee buna de tinut minte.

ELLYANE voi cum mai sunteti? mai are cucui? da-ne un semn sa stim ca sunteti ok.

noi am dormit ieri si pt azi, ca astazi a fost foarte matinal asa ca va las si ma duc sa mai beau o cafea intre doua aspiratoare.
va pup si sa aveti o zi placuta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Scuze, Absoluta, n-am vazut ultima postare.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitty! Bine ai venit in club! Nu ca ar fi vreun castig. Eu pe chestia asta am hotarat ca la pranz n-o mai culc decat daca e franta si cade singura. Si asa, parca doarme mai bine noaptea. Ieri am stat afara toata ziua si aseara a cazut ruupttaaa pe la 19.30. A mai deschis un ochi pentru un bib de laptic pe la 22 si dusa a fost pana azi dimi la opt. Sa tot fie zile d-astea, ca "trebi" in casa oi face cand oi mai apuca.

Diana, fibrom mi-au zis si mie ca ar fi ... dar abia cand am nascut-o. In sarcina se pot retrage si sa nu influenteze puiul mic in niciun fel. Oricum trebuie urmarit sa vada cum evolueaza.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Absoluta eu stiu ca fibromu se retrace in sarcina....chiar e indicat pentru resorbirea lui o sarcina....asa am citit undeva dar nu stiu unde..cel mai imp e sa stea linistita....ca totul va fi bine

Ela ....eu eram convinsa ca se imprastie dar voiam sa ma asigure cineva...arata asa de fain..poate o sa ii iau pt afara la vara

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

absoluta, si eu am sangerat din sapt 7 pana....nici nu mai stiu... am luat utrogestan primele luni...moasa a zis ca nu e nik grav...acuma io nu stiu dc dr surorii tale i-a zis ca sangereaza de la fibrom sau de la col... o sa fie bine, doamne ajuta!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Absoluta tinem pumnii sa fie totul in regula
Nu stiu nimic despre sarcina si fibrom... dar sper sa mearga impreuna si fara probleme...

Saru'mana pt. incurajari... am sunat pediatrul ieri dupa-amiaza, ca nu puteam sa stau linistita... zise ca daca se comporta normal, ca deobicei... mi-a enumerat si el intreaga lista de ce sa faca si sa nu faca in urmatoarele 24 de ore... ca sa intru la idei... l-am intrebat si de antitetanos, stiam ca au facut, dar vroiam s ma asigur ca nu-i nici un risc ca a dat cu capul intr-un fier, care putea fi ruginit, chiar daca nu se vedea...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Fetelor , sora mea are fibrom, a internat-o.
Spuneti-mi va rog ce riscuri sunt?

Multumesc mult pentru sustinere si incurajari.
Multumesc!

Absoluta si eu am avut fibrom. Acum deja s-a retras.

Din cate stiu eu se poate retrage in timpul sarcinii sau poate sa creasca odata cu sarcina.
Daca va creste odata cu sarcina il scoate cand se naste copilul si de obicei un pic mai devreme, in functie de marime. Am o colega de servici careia i s-a intamplat asa si sunt bine atat ea cat si fetita.

Sanatate maxima! Sii sarcina usoara surorii tale!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Elyanne .... sper sa fie totul ok si doar sperietura sa fie mare.

Despre plastilina eu nu stiu ce sa zic ... noi avem niste cutii Play Doh parca se numesc pe care le-am primit "bonus" la niste pantofi sport "de firma", dar sotul crede ca ar fi bine sa il mai lasam o vreme. O sa incerc totusi sa vedem daca e interesat, dar mi-e teama ca vom esua si de aceasta data si voi fi si mai stresata de faptul ca nu il intereseaza nimic "cultural".

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

freza e facuta la frizer ma!! nu eu l-am frezat ... stati calme!

pisi hai mai fan carfure, are peste tot pateu martinel. e intr-o cutiuta cu forma de martinel. cat despre dans ... sa stii ca eu te simpatizez pe tine, dar chiar la dans l-as da, prima data dupa limbi straine. ca eu asa de stangu-n dreptu' dansez, macar copilu sa invete cate ceva. oricum, clar, anul asta nu-l dau. de la toamna.

biky vreau un colet maaaare maaaare ... cam de 1.90 asa. si cu poalele in brau, rezolv eu.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

iarasi cumatru? nu va mai satura al de sus
eu fac pate din ficatel, dar asa m am saturat...ptr noi luam scandia. da' azi m am carrefourit, deja , si l am gasit la mezeluri. am luta unu', de testare...mi o da voie kitty...?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput