Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Am apucat sa citesc 2 pag din capitolul trecut si una din asta
...
Erina multumim ptr cuvintele de lauda ptr copiloi
...inca nu am vazut grasimile ale
, dar daca insisti nu uita sa faci multe plimbari lungiiiiii
Rox nu cred ca vei avea probeme cu atomica cu scoala sant sigura ca va prinde din zbor si daca mai prinde drag si de invatatoare
Andreea cred ca mai toti copii vor tot ce e nou si nu prea dau nik
Urmy poate devi mai agresiv cand sta mai mult timp in casa ??
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Rox drum bun si nervi de otel
...lasa ca adoarme repede dupa gurile de ozon curat![]()
Papanash baietoiul meu fructa o manca numai "la volan"...mi-am nenorocit o masina, dar ce nu face o mama nebuna
Cu mancarea e bine daca reusesti sa-l pacalesti...la mine noroc cu mama ca altfel nu cred ca rezistam la figurile printesei
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance buna ziua, eu mai am de citit in urma, dar am venit repede sa scriu ca sa ma mai eliberez. Vreau si eu sa ma plang: tudor ma musca si ma bate in continuu, arunca cu obiecte, nu sta locului la schimbat, se joaca si apoi se pune in genunchi si urla, nu mananca. Unde mai pui ca ieri spalam vasele la bucatarie si copilul meu a iesit din tarc http://www.regalobaby.ro/la-joaca/bertoni-tarc-play-station.php - cam asa este, dar pe alte culori, s-a dus la o vitrina, a luat o lumanare de sticla, a spart-o (nu s-a taiat) si a venit la bucatarie cu 2 bibelouri in mana. Ma face rau de tot cu capul, ii mai trag si cate una , mai ales duoa ce ma musca si apoi plang ca imi pare rau. Ultima (penultima de fapt) a fost de umar, mi-a luat pielea si m-am invinetit instant. Ma oboseste foarte tare uneori. Tudor- 17.09.2007 |
Cunosc starea ta, mai ales in legatura cu muscaturile si loviturile, am trecut prin asta, nu poti sa faci decat sa-l ignori si sa-l respingi atunci cand crezi ca urmeaza sa te muste sau loveasca, la noi doar asta a tinut, am incercat si cu explicatul si cu ''plesnitul'' chiar s-a discutat un capitol intreg pe baza asta

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
urmychance spune:
| citat din mesajul lui bernix Buna seara! Nici nu stiu cu ce sa incep, ca s-au intamplat o multime. Urmy, draga mea, io jur ca nu te inteleg. Sa ai tu la cine lasa copilul si sa nu te induri?! De ce? Nu vor sa-l tina, se poarta urat cu el, plange cand e cu bunicii? Mama e venit la mine o sapt si era in plina criza de sciatica, dar am profitat frate, am iesit in fiecare zi, iar Ana a fost super OK, ba a si adormit la pranz fara mine. Cred ca n-ar fi rau sa-l lasi sa aiba activitati si cu altineva in afara de tine ca de-acum e maricel. A, am uitat sa spun, io mi-am trimis mandra si la piscina cu mama si sor-mea si s-a simtit super, nici n-ascancit, ba a si agatat o doamna dispusa sa-i fie mama. Io zic ca de la dinti musca, insa nu stiu ce sa faci sa inceteze. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
ba cred ca ar vrea sa il tina, dar nu as vrea sa imi creez obligatii. Cand mergem la ei (aproape in fiecare weekend!)soacra-mea pregateste pt Tudor vreo 5 feluri de mancare. Dar nu stiu cum sa spun...e un fel de jena impusa cumva de sotul meu. Daca vrem sa mergem la tigara, de ex., ii este rusine sa le zica alor lui sa stea cu Tudor. Au si catel si Tudi isi baga mainile prin mancare lui si apoi baga in gura, tb supravegheat permanent. Totusi nu asta mi-e grija, cel mai mult imi e de obligatii.
cecilia L spune:
Urmy, cred ca motivul pt care musca sau loveste, este modul lui de asi manifesta dragostea pt voi, la Cristi asa era, venea sa ma imbratiseze si ma musca de umar de-mi curgea sangele...si multe alte exemple, mai avea o chestie sa ma muste de nas, cica voia sa ma pupe....acum doar ma mai ciupe de gat, ceea ce isi face si lui, el tot timpul e ciupit de gat si urechi( mai ales cand ii este somn).....ignora-l, sau pleaca de langa el o perioada si sigur o sa omnteleaga de ce.
Roxana, drum bun, odihna cat de multa si zapada multa.
Andreea11, 130ron/noapte, cumparaturi facute de la Buc si transportul ...nu stiu sa-ti spun un total.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
urmychance spune:
| citat din mesajul lui bernix Yaia, pe bune ca are dreptate papanash, tu vorbesti din carti. Bine, ai si copil model, auzi la ea, maximul de 20 de min de plans. Da' ce-ai zice de o ora juma' de urlat incontinuu in scaunul de masina?! Nu-ti mai dau alte exemple ca mi-e ca te complexez. D-aia, io sper sa functioneze legile astea ale compensatiei ca tot sunt invocate, sa vezi si tu cum e la bb2 si sa vedem atunci daca-ti mai arde de dat sfaturi. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
lui tudor cand plange in scaunul de masina ii cant, ii arat jucarii, ii arat carti cu poze, ii dau apa, suc, ceai sau lapte daca am ( sa ma vedeti cum stau cu cate 3 biberoane si i le arat pe toate), il rog sa taca sau mai nou a tipat tasu la el si a stat cuminte pana acasa. Cel mai mult a plans (dar asa ca de alint, nu provocat de o pb reala) 10 min. Bine, nici nu am mers la drum lung cu el. De cele mai multe ori a plans ca a facut pe el. Bea foarte multe lichide, in special apa,, si se uda destul de des. Zilnic. Eu ii schimb lui Tudor vreo 5 randuri de haine pe zi (ba face pipi, ba isi varsa apa pe el, ba il bag in cada sa il spal la fundulet si se joaca cu apa si se uda, ba
se murdareste cu mancare , ba il imbrac cu haine de iesit in oras).
urmychance spune:
sa va arat ce i-am luat lui tudor poate va tenteaza...asa, informativ.
http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=EK242
http://www.chic bebe.ro/products/1876-philips_avent_set_2_biberoane_260_ml.mbs
http://www.chic bebe.ro/products/4680-nuk_biberon_active_cup_football_edition_cu_adaptor_de_baut_din_latex.mbs
si hainute
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/3039347591/
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2642903825/
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2642396324/
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2641567535/in/photostream/
fara pauza la bebelusul tau si chic bebe.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui betty78 Ufff, saracutza de tine...dar imi suna tare cunoscut: al meu bate, da palme, musca, iti da cu capul in gura sau in cap, zgarie si ciupeste, imi smulge parul din cap si daca nu reuseste sa ma enerveze suficient se da cu capul de perete sau de primul obiect pe care il gaseste in cale...Nu il altoiesc inca, dar nici mult nu mai am. In plus fac parte si din clubul Carpatinei: adica ne trezim noaptea, vrem la mami in pat, incepem cu razboiul: palme, zgarieturi si alte cele, apoi bem laptic dupa care o mai calarim pe mami inca o ora si apoi ne culcam.....NU MAI POT!!!!!!! Am vazut ca se intreba de trecerea la junior: eu l-am trecut direct de pe un lapte pe altul si in plus il schimb de fiecare data de la Milumil 3, Milumil de seara, Milumil 3 cu vanilie, junior, junior cu banane si toate sortimentele posibile de la 3 in sus. |
Tudor nu da cu capul in gura si nici de pereti. Si nici de alte obiecte. daca e suparat, se lasa pe vine sau pe burta si plange, dar daca ii intind o mana, vine imediat la mine chiar daca eu l-am suparat. Eu tind sa cred ca are un fond bun, dar este ceva ce il nemultumeste. Totusi, nu pot sa nu ma oftic cand vad unii copii care nici "pas" nu zic.
Eu noaptea sunt linistita, se trezeste doar o data spre dimineata, intre 4-7 sa bea un lapte, il iau pe umar si ma duc la bucatarie sa ii fac lapte. Daca il las in pat, plange si vine dupa mine. Asa, pe umar, nu zice nimic, asteapta cuminte sa ii fac laptele, il bea si se intoarce cu fundul la mine si mai doarme cateva ore.
Eu ii dau Aptamil Junior si sunt foarte multumita. Cel mai ieftin este la Auchan 49 lei, apoi la Cora 52, 58 la Selgros. La Carrefour nu stiu. Nu-i asa ca sunt haioasa?
Betty, Bernix - imi scuzati ignoranta - voi mai alaptati?
urmychance spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna seara! Daria se joaca cu tati, am si eu timp sa postez cite ceva. Urmy, multa rabdare si multi de la noi. Si eu cred ca il dor dintisorii pe Tudor. Mai ales ca ai spus ca rodea la prosop. Ei nu inteleg acum ca doare daca musca. Daria ma mai prindea de par,eu zic ca din iubire (si apoi e vina mea ca il tin desfacut) dar a trecut de la sine. Nu a functionat nici la mine sa ii arat ca ma doare. Daca ii spuneam ca ma doare se prindea de par, parca se pedepsea. [ Erina si Daria (18.09.2007) |
eu incerc sa fiu cat pot de calma si iubitoare, dar uneori mai clachez.
la iris shopping center (parca asa se cheama), langa auchan titan, la Miniblu este un stand cu reduceri. Eu i-am luat lui tudor un xilofon de la shelcore, cu nishte bile sa le bagi cu ciocanul, 40 lei.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui Erina Buna seara! daria are 2 hainute de iarna aici si intr-o zi a cerut-o pe cea rosie desi eu ma pregateam sa i-o dau pe cealalta. cu caciulile la fel si a mai facut odata cu getutele. In rest accepta orice. Despre playlist da, daca ai timp si nu e prea mult...Poti incerca sa dau copy si sa pui link-urile di playlist in document word si sa trimiti pe contul comun. Erina si Daria (18.09.2007) |
cum a cerut? sau le-a vazut? Tudor nu e absolut deloc interesat de hainele de pe el. Chiar nu are nicio preferinta, parca nici nu conteaza daca e gol sau imbracat, curat sau murdar, ud sau uscat.
Si pe mine m-ar interesa playlistul. deja i-am pus melodia cu pisica si i-a placut, il tineam in brate si batea ritmul cu piciorul. multumesc.