Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Papanash, bravo voua pentru reusita cu pilaful.
Urmy, cred si eu ca obosesti daca ai asa atomic. Si Bubu se cocoata pe tarc. Noi tinem niste bacsuri inauntru ca sa nu il dea la o parte, insa acum nu mai merge asa, ca atunci cand il pun in tarc se urca pe bacs si apoi se pregateste sa sara.
Ceamica, 5+ e foarte bun si pentru Andrei, dar nu prea gasim. De aceea luam direct 6.
Gabitz, felicitari Elizei pentru pasi. O sa repete singura figura, stai linistita. Nici la Bubu nu a mers cu momeli.
Bernix, ce ma bucur ca ai profitat de venirea mamei tale si mai ales ca te-ai convins ca e ok sa mai stea Ana si cu altcineva. Eu tot propavaduiam asta pe aici, nu pentru tine neaparat, dar la un moment dat ma gandeam ca par o ciudata. Imi pare rau ca nu am apucat sa iesim, a zburat timpul pur si simplu si am fost preocupata mai degraba de deciziile mele (apropos, am vesti multe sa iti dau, dar tot in ceata ma aflu). Cat despre Ana, poti incerca si cu puzzle de lemn, si pe Alex o pasionau. Tocmai scrisesem ieri cred ca erau singurele chestii care o tineau pe loc. Bubu presteaza si el pus la loc lucruri, e asa haios, a strans chiar si hainele scoase de Mihnea din sertar. Dar cu pampersul iar a revenit perioada de proteste. Hai ca ti-am scris romane, va pupam si ne auzim la un telefon.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Cam atat de la noi, cred ca e cazul sa revin la bagaje ca sa putem pleca devreme dimineata.
Va pupam si va dorim numai bine, sa va regasim bine sanatosi si veseli, de la mic la mare. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Roxana, spor la bagaje. De asta sunt si eu satula de provizoratul asta ca la noi bagajele dureaza 2-3 zile cind venim sa stam o luna in Bucuresti.
Sunt sigura ca Andrei va dormi neintors la cit va misuna pe acolo.
Sa aveti vreme cum vreti voi si vacanta frumoasa!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Betty se pare ca asa sunt baieteii mai zvapaiati. O sa vezi ca mai tirziu o sa invete sa se joace frumos. cind va veni si fratiorul/surioara vei avea cu siguranta un ajutor de nadejde!
Rabdare multa.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
melaniatud spune:
Abia a adormit “cumintelul lu mama”.
Avem o maseluta…oare asta e motivul agitatiei? Erina, draga mea sa stii ca Tudor cand ii apar dintitori molfaie continuu coaja de paine, biscuiti, grisine…Daria cred ca face la fel.
I-am pregatit printului sufleu de dovlecei, reteta Mandarinutzei…i-a placut, nu a mancat f mult dar i-a placut…asa face cand ii dau ceva nou…e mai circumspect, se uita in castronel si papa ceva mai putin..Dupa cina a ochit cutia cu smantana si nu am scapat de el pana nu i-am dat jumatate…Chiar, le dati copiilor smantana? Tudor ar manca tone insa nu e voie
Greyeras- Noi am facut prima doza de Prevenar si o facem pe 27 feb pe a doua.Ce dubii ai in privinta vaccinului?
Papanash – deci out la desene? Cunoastem, cunoastem ….
Betty- si T se mai da cu capul de perete sau de gresie daca nu-l las sa faca ceva …Ufff ce ma enerveaza!!!
Urmy- eu zic ca doar cu rabdare se rezolva…Eu eram exasperata intr-o perioada cand se juca cu mancarea in gurita si o improsca in jur si eu ii spuneam ca nu este voie si el mai tare facea si fiecare masa era un chin…manca el ceva dar se distra copios scuipand….Greu mi-a fost... l-am certat, nu l-am bagat in seama….nimic nu mergea…pana la urma in vreo 2 -3 sapt i-a trecut
Rox -drum bun si numai bine!
Noapte buna mamici si pitici !
Eu mai zabovesc pe net sa-mi ajut fratele la intocmirea licentei!!!
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Betty- si T se mai da cu capul de perete sau de gresie daca nu-l las sa faca ceva …Ufff ce ma enerveaza!!! |
Eliza detesta culoarea alb
Pana am ajuns la munte si a vazut zapadaaa ...
Partea funny abia acum a venit, ca jos era tot zapada, si a intrat adanc in zapada aia moale. Si sa vezi pe urma urlete, ca era recee si ramasese si lipita de ea
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
diwana spune:
Roxana, drum bun incolo si inapoi si distractie maxima tuturor. Sa aveti zapada dupa gustul vostru!
Al meu se da cu capul de pereti sau de alte chestii tari ca sa se distreze, nu se da tare asa ca nu ma impacientez. Prima data se da din greseala, si apoi se mai da de cateva ori de amuzament.
In schimb distractia preferata din ultima vreme este sa-si scuipe ceaiul/apa/sucul. Bea ce bea, si apoi se apuca sa scuipe, ii place cred cum se prelinge pe barbie, dar se uita neaparat in ochii mei sau ai lui taica-sau ranjind nevoie mare. Noi ii luam sticla, cand i-o dam inapoi ii spunem sa nu mai scuipe, asculta 2 secunde si apoi o face din nou, cu acelasi zambet sugubat in ochi ![]()
Melania succes la cautat pe net.
Bernix, Erina, Adimercedes, mi-e mila de voi, daca acum se gatesc fetele voastre atata, ce va veti face mai incolo?
Ati inceput sa puneti bani deoparte pt. toaletele lor?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Ramonaiani, daca continua asa in ce culoare se va marita?
. Oricum, mi-am imaginat-o uitandu-se la atata zapada in jur draga de ea
Dupa ce ca nu-i placea inainte albul, acum mai are si ce sa-l asocieze 
filmulete Rares
Piticul se face mare
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Roxana, drum bun incolo si inapoi si distractie maxima tuturor. Sa aveti zapada dupa gustul vostru! Al meu se da cu capul de pereti sau de alte chestii tari ca sa se distreze, nu se da tare asa ca nu ma impacientez. Prima data se da din greseala, si apoi se mai da de cateva ori de amuzament. In schimb distractia preferata din ultima vreme este sa-si scuipe ceaiul/apa/sucul. Bea ce bea, si apoi se apuca sa scuipe, ii place cred cum se prelinge pe barbie, dar se uita neaparat in ochii mei sau ai lui taica-sau ranjind nevoie mare. Noi ii luam sticla, cand i-o dam inapoi ii spunem sa nu mai scuipe, asculta 2 secunde si apoi o face din nou, cu acelasi zambet sugubat in ochi Melania succes la cautat pe net. Bernix, Erina, Adimercedes, mi-e mila de voi, daca acum se gatesc fetele voastre atata, ce va veti face mai incolo? Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Uite cu scuipatul apei cand nu mai vrea am uitat sa-l parasc

Si tot asa se uita in ochii mei, ranjeste si da apa afara si ajunge pe bluzita

diwana spune:
Noapte buna, ca vad ca am ramas singura pe aici.
filmulete Rares
Piticul se face mare