Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 4
bernix spune:
Gabriela, o dansatoare care cere muzica imediat cum s-a trezit am si io!
La noi sunt de mult fumate cantecelele astea, cred ca e deja youtube dependenta Ana mea. Avem 5 playlist-uri cu cantecele in franceza, engleza, italiala, spaniola, portugheza aranjate in functie de personaje. Are si mititica mea preferinte, evident. Unul dintre hituri eate asta: http://www.youtube.com/watch?v=7fLrGHViNvU&feature=PlayList&p=1B94228003D77CBC&index=40.
IO nu stiu cum pot trimite playlisturile astea sa aiba toata lumea acces la ele. Daca cineva e interesat, please, spuneti.
Poate Erina, ca zicea ca Daria cea delicata duce dorul programelor pt copii de la PN.
Erina, daca ies dintii io zic sa nu ai prea mari asteptari cu mancarea de la ea. Sper sa scapati cat mai redepe de durere si sa iasa si dintisorii chinuitori.
DEspre investitiile imobiliare as putea sa-ti spun una-alta, inclusiv cu zone sigure si nesigure ca teren, insa duceti-va la targul imob iliar inbtai si mai discutam pe urma. Acum 2 ani si acum 3 ani io am fost dezamagita de ce am gasit acolo.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Yaia, pe bune ca are dreptate papanash, tu vorbesti din carti. Bine, ai si copil model, auzi la ea, maximul de 20 de min de plans. Da' ce-ai zice de o ora juma' de urlat incontinuu in scaunul de masina?! Nu-ti mai dau alte exemple ca mi-e ca te complexez.
D-aia, io sper sa functioneze legile astea ale compensatiei ca tot sunt invocate, sa vezi si tu cum e la bb2 si sa vedem atunci daca-ti mai arde de dat sfaturi.![]()
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
papanash, melania, adimercedes tot ce povestiti voi despre pitici in continua miscare, care nu stau la schimbat scutec, fetite cochete (care-si schimba incaltarile de trei ori pe zi si au adevarate sesiuni de probat toate rochitele de pe umerase - in cazul nostru) cunosc, ca posed una bucata aci langa mine.
Ce pot io sa spun este ca Ana mea s-a mai cumintit, acum are rabdare sa sa joace cu lego sau puzzle (dar nu singura), nu mai scoate totul din dulapuri sau daca scoate pune la loc si sta la schimbat scutecul de cand am luat chilotei. N-am facut nimic noi, doar a crescut ea si-a devenit mai receptiva si mai atenta la noi.
Poate si la voi e doar o faza si va trece in timp.
bernix spune:
babylina, bine ai venit!
Gata, puza de tigare! (a lui Bobo, io trec la distrat copila, care m-a fentat si-a bagat juma de ora de somn de la 6, prin urmare iar ne culcam toti 3 la miezul noptii
)
Roxana_G spune:
Buna seara. Sunt rupta de facut bagaje, mai ales cu copiii misunand pe langa mine. Acum l-am pus pe Bubu la somn si sper eu sa termin restul de bagaje in jumatate de ora. Oricum nu am selectat deloc hainele, am pus la gramada si deja sunt vreo 2 valize pregatite. Sper sa incapa in masina. Tare greu cu copil mic, pentru Bubu sunt cam multe de luat, abia astept sa plecam fara lapte, patut, asternut, incalzitor, biberoane si altele. Carut nu luam ca nu e cazul. Numai la haine am scapat mai usor la el.
Carpatina, nu ma vaicaresc ca nu doarme Bubu, da, il pun in pat si doarme. Dar adoarme numai in pat, si numai in patul lui. Nu in masina, nu in alt pat. Va fi criminal la munte, sper sa doarma in tarc si sa nu clacam nervos. Eu adica, Alex va dormi cu ei mei, Bubu va sta numai cu mine.
Ceamica, si Andrei si Stefan au fost de la inceput mai maricei.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L ii spun ca numai bebe papa ziua lapte Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Daaa, sigur, ca ar putea sa te contrazica!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
mai punem o melodie pe care o ascultam de cand eram bebei si care si acum ne provoaca cam aceleasi senzatii
http://www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg
se cheama vaca lola
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance buna ziua, eu mai am de citit in urma, dar am venit repede sa scriu ca sa ma mai eliberez. Vreau si eu sa ma plang: tudor ma musca si ma bate in continuu, arunca cu obiecte, nu sta locului la schimbat, se joaca si apoi se pune in genunchi si urla, nu mananca. Unde mai pui ca ieri spalam vasele la bucatarie si copilul meu a iesit din tarc http://www.regalobaby.ro/la-joaca/bertoni-tarc-play-station.php - cam asa este, dar pe alte culori, s-a dus la o vitrina, a luat o lumanare de sticla, a spart-o (nu s-a taiat) si a venit la bucatarie cu 2 bibelouri in mana. Ma face rau de tot cu capul, ii mai trag si cate una , mai ales duoa ce ma musca si apoi plang ca imi pare rau. Ultima (penultima de fapt) a fost de umar, mi-a luat pielea si m-am invinetit instant. Ma oboseste foarte tare uneori. Tudor- 17.09.2007 |
Ufff, saracutza de tine...dar imi suna tare cunoscut: al meu bate, da palme, musca, iti da cu capul in gura sau in cap, zgarie si ciupeste, imi smulge parul din cap si daca nu reuseste sa ma enerveze suficient se da cu capul de perete sau de primul obiect pe care il gaseste in cale...Nu il altoiesc inca, dar nici mult nu mai am.
In plus fac parte si din clubul Carpatinei: adica ne trezim noaptea, vrem la mami in pat, incepem cu razboiul: palme, zgarieturi si alte cele, apoi bem laptic dupa care o mai calarim pe mami inca o ora si apoi ne culcam.....NU MAI POT!!!!!!!
Am vazut ca se intreba de trecerea la junior: eu l-am trecut direct de pe un lapte pe altul si in plus il schimb de fiecare data de la Milumil 3, Milumil de seara, Milumil 3 cu vanilie, junior, junior cu banane si toate sortimentele posibile de la 3 in sus.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Erina spune:
Buna seara!
Daria se joaca cu tati, am si eu timp sa postez cite ceva.
Urmy, multa rabdare si multi
de la noi. Si eu cred ca il dor dintisorii pe Tudor. Mai ales ca ai spus ca rodea la prosop. Ei nu inteleg acum ca doare daca musca. Daria ma mai prindea de par,eu zic ca din iubire (si apoi e vina mea ca il tin desfacut) dar a trecut de la sine. Nu a functionat nici la mine sa ii arat ca ma doare. Daca ii spuneam ca ma doare se prindea de par, parca se pedepsea.
Bernix, orice sfat este binevenit si apreciat, chiar si inainte de tirg.
Nu ne punem mari sperante in tirg dar macar speram sa ne lamurim mai bine.
Ana e o mica cocheta
. La piscina a intrat si ea in apa?
daria are 2 hainute de iarna aici si intr-o zi a cerut-o pe cea rosie desi eu ma pregateam sa i-o dau pe cealalta. cu caciulile la fel si a mai facut odata cu getutele. In rest accepta orice.
Da, astazi a mincat mai mult biscuiti. Nu stiu daca e strict legat de dinti sau e doar o faza.
Despre playlist da, daca ai timp si nu e prea mult...Poti incerca sa dau copy si sa pui link-urile di playlist in document word si sa trimiti pe contul comun.
Multumesc pentru tot.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)