Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

sanatate puilor bolnaviori!
turtu si noi suntem inca nediversificati si cu tzitzi la activ..adica..am inceput asa..finut de luni ...cu o lingurita de piure de mar de la hipp, la a2a masa..a2a zi i-am dat 3 lingurite...a3a zi vreo 5 (ca i-au placut de numa' numa')..si azi i-am dat mar+morcov tot la borcan (ca la noi nu am gasit mar 100% doar in combinatii, borcanul celalat il luasem din HU) si a papat din nou vreo 4-5 lingurite si ar mai fi vrut..da' am zis io stop; eu ii dau la temp camerei...iar dupa desfacere se tine borcanul la frigider max 3 zile..iar o masa de lapte se inlocuiesre in 2-4 saptamani
mada lista e ...fff faina! jos palaria madam! taaare ma bucur ca vad din nou postarile tale (tu ai fost si cu acle capitol "have a good one"..nu!? )
gasca

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aa..mai vroiam sa zic ceva..legat de trezitul asta noaptea...va sugerez sa incercati sa scadeti un pic temepratura camerei noaptea si cred ca vor dormi mai bine

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ar trebuii sa ma ingrijorez daca la varstra asta nu sta in fundulet decat sprijinita, nu merge de-a buselea (doar se infige cu capul in pat si isi ridica fundul in sus, si asa se impinge fata-spate cate putin), nu se ridica in picioare pe marginea patului? dar in schimb sta in picioare si ajunge peste tot prin rostogoliri si rotiri...
Stiu ca am mai intrebat de-astea, dar am nevoie de o reconfirmare

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, pai nu am stiut, am mers la doctor, dupa o saptamana de circ. Si el mi-a zis de faza cu paracetamolul. Dar era clar ca nu e de foame, ca nu "cerea". Si Maya a luat in luna a 5-a decat 300g si in a 6-sea 120g. E normal, la bbii alaptati la san. IN luna a saptea a luat 1kg imediat :))). Cu lucru e albastra treaba. Eu trebuia sa incep in septembrie, ca atata era concediul. Am ales sa intru in concediu parental 6 luni ("platit" mizerabil, 400 de euro), pentru ca nu vreau sa mai merg la firma mea. E prea departe. S-au mutat in toamna la 1 ora de mine. Nu imi permit sa pierd 2 ore pe zi in trafic. So, acum imi caut altceva , prin zona si profit de Maya. In prima faza o sa vina mama sa stea cu Maya, iar apoi o sa incercam cresa (deocamdata nu ne-am primit, dar mai insistam), sau bona in cel mai rau caz.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Ar trebuii sa ma ingrijorez daca la varstra asta nu sta in fundulet decat sprijinita, nu merge de-a buselea (doar se infige cu capul in pat si isi ridica fundul in sus, si asa se impinge fata-spate cate putin), nu se ridica in picioare pe marginea patului? dar in schimb sta in picioare si ajunge peste tot prin rostogoliri si rotiri...
Stiu ca am mai intrebat de-astea, dar am nevoie de o reconfirmare

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

m-ai facut sa zambesc
nu, nu ar trebui sa te ingrijorezi de loc!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, multam de aprecieri, precum si pentru urarile cu dosarul (cu intarziere, dar deh )
Si noi am vazut filmuletele si pozele, dar nu am apucat sa nominalizez... Un lucru e cert! Daca vreau sa ii atrag atentia Erikai, ii pun sa vada pozele cu bebelusii nostri sau filmuletele.

BUJO - ce rau imi pare ca nu erai online sa o fi vazut cum facea cand a vazut pe Filipoc mancand mar!!! Am ras de ne-am prapadit
ARIADNA - hai sa iti zic si oficial ca fetele tale sunt grozave!
Am vorbit ieri un strop si cu CARMENELA si ma gandesc la ele si abia astept vesti bune!
DIDI - nici Er nu face cele mentionate si e mai mare cu 2 zile. Chiar azi am cautat info, pentru ca oricat de amuzant poate parea, eu am un mic morcov.... Ei, la 7 luni cica numai jumate din copii silabisesc (a mea nu zice nimic!), stau in fund (a mea sta doar sprijinita), mult mai putini se tarasc si foarte foarte putini merg de-a busilea.
A mea nu tine biberonul iar canita cu atat mai putin!
Ce mai fac ei la 6-7 luni
- daca se uita in oglinda se recunosc, dar intorc capul spre tine, intelegand ca tu nu esti in oglinda
- muta un obiect dintr-o mana in alta
- se ridica de pe burta, impingand cu mainile
Si Er se rostogoleste, dar nu de mai multe ori, practic ajunge in diferita parti rasucindu-se, impingand din picioare... Dar se si enerveaza ca nu poate mai mult si tipa neneeeeee..... pana ma duc sa o ajut. Nu prea vreau sa o ajut, dar nici nu o las sa urle asa
Astept sa vad ce va face in plus luna asta.
Mama care nu a vazut-o de la sfarsitul lui decembrie isi da mult mai bine seama de progresele ei decat pot eu care sunt mereu cu ea... Si sambata cand am fost la ei s-a declarat uimita de evolutie

In rest, am cam putin timp. In afara de treburile casei, am cam intrat in priza cu proiectul meu de dezradacinare, si am multe lucruri de studiat pentru interviu (mai ceva ca la examene....) Seara lucram la franceza (barbatu-miu e elevul). In plus, adun deja informatii despre scoli, cartiere, chirii.... Ar zice unii ca incale manzul inainte sa il fete iapa, dar mie imi place sa fiu informata.
In plus, Er ne tine ocupati mult mai mult ca de obicei.

Va pup si ma duc la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Noi continuam seria de a nu manca mai nimic si de a dormi prost. De a sta in brate si de a plange mult. De a nu mai sta singura in camera si de a tipa cu jale dupa mama. Vorba lui Teck, nu mai stiu ce sa ii fac.

Cu regret trebe sa spun ca si a mea face cam la fel . De doua zile plange cum o las din brate, dar rau. Si mai trebe si eu sa mananc sau sa fac cate ceva, deci a trebuit sa o mai las sa si planga. E in stare sa planga frate si o ora daca o lasi . Rezultat: a regusit. Nici eu nu stiu ce sa ma fac...

Xeno, intram si noi in clubul fetelor ragusite . Eu cred ca de la plans a ragusit Maria ta si nu de la altceva.

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Biri si Iriss !!!
Edit:
acu m-am prins ca de fapt e ziua fetelor voastre, Anna si Yvo . Deci, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !

Flo, lapte am destul. Eu ma si mulg pentru cel care il fac cu cereale. Si de multe ori noaptea nici nu papa decat un pic, ba s-a intamplat chiar deloc, doar se cuibareste in brate si suge degetul.

Faza cu energia data de cereale, asta ar putea fi cauza de nesomn . Pe de alta parte imi pare ca totul a inceput de cand am diversificat-o. Ziua bea mai putzin lapte din cauza alimentelor solide, dar de astea nu mananca prea multe si nici nu vrea completare san dupa. Ma gandesc daca nu doreste apropierea si confortul pe care il avea la tzatzi si care ii lipseste ziua, asa ca il cere noaptea.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Le urez si aici (ca in privat le-am urat) dragei noastre Carmenela si reginei Allegra sa le aiba DD in paza, operatia sa decurga bine si sa revina sanatoase, fericite si frumoase din Italia! Ma gandesc la ele si ma rog sa mearga totul ca pe roate !

Vazut poze MINUNATE cu fetele Irlandezei si Ankai!

Fug la trebi.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seara buna si de la noi...

Flo, suntem bine. Cum stai cu lapticul?? Proba cantaritului nu o poti face??? Ar fi mai usor sa iti dai seama cat papa David.

Ana_a, pana la urma am fost si mi-am cumparat amandine, daca tot imi facusei pofta!!

Gini, Irina . hehhee..deci deja isi arata preferintele pentru copii mai mari, nu bebelusi..

Turtu, raportez si eu aceeasi problema !!! De 2 zile cum dispar din raza de actiune a domnisorului cum il apuca plansul ; si nu oricum ci cu suspine!! Eu dau vina pe dintisori, sper sa nu ma insel.

Vio ( Tm )???? Ce mai face Miruna???

Carmenela, si va asteptam cu vesti bune!!!

Misha,. Felicitari pentru somnicul Ralucai!! Nici Mihaita nu bea ceai si nici apa...

Kamelya, sa treaca starea asta urata!!

Marimar????Ce mai afce Mircea??? Mi-e dor de postarile tale atat de pline de invatatura.

Didi, fiecare bebe are ritmul sau , unii mai lenti, altii mai rapizi. Si MIhaita se numara printre cei cu ritm mai lent.

Anka, ce haioasa e Eliza pupandu-i piciorusele Erikai!!! felicitari pentru ddosarul spre Canada..Bafta multa!!!

Vicky, bafta multa si sa iti gasesti un job bun!!

Capri, intru si eu in randul fetelor cu bebei plangaciosi, tot de 2 zile aparut fenomenul!!!

Ooka, " purci"...

ma duc sa fac o baie relaxanta!! O seara buna...

tuturor pepenasilor!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput