Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ana, Anka, Cristina, merci

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetelor!

La multi ani si multe lunite sarbatoritilor de azi si de ieri!!

Ne inscriem si noi in clubul celor care nu dorm, vor numai in brate, maraie si urla cand sunt lasati jos si mananca putin...

Nu mai pot, nu (o) mai suport! Deja mi se ridica tensiunea cand o aud ca plange! Si nu sunt singura, ca am si ajutor...Nu stiu, poate trec eu printr-o perioada naspa, ca nu mai am deloc rabdare cu ea, nici sa o linistesc, nici sa ma joc cu ea, imi tot fac treaba prin oras, numai sa ies din casa, am mers la finante sapt. asta de vreo 3 ori, asa de-a moaca...

Ioooi, ca abia apuc sa creasca si sa nu mai depinda atata de mine, sa-mi revin si eu...ca a doua oara eu nu mai fac asa ceva...

Asaaa...partea buna e ca azi si ieri a papat iaurt si i-a placut. I l-am amestecat cu cereale cu biscuiti de la milupa, si am pus si mar si para pireu...

La bebe balaceala, daca va amintiti am spus ca o duc, a fost binisor, i-au placut exercitiile in apa, dar cand am iesit, la imbracat a urlat de au venit fete de la etaj ca au crezut ca s-a intamplat ceva grav...Abia am putut-o imbraca, eu m-am sters, uscat la par (care tot a ramas aproape ud) si imbracat in maaare graba in "urlete" de famfara . Voi incerca sa ignor partea asta, pt. ca vreau sa o mai duc.

Anaxena multa sanatate Mariei! sa-i treaca raguseala!

Capri sper din suflet sa gasiti motivul nesomnului, sa va reveniti!

Cristina welcome back!!

Pica ce m-as mai imbata si eu.... Cred ca mi-ar face bine...

Ariadna vazut fetele scumpe!! Ce om de zapada faim ati facut...noi am ratat zapada anu' asta...

Vicky sper sa-ti gasesti jobul perfect!

Didi si noi ne "deplasam" mai mult prin rasuciri si pe spate, impingand din calcaie... In fundulet sta, da' eu am tot pus-o si am "exersat" cu ea de mai devreme, de la vreo 3 luni, ca o trageam de manute si o lasam cateva secunde in fund.

Gini apropo de preferinte...la Miruna ii plac animalele, cand ne plimbam pe stada asa se agita si da din maini cand vede un caine sau o pisica...

Anka bafta la studiat si la lectiile de franceza! Noi vom face cu sotul engleza, ca tre sa dea Ielts-ul. Voi ce examen dati? Dalf-ul?

Dumnezeu sa vegheze asupra Micutei regine Alegra sa reuseasca operatia, sa se intoarca numai cu vesti bune!

Mina voi pe unde va plimbati, ca nu v-am mai vazut?

Tecky felicitari pt. Raluca dormicioasa!

Gata, fug sa dus si la nani, ca cine stie cat dorm in noaptea asta...

O noapte buna si linistita va doresc!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.
La multi ani Anna de Biribu si Yvonne de Iriss!Sa cresteti mari si frumoase si sa le aduceti parintilor numai bucurii!

Noi raportam acelasi bebe marait care imi da desteptarea din ora in oraIn curand o sa fac rani la sani de atata supt ,plus muscaturile bonusDar in fine, trecem noi si de asta.
Citesc din urma si revin, daca nu cumva se trezeste intre timp si o luam de la capat cu molfaitul.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Am fost la ziua cumnatului si acum nu mai am somn, bantui p'aci

Carmenela drum bun si multa bafta, sa va intoarceti cu vesti bune! in fiecare seara pentru voi!

Offf Capri sa dea Domnul sa gasesti cauza trezitului si sa ne tii la curent! Poate ai dreptate, fiind alaptata exclusiv isi cere drepturile...

Didi nu te ingrijora, nici al meu nu sta singur mai mult de cateva secunde, nu merge de-a busilea dar se taraste pe maini si burta, se impinge in picioare ca soldatii...

Vazut printesele ariadnei ce frumos la voi acolo, cata zapada Mie mi se pare ca seamana mult intre ele si amandoua cu tine!

Vazut si fetele cucuietele ankai Doamne, ce scumpe! Ce se mai iubesc!

Turturica bafta la diversificare!

Cristina nu am cum sa fac proba laptelui, cert e ca nu ia biberonul daca nu e laptele putin fierbinte nu am decat sa ma mulg si sa aproximez...

Si David mai nou, cand ies din camera incepe sa planga si vine la usa, daca e deschisa mai rau face, prinde o vitezaaa...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Si daca tot e 6 ...

Sara-Maria de Cami08

Clara Andreea de dana81

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Biri, La multi ani pt fiica ta, sa fie sanatoasa si sa ii lumineze Dumnezeu calea!

Multumesc fetelor pt urarile adresate Yvonnei
Noi am petrecut azi cu 2 fete din parc. A fost nebunie, le-a placut la toate 3, de nu mai vroiau sa plece, desi le picau ochii in gura. Si de entuziasm fii-mea nu a dormit de seara, si pe la 7 a apucat-o somnu, iar acum e fresh. Sambata mai avem party cu bunicii.

Banu2268 referitor la pastrarea laptelui, eu zic sa te mulgi, sa pui la congelator, in ce recepiente ai (eu pun in pungulite de plastic, noi), e inod si scriu data colectarii si cati ml sunt. Le scoti inainte sa le folosesti cu cateva ore (3-4, nu mai stiu exact). Laptele nostru nu trebuie fiert si de aceea mi-e teama sa nu se altereze. Daca iti face anestezie, laptele care il ai parca 4-5 ore trebuie sa il mulgi si sa il arunci. Eu am facut anestezie la o masea, probabil ca depinde si de anestezic.

anka vazut poze cu micuta balerina, e scumpa foc! Si cu Erika bucalata (desi mama se vaita ca nu mananca). Cum mai stati cu temp?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 83

Mergi la inceput