Pepenasi de iulie-august 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

anaxena mersi mult pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Da e ala de langa Selgros, acum in feb ziceau ca-i dau drumul, dar inca mai lucreaza.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, nu stiu ei sa faca haine; si noi purtam de mult hainute de 1 an .
Mai, dar numai Aida e fotomodel lungan de 7.3 kg la 7 luni? . Lungimea nu o stiu inca, dar peste 70cm.

EDIT: si nu arata deloc slaba; toata lumea care o vede zice ca e foaarte bine.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, haine de 1 an inseamna 74cm ... deci e ok :)). Si Maya a inceput sa poarte de 1 an desi nu are decat 67, dar pantalonii de 6luni (68cm) i se ridica prea mult in carutz si ma enerveaza. HAine de 9 luni, adica 71, nu fac toate firmele ca nu prea e rentabil ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cu vaporub ma dadeam eu cand eram gravida si am studiat problema de pe atunci...si shtiu ca e ok,dar pt siguranta mai dau un search pe google

m-am uitat pe prietenul google la bebe ragushit si s-ar parea ca ne incadram la o laringita...avea pilierii laterali(ceva pe langa amigdale) iritatzi si mi-a zis sa o dau cu albastru de metil,lucru imposibil,am facut copilul albastru si in gat tot n-a ajuns,tusheshte are muci si e ragushita,manaca normal..in rest n-ai zice ca e bolnava

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Didi: Maria la 7 luni avea 7,2kg nascuta cu 3,4...asha ca nu-ti face griji

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Xena, cand Maya a fost bolnava mi-au spus de la farmacie ca e interzis pt bb (de la 2 farmacii chiar). Mi-au dat altceva Prenabebe.

Da, clar e interzis !
http://sante-az.aufeminin.com/w/sante/m3528173/medicaments/vicks-vaporub.html

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vaporub e de doua feluri de la www.vicks.com/products/babyrub" target="_blank">3 luni in sus si de la www.vicks.com/products/vaporub" target="_blank">2 ani in suspe site-ul lor. Aici la noi este www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=33381&callingViewName=&langId=-1&catalogId=10551" target="_blank">asta care scrie pe el e de la 6 luni in sus.
Irolf la noi Ari sg si-a facut prog de la 19 nani si Ami s-a luat dupa ea deci avem noroc. Sa vedem cat dureaza.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna tuturor mamicilor si pepenasilor, care sper ca dorm la ora asta...

La multe lunite pepenasilor sarbatoriti azi!(Sper sa apuc azi sa trimit mesajul)

Multumim celor care s-au uitat la pozele noastre: Maitreyi, Tecky, Ella.

IROLF laptele cu cereale il bea dupa baita.

DIDI si noi suntem cu greutatea mica, la 6 luni avea 6900, luna asta nici nu vreau sa ma gandesc cat a luat la cat de putin a mancat, sa vedem. Le facem fotomodel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Apar si io la spartul targului .

La multi ani sarbatoritilor de pe 4 si 5 , ca deja am trecut in 5 vad .

Mai, noi la 6 luni aveam 6400 g si 65 cm.

Reduceri: azi fusei la Miniprix la 1 Mai si am constatat ca in afara ca erau reduceri (preturi de 3, 6, 9 lei) la casa iti mai reducea 50%. Io cautam tzoale pentru Matei, ca in Careffour nu i-am gasit. Asa incat am luat o gramada de bluze pentru el sa aiba sezonul rece urmator, cu 3 lei sau 4.5 lei bucata. Pe seara am convins sotul sa mergem si la cel din Otopeni. Aici am gasit si pantaloni tot cu aceste preturi, am mai luat si alte bluze, o pijama misto pentru nepotzica cu 4.5 lei, pentru mine 2 perechi de blugi cu 9 lei bucata (am gasit sa nu curga de pe mine, ca totzi pantalonii mei mi-au ramas maaari de cand am implinit 48 kg), sotul si-a luat si el vreo 2 bluze. Toate tzoalele sunt misto, de bumbac, si de firma as zice. Pantaloni Vertbaudet de ex.

Noaptea trecuta credeam ca am noroc, caci am pus-o la nani la 23:00. Dar, minunea a tinut 1 ora: s-a trezit la 12, la 1, la 2, la 2 jumate,la 3 jumate, la 4 jumate si a stat treaza pana la 6 , apoi nu mai stiu, cred ca s-a mai trezit o data si finalul a fost la 11, cand am papat fructele.
Si la mine e problema cu mancatul: mananca din ce in ce mai putin. Legume azi a mancat jumate din portia de obicei, care si asa e mica (50-60 ml). Si nu am mai reusit sa-i dau nici cu seringa de nurofen. Strangea gura de nu puteam sa fac nika, asa ca am lasat-o, i-am dat san si a adormit. Apoi a mai mancat abia seara la 9, cand am venit de la Miniprix, cerealele cu lapte. Am facut baitza si a papat san, si acum nu vrea sa doarma. Se joaca .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput