Fulguleti de nov-dec 06 (208)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
bambo da la voi e party, nu gluma.
Dianav imi pare rau de experientele voastre neplacute. Sper sa gasesti un medic bun.
Dbunny acu a uitat de buba ca e la mama nepotu' de la Constanta si e fascinata de el. Isi aminteste cand o sa vina acasa.
si fug sa fac o baie ca vine caprita!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
aka spune:
doua vorbe despre noi. suntem bine, mananca bine, se joaca cu bunica-sa, incepe sa zica cate un cuvant nou la 2 zile, stiu ca-i putin fata de alti copii dar sper intr-o zi sa o aud vorbind in propozitii . si primele cuvinte legate: pap tzitzi acum vreo 2 saptamani. abia astept primavara sa o duc la gradi ca altfel nu ma vad bine.
felicitari pentru mamicile cu burtici
multa sanatate bolnaviorilor
si pupici pentru toata lumea.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
dianocica spune:
Minunatili dragi, aici sunt alea cateva ultime poze cu d, pentru cine le-a ratat. In urma unor multe discutii de-a lungul timpului, cred ca a venit timpul sa spun la revedere dc-ului. Imi sunteti toate foarte dragi, dar, ca in orice demisie :))) nu-i vina colegilor de echipa ci a sefilor :))). Imi sunteti totate extrem de dragi, ma bucur ca am fost impreuna atat timp, va voi urmari cu drag pozele, majoritatea le am salvate ca favorite in picassa, daca ma chemati vin la orice intalnire organizati, si, daca nu, tot s-ar putea sa apar :)))). Luati partea buna, daca tot plec eu poate se reunesc fulguleti :)))), mai scapa si altii de o piatra de pe inima :)))
Cu alte cuvinte, v-am pupat apasat , pe voi si pe fulguleti, si cu siguranta o sa a simt lipsa
iulia-stefy spune:
Salutare!
Ruxandra, Anca, multumesc.
Diana, corectez, am vrut sa scriu mai rapid la ibuprofen, decat la paracetamol, dar am.... luat-o razna. Scuze. Bine ca m-ai corectat.
Multumesc pentru sustinere. E frustrant sa-l vezi ca sufera si tu sa nu poti face nimic. Asa cum ai spus si tu sper sa se termine odata...
Anca, Laura, multa sanatate la piticei.
dianav, imi pare rau de experientele neplacute. Eu si la spital si medicul pediatru al Stefaniei...sunt femei, dar ceva mai in varsta, cu multa experienta si dragoste pentru copii.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Hellou, heloooou.. doamna dianocica si unde credeti mata ca plecati?? Eu cu cine ma mai contrez??? Nu vreau.. nu e dreeeept...
pe de alta parte.. era de asteptat una reactie promta.. deh, daca nu cotizezi la stapanire .. ah, si io fui la tel
Oricum mi-o placut iesirea din scena.. ****
Ank, ce inaltuta e Erica. Si ce copil vesel si fericit. Straluceste.
Aka.. pap tzitzi e propozitie.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Monicabb spune:
Hello,
Ma bucur ca v-au placut pozele!
Am fost la munte saptamana trecuta. A fost atat de bine... M-am bucurat ca niciodata de vacanta, de munte, de zapada. Prima oara in vacanta cu
Dragos un adevarat baietel. Abia astept sa mai merg. Pe 22 februarie plecam la Paris la nasii nostri. Doar cu Teodora, of. Si legat de asta, nasii nostri ies la pensie in curand si ca sa mai castige ceva vor sa faca turism cu romani la Paris, adica sa-i primeasca in gazda la ei, si sa-i conduca daca vor, sa le fie ghid, sa le pregateasca mancare, na, ce vrea fiecare. Sunt oameni foarte placuti. Daca intereseaza pe cineva sa spuna. Din iunie sunt disponibili. Se gandeau la 70-80 de euro pe zi, cu copil ceva mai mult.
Eu asa brusc si dintr-o data m-am apucat sa lucrez de acasa contabilitate pentru o firma mare. N-am putut sa refuz din diverse motive. Imi e greu dar nu prea am de ales. Ma ajuta ai mei, lucrez cu Teodora in brate, asta e.
Diana, poate mai citesti totusi. Te ajut eu cu contabilitatea daca nu e prea tarziu. Stau prost cu timpul dar vreau si mi-ar face mare placere. Iti datorez mult.
Va pup
lizzy spune:
monica, daca poti lucra de acasa, pe termen lung mi se pare o varianta foarte ok. mie imi pare rau ca n-am facut si eu conta (sau o alta meserie de genul asta) sa muncesc de acasa
despre paris, ai pm de la mine
ank, vazut pozele. chiar daca zici ca nu papa, arata minunat! mi se pare foarte expresiva, foarte... fetitza (=domnisoara) nu bebelina nu'sh de ce, din mesaje am ramas cu impresia ca esti blonda. adica nu "blonda" de genul ala din bancurile misogine, ci blondina la par asa cum e dbunny, de ex.
shoshika, nu-ti fa probleme, pe multe a omorat timpul asa de-o vreme incoace... cred ca sunt singura care in 2009 si-a recastigat timupl de partea ei fata de 2008, in rest...
dianocica ti-am zis ce aveam de zis
lacramioara, sanatate!
aka,
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
ank999 spune:
lacramioara, Ruxandra, Diana multumim mult.
Eu sunt foarte brunrta. Tati si caprita sunt blonzi. stiti ca fata mea pe la 1 an era complet cheala de la mama natura. Nu e tunsa decat un pic pe ceafa. Ala e tot parul.
Monicabb ma bucur ca a fost frumos la munte.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 lacramioara, Ruxandra, Diana multumim mult. Eu sunt foarte brunrta. Tati si caprita sunt blonzi. stiti ca fata mea pe la 1 an era complet cheala de la mama natura. Nu e tunsa decat un pic pe ceafa. Ala e tot parul. Monicabb ma bucur ca a fost frumos la munte. Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze, |
asa si marc, abia dupa 1.5 ani a inceput sa-i creasca. si acum 1 luna l-am tuns aproape la zero si parca incepe sa-i creasca mai des si uniform
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13