Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dianocica nu am inteles ....
scuze pt modul in care suna afirmatia, dar ea se refera la dr.ii femei pe care i-am cunoscut si care m-au facut sa prefer dr.ii barbati.
Esti medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Va suntem bine sanatoase doar ocupate,cumnat venit din italia,cumnata venita din grecia deci lipsim motivat

Antonia mi-a spart ieri doua pahare eu azi am spart o vaza de flori vedem ce mai urmeaza
aseara a adormit la 22 dar nu a dormit deloc ziua,e ceva pt noi de obicei se culca la 12-1

a facut ochi...fug sa o imbrac iesim afara e soare si cald

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Dianocica nu am inteles ....
scuze pt modul in care suna afirmatia, dar ea se refera la dr.ii femei pe care i-am cunoscut si care m-au facut sa prefer dr.ii barbati.
Esti medic?

raspund eu cu parerea mea. dianocica nu e medic. probabil vroia sa-ti zica ca nu e obligatoriu ca toate femeile medic sa fie ezitante si... sensibile (banuiesc ca la asta se referea expresia "gretoase", ca altfel e un cuvant ce suna cam aiurea in contextul dat, no offence).

intamplator, medicul nostru pediatru de spital este barbat, dar in acelasi spital am cunoscut o dna dr pediatra care a avut grija de noi in lipsa medicului meu, aflat in concediu si am fost foarte multumita, adica a fost sigura pe ea, mi-a explicat cu rabdare si cu argumente tot ce am intrebat, a fost o profesionista. si noi suntem abonati ai spitalului...

probabil ai avut ghinionul sa dai peste medici care nu ti-au castigat increderea si intamplator acelea au fost femei. faptul ca e barbat nu garanteaza profesionalismul actului medical. parerea mea, repet.

acuma daca tu asa simti, ca sansele sa gasesti medicul potrivit sunt din directia masculina, atunci asta e, respect feeling-ul tau si sper sa gasesti un medic potrivit pt voi.

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Of of Prin gretoase am vrut sa zic ca am nimerit unele care se uitau si vorbeau cu grimase, si multe gesturi care te fac sa nu te simti confortabil in prezenta lor, eventual sa isi dea cu parerea fara sa atinga copilul de parca e ciumat si ele isi strica manichiura. Plus ffff proaste diagnosticiene.
Exemplu. La 7 luni copilul mi-a facut pojarel sau cum ii zice.
A facut febra 4 zile maare, fara alte simptome si am decis sa merg la dr. Am mers la cabinetul unde e inscrisa si se uita in gat si cica rosu in gat. Eu am fost sceptica deoarce inghitea bine copilul. Chem acasa alta mimoza. Poate sa fie si rosu in gat poate sa fie si altceva. Poftim diagnostic. In plus imi da antibiotic. Decid sa o duc la spital. Nimeresc un dr (barbat intamplator) se uita la ganglioni, ma intreaba daca cedeaza febra la antitermice, zice clar "nici urma de rosu in gat" si ma anunta ca o sa erupa niste bubite, lucru care s-a si intamplat.
Nu e singura experienta de acest gen, am mai multe, nu le insir. Ideea e ca nu am nimerit niciuna in stare sa zica ceva clar.

Ma rog, nu fac o regula stricta, astept pareri indiferent de sexul medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare
sunt pe aici, pe langa, prin frig, adica ger, cu mult mult de munca la servici si si mai mult acasa...mie dor de voi... va citesc din cand in cand, dar nu am timp de scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Plus ca anti-termicele, ca orice medicament, au efecte adverse.. NIMIC nu este inofensiv... pana si banalul paracetamol. De la boli de stomac pana la astm..

Asta nu inseamna sa nu fii atent, cresterea brusca a temperaturii este periculoasa.

In ultima vreme am verificat pe pielea baietilor aceasta teorie. Nu le-am mai dat nimic daca temperatura nu sarea bine de 38,6 grC. Doar lasat cat mai lejer imbracati si bagat multa apa pe gat, dusuri racoroase, etc. Si a functionat .

Na, eu la 38,2 eram la usa spitalului deja...adica am bagat o portie de paracetamol si daca in 45 de min n-a coborat am zburat la urgente...

Noua Ibuprofenu(Nurofenu vost) ne provoaca gaze la burtica...ceva de groaza...asa ca lingem paracetamol(Panadolu vost').

Alta boieroaica Ruxandro...si munte si briose in aceasi zi?

ank of of of...dar prea mult plange, nu?

dianav eu am dat si de domni si de doamne pediatrii bine dispusi sa ajute, sau mai putin disponibili...odata chiar am vrut sa-i strig unuia in fata: veterinar imputit, dar m-am abtinut! si era la o clinica privata unde se presupune ca esti tratat altfel...
cauta pana gasesti pe cel potrivit!

mamaana...la cate minus grade sunteti? copiii-s ok?

dianarus azi nu ma mai pupi? ntz ntz ntz

Alergologul mi-a spus ce mi-a spus si Dianarus...mancarimile pielii pot fi date si de paraziti intestinali, asa ca aia urmeaza cu...chestia e ca acu nu-l mai mananca pielea...pricul rezultatul la testul alergic e negativ!

Teutz ? Dia? a_deju?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

... alergānd asa, am descoperit īn cuvintele: Doarme copilul!... o multime de sensuri. Toti ai casei īsi iau figuri solemne si pasesc īncet, toate īncremenesc cānd adoarme si se trezesc odata cu el, ca īn basm, cu copiii trebuie sa fim mereu īntre basm si realitate... aici cred ca este o cheie si pentru viata noastra, īn aceasta mentinere, īn acest īntre... (Mediana Stan)

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dianav, iti pot recomanda un medic super la medlife. mie mi-a placut foarte mult... Dr. Giosanu C-tin se numeste si lucreaza la medlife pe calea grivitei. sper sa-ti fie de folos!
si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

maine revin si cu detalii despre noi... sper sa reusesc...

timpul! timpul ne omoara!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Pentru cine doreste si pofteste am pus poze la semnatura, ca nu mai pusesem de aproape 2 ani

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput