Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Dbunny ieri cand am scris erau -17 si la pranz erau -8; acum sunt -6 si la pranz o sa fie -3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dianav- dr. Mihaela Oros de la Medicover-victoria. Super femeie!
Pe noi ne-a ajutat fff mult, stiu ca si Manu l-a dus pe Luca la ea!
In afara de ea, personalul de la urgenta de la Medicover e ok iar noi am fost multumiti!
.
Noi avem un pediatru barbat, profesor dr. Insa tre sa mergem la el numai cu programare, fff des e plecat din tara si nu prea raspunde la tel, asa ca nu l-as recomanda...E adevarat ca niciodata nu a dat gres cu diagnosticele, dar omu' e tare ocupat si il cautam numai daca ceva arde ( la propriu si la figurat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Donia, sper sa gasesti raspunsul in analizele alea (au legatura cu tiroida?)
Mai sper sa revii curand la energia-ti caracteristica si sa ne bagi in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Si tacerea e/era un raspuns. Sau motivatia timpului … . banala, dar politically correct.

In naivitate mea, am crezut pana in ceasul al 12-lea , ca am crescut si noi odata cu fulguletzii …si ca incepem sa lasam kkturile astea gen, stapanire, reunire, politze, ironii etc… la o parte, sau cel putin nu mai improscam in jur…si ne refulam in alte parti. Din respect pt cei neimplicati.Nu ne intereseaza talkshowurile de pe alte canale.

Cu intarziere : Saryta, LA MULTI ANI mamica tanara si frumoasa.
Daca nu mai intru pana luni , Acs, LA MULTI ANI fericiti alaturi de bursuci !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor e posibil cumva sa-i iasa maselele din spate de tot, randul 3, fara ca al 2-lea rand sa fi iesit?
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana super alaturi de puiutii vostrii!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ups..........................

noi santem bine,sanatosi.revin intr-o zi mai senina

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

aseara stephanie a luat un prosopel mic de al lor de fata si un piepten; acoperea pieptenul cu prosopelul, 'abacaba' si-l descoperea razand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dianarus,

De fapt, pe toate va pup!
Se termina programul de lucru la serviciu (cand voi rupe usa! :)) si mi-am "permis" sa intru un pic sa vad ce mai faceti.
De-acasa nu mai reusesc sa intru. Cred ca ne-au oprit netul (nici n-am mai verificat daca merge), calculatoarele au luat-o razna... chestii grele...

Noi suntem bine. Cred. Eu cu munca, Tudor cu cresa. Mama cu ingrijorarile ei legate de Tudor. In toata treaba asta mama sufera cel mai mult. Pe de-o parte o inteleg, pe de alta parte... exagereaza ingrozitor!!!

In sfarsit, Tudor merge la cresa de 4 zile, adica de marti. De 2 zile doarme acolo. Doamnele de acolo zic ca e ok. Mai plange cand il lasa mama dimineata, dar in timpul zilei e foarte cuminte. Asa mi-au spus doamnele. "E un baiat tare bun...". Am citat, da? :)
Ele spun ca si mananca destul de bine. Nu stiu ce sa cred sau daca sa cred pentru ca mama s-a chinuit rau cu el cu mancarea in ultima vreme. Dar v-am spus ca mama exagereaza...

Eu va pup pe toate, va urez un weekend linistit cu familia si "vorbim" luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

Dbunny ieri cand am scris erau -17 si la pranz erau -8; acum sunt -6 si la pranz o sa fie -3...

vaaaaaai de dedesupturile mele...eu la 6 grade(iarna in Spania) moooooor, la 0 grade nici nu scot nasu din casa.

ank randul 3 nu iese pe la 4 ani ?? Noua ne-au iesit in ultimele 10 zile piesele nr 17, 18 si 19...adica molarii secundari care de regula ies intre 2 si 2 ani jumate..Ti-m vazut pitica-n poze, si mare si frumoasa, sa-ti traiasca!

dianarus nu mai stiu, dar bag mana-n foc ca ai ochit un nou siropel de muguri de ceva....a functionat?

danduso faina esti, faina tare!

in materie de propozitii ne laudam si noi cu una scurta si funny zilele astea:
EU: Dani vrei paine
Dani: nu
Eu: de ce?
Dani: No quiere boca! (Gura nu vrea)
in rest...pe baricade... nu mai scapam de muci...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dap.. iarasi cu restante mari din urma... am intrat sa va anunt ca dispar o vreme pentru ca "vacanta" mea s-a prelungit pana la jumatatea lui martie.... poate sint dusa cu capul, dar ma bucur (nu mai prind eu asa o perioada lunga doar eu cu rugbistul)..... avand in vedere ca seara cand dau drumul la PC Luca e sef, nu mai pot tine pasul deloc... ma tine Oana la curent cu noutatile cand ne vedem
Pana mai apar, pup fulguleti, burticile... (am aflat ca v-ati inmultit) si minunatele....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput