Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.

azi dimineata ne-am trezit cu puiul arzand intre noi. febra. 38,5. apatic. fara pofta de mancare (logic). i-am dat nurofen (ruxandra eu daca nu ii dau antitermice face 40 in 1/2h si e moale, si apoi ii trece f greu febra ... deci mai tine si de copil ... zic eu). si eu plec azi la 12.30. si ramane doar florin cu el. mai nasol e ca plec cu andrea ... deci nici un ajutor pentru florin we asta. asa nu-mi mai vine sa ma duc.

dianocica soryy nu te pot ajuta. da' mai pui o data link-ul cu pozele? ca tot nu le-am vazut.
donia multa sanatate. sper sa vina vremuri mai bune pt tine ... te asteptam cu mare drag inapoi la noi.

fug sa imi termin ultimele treburi ... va pup.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ruxandra ai dreptate sa ma certi. In afara de temperatura aia mai si stranuta si e un pic rosie in gat. I-am dat de sambata seara pana ieri cate 3 ml de 2ori/zi ca m-am panicat si mama a zis "dc se imbolnaveste nu stau cu ea , asa ca stai acasa, ca sti ca e imposibil sa-i iei temperatura (sambata am reusit la 6 maini) si nici pastile nu ia (doar nurofen, cu o bucatica de cioco in mana)". In plus Erica face figurile astea pt ca ea nu a fost decat de 3 ori bolnava, cu temperatura si tot tacamul (feb, martie, august-anul trecut) in rest doar muci, stranutat si o rubeola acun un an doar cu cateva bubite si atat. Cat despre mancat ceva...nu a mancat cam nimic ca de alaltaieri i-a pierit si vaga pofta de mancare pe care o are de obicei. maselute n-am simtit nimic la mana inainte de strajnica muscatura pe care am incasat-o pt ca am incercat sa caut, desi avem doar 16 piese in gura.
Luciaro multumim pt listuta.
Dianocica spor la biscuiti si sper sa gasesti reteta ca io nu stiu...
Diana tot inainte spre 3000.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Uite aici dianocica:

12 linguri de zahar
12 linguri de lapte
12 linguri de ulei
500 g faina
o lingurita de bicarbonat
2 oua

amesteci zaharul cu ouale,adaugi lapte,ulei si apoi faina amestecata cu bicarbonat.intinzi foaia,modelezi si pui in tava in care presari doar un pic de faina,lasi 10 min daca ii vrei mai moi si 15 daca ii vrei mai crocanti
ps:cand framanti foaia s-ar putea sa mai fie nevoie de un pic de faina cat sa nu ti se lipeasca de maini,dar nu mult...

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dianocica, o am salvata acasa..

Ank, da te inteleg perfect cu "dc se imbolnaveste nu stau cu ea , asa ca stai acasa" sau similarul . Si la mine acasa e o presiune.. "Si nu-i dai nimica, chiar nu-i dai nimica?" Si io nu cert.. io doar ma dau cu parerea..

Laura, si ai mei fac lejer 40 grC si peste. Dar nu mereu, nu la orice viroza. Unele-s mai usurele, altele moderate si unele urate rau.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, sper ca n-am vazut mesajul prea tarziu. Sa ne spui cum au iesit biscuitii si mai ales daca s-a distrat d.

Ruxandra, cred ca la anu' plecam in Austria. Daca-ti zic cat ne cere anul asta monitorul... renuntam la ea si cautam pe altcineva (da-mi pare rau). Am telefonul acasa, dar il iau cand ma duc la pranz.

Laura, Anca, multa sanatate fulguletilor!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

acs saru'mana mult, a venit la fix, ma pregateam sa inventez . acum sunt la cuptor, si eu balesc, d e terminat :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Mamici din Bucuresti as vrea sa imi recomandati un pediatru bun.
Ce medici stiti si sunteti multumite?

Orice parere e binevenita, eu insa as dori sa gasesc un medic barbat. Femeile imi par extrem de ezitante si gretoase. Nu am vazut una pana acum dedicata.

Mergi la inceput

Laura sanatate piticului!
Acs multumim!
Ruxandra

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Si ca sa fie treaba treaba m-a sunat mama ca a mea fata "cuminte" s-a taiat un pic la deget intr-un geam de la un tablou si plange de vreo 2 ore. Cica s-a catarat si l-a luat repede. Si culmea...la degetul de la care i-a cazut unghia acum cateva zile.... i-a curs un pic de sange si e durere mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Orice parere e binevenita, eu insa as dori sa gasesc un medic barbat. Femeile imi par extrem de ezitante si gretoase. Nu am vazut una pana acum dedicata.

Mergi la inceput