Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

donia, acs, aka LA MULTI ANI ! sanatate si bine va dorim !!

noi, cum stiti ..... mama tot la spital ... eu dau roata butoiului ..

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simo, La multi ani cu sanatate, sa ai parte numai de bucurii!

Multumesc din nou pentru urari, sunt primite cu drag! Si nici vorba de intarziere, cum sa fie prea tarziu pentru ganduri bune?

danita of, ce rau imi pare!

aka, tu de ce ai fost intoarsa pe dos de ziua ta? Sper ca nu aveti probleme mari, sper ca e bine Cistinuca!

danutz, imi faci o pofta cu Portugalia! De abia astept sa ne pui poze, dar sa pui si doua vorbe, sa stim ce e prin poze... nici nu cer mult, nu? Ei, lasa, ca as putea sa cer sa ma iei si pe mine
Ma intrebai de tiroida la un moment dat... e posibil sa fie si ea putin vinovata, ca n-am inceput de mult tratamentul si sunt inca in incercari, ba sunt hipo, ba hiper... mai vedem, acum am cam iesit din butoi, insa ma simt doar foarte obosita, mereu, mereu obosita, ceea ce sper sa fie din cauza anemiei.

Laura, s-ar putea sa vorbesc prostii, dar din amintirile mele imi dau si eu cu parerea. Mai demult citisem ca productia de caca e felul in care copilul mic arata ca are puterea asupra acelui lucru, controlul. Ca asa cum el percepe ca adultul are putere asupra lui, asa si el isi manifesta controlul asupra sfincterelor si face cand vrea si cum vrea. Parerea mea e ca din acest motiv e bine sa nu-l impingi, pentru ca orice tentativa a voastra de a controla procesul il va inversuna si mai mult sa detina el si numai el controlul. Si probabil ca atunci cand va simti ca are acest control (asupra momentului si locului unde face), atunci va decide el singur sa faca la wc sau la olita. Sunt sigura ca stie ca acolo trebuie sa faca, dar cred ca deocamdata el a decis sa faca in alta parte. Iar la un moment dat, cand nu i se va mai sugera unde sa faca, dupa ce nu i se va mai arata ca a gresit (si asta inseamna nici macar un cat de mic comentariu), cand va fi acceptat asa cum este el acum, atunci va face de unul singur acolo unde e potrivit.

Raluca, felicitari pentru bebe mic! Acum cred ca esti mult mai linistita, nu?

Lavinia Despre ce e cartea? M-ai facut curioasa. Mai iau cate o carte de la biblioteca si nu stiu ce sa mai citesc, stau acolo o gramamda si frunzaresc, uneori nimeresc ceva fain, alteori ma pacalesc...

iulia-stefy, ce draguta e "Tefy felisit"

Dragi minunate, va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am intrat sa va ofer o fierbinte si sa va urez o saptamana linistita.

Donia, multumim.

Si sa nu uit, o intrebare cu iz de tema:
Piticii vostri vorbesc la masa? Stefy canta, rade.... nu pricepe ca se poate ineca cu mancare sau.... La ce varsta inteleg lucrul asta? Nu dati cu rosii...

Aseara, l-am pus pe tati la colt, ca a scapat o traznaie si Stefy a repetat-o. Si acum nu mai era vinovata ea ca a spus traznaia. S-o fi vazut ce fericita era si ii spunea: "Tati, pangi", ca ea cand o pune la colt plange...

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Mi-am schimbat semnatura si am pus pozele noi la semnatura.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia
Aka
Simo
Multa sanatate, bucurii cat cuprinde, impliniri pe toate planurile!

Donia, un buchet virtual de frezii!

Dandusa, imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem :(. Am notat numarul de telefon!

Ne-am intors sambata seara de la munte; copiii voiosi dupa schi si saniuta, Stef odihnit, iar eu terminata :). Am stat mai mult cu Victor in brate, iar noptile cu grija sa-i invelesc, sa nu o loveasca Victor pe Ioana... Asa incat ieri, la pranz, am dormit trei ore neintoarsa, timp in care bursucii au fost la socrii. Astazi suntem cu totii fresh :).

Citesc din urma imediat ce am putin timp liber.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lacramioara, la o asa doctorita frumoasa m-as duce de drag!
Ce scumpa e in pijamalele tale! Si coditele prinse cu carlige... :) Imi place hainuta verde si costumul de la nunta! Pupici cantaretei
Da, bursucii vorbesc la masa, dar si parintii lor :). Numai daca nu ma simt bine tac, indiferent ca-s la masa sau nu :).

Danita, multa, multa sanatate mamei tale! Tot nu au gasit doctorii tratamentul adecvat? Multa putere!

Saryta, LA MULTI ANI Andrei! Sa-ti traiasca printesa! E o adevarata domnisoara! Ai niste iedute frumoase foc!

Manu, multa sanatate! Ai grija cu ligamentele ca trebuie sa-i faci fata rugbistului, nu? Astept poze cu Luchita! :)

Raluca, deci bebe e perfect! Sarcina usoara in continuare! O sa nasti cam in aceeasi perioada cu sora mea :).

Simo, multa sanatate lui David!

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!

Kikineata, superba Garga cea motata! Frumoasa si cocheta ca de obicei! Imi place tare costumata in rosu! De unde i-ai luat fustita? Vreau si eu :)

Monique, sa stea bebe la caldura pana la 40 de saptamani! Sarcina placuta in continuare si nastere usoara!

Leyla, tare scump e Kaan! Frumusel foc si el si fetita! E verisoara lui?

Donia, 10 ani zici? :) Multi inainte, din ce in ce mai fericiti!

Mamaana, multa sanatate si fara spate dureros!

Luly, frumoase foc mandrele tale! Imi place cum sunt pictate pe fata! Iau aminte si o sa-mi incerc talentele in curand! Ah, le-am vazut in costume rosii! Mor dupa fetite imbracate in rosu!

Monicabb, mult succes cu diversificarea!

Ruxandra, super baietii tai! Are dreptate Matei, e mai important Tatana! :)
E vorba de operatie pentru ochi? Multa sanatate! O sa fie bine!

Porumbita, felicitari lui Mario pentru olita! Ti-am admirat frumuseii in poze!

Dandusa, tu sigur ai o reteta pentru copii frumosi! Am salvat reteta de cornuri, o incerc sambata.

Felicitari Dianocica pentru carnet! Poate citesti! Imi pare rau ca nu mai scrii la fulguleti.

Roxanica, ce scump e David, "imana" lui mami!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Va pup pe toate,eu voi lipsi un timp,vacanta,ne auzim peste vreo luna!
Sanatate la toti fulguletii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Poveste de dimineata

Azi, pt prima data, Marc a vrut sa-i dea bibele cu lapte unui catel de plus. Un joc specific copilasilor de 1-2 ani. pt noi a fost un "first"

Se trezise la 8, l-am adus in patul meu, ca de obiecei, am vrut sa-i dau bibele dar a facut din cap semnul “nu”, s-a dus sa-l aduca pe “ua-ua” asa ii spune la caine, l-a asezat frumos pe perna, s-a intins langa el si mi-a facut semn cu aratatorul sa pun bibele in gura cainelui… am intrat in joc, el zambea satisfacut ca a facut o fapta buna ca si-a impartit masa cu catelul, am tzocait de 4-5ori din gura ca si cum cainele ar bea, apoi i-am intins lui Marc bibele “uite mami, ua-ua a baut lapticul, acum e randul tau"

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Simo sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti.

Dianarus - frumoasa povestea de dimineata. Vezi incet-incet isi da drumul. Stii doar ca la varsta asta evolueaza in salturi. Si noi ne faceam griji cu Isa ca pe la 2 ani spunea doar cateva cuvinte, dar acum deja leaga 5-6 cuvinte si vorbeste aproape tot timpul chiar daca destul de pocit cateodata (mai inverseaza silabe sau spune doar sfarsitul cuvantului). Sotul era chiar f. ingrijorat pt ca o compara cu Di care a vorbit f. devreme si f. corect, dar si eu si dr. il linisteam ca Isa e un copil perfect normal dezvoltat pt varsta lui, ca Di a fost un copil precoce si n-are sens sa le compare.

Adinazot vacanta placuta! Sanatate multa si voua!

Acs multumim de aprecieri. In legatura cu pictatul pe fata vezi ca gasesti multe surse de inspiratie pe net (v. si youtube).

Iulia-Stefy vreau sa-ti spun ca am admirat-o pe Stefy in toate pozele - si la nunta, si la plimbare si cand era doctorita... E o scumpa ce mai...

Donia te inteleg f. bine cu oboseala. Eu resimt o oboseala cronica de prin iunie si inca nu mi-am revenit. Asta e principalul motiv pt care nu am mai reusit sa intru pe DC (stii ca intram numai noaptea ca ziua nu puteam de fete sau sotz). Eu dormeam intr-adevar f putin si prost (adica multe treziri pe noapte) asa ca am inceput sa ma culc odata cu fetele (si am inceput si procesul de intarcare care a durat aproape 3 luni). Eu nu am reusit sa-mi fac inca analizele (umblu cu trimiterea la mine) dar parca sunt ceva mai bine si merg mai departe in virtutea inertiei.
Oricum ma bucur mult ca macar butoiul l-ai parasit pt ca-mi face mare placere sa-ti citesc postarile.

Danita sanatate multa mamei tale!

Deocamdata atat, dc mai apuc mai dau o tura pe aici.
Va si va doresc o saptamana cat mai linistita.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

SALUTARE!!!!

Multumesc mult de urari!!!

Am fost cu prietenii la o cabana la munte, asa ca va rog sa serviti cu intarziere:

Pupici,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput