Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salutare dragelor!
In primul rand, cu intarziereDonia si
Aka
Donia, sa fii sanatoasa si ma bucur enorm ca ai revenit cu energia ta pozitiva caracteristica.
Aka sa dea DD sa gasesti un echilibru in toate si sa ai zile mai senine!
Si din nou pentru caprita de Saryta
Porumbita, felicitari pt flacaul cel mare...aoleo deja se bat pe masini?!!!
Roxanico, moasa!
vai ce de bunatati acolo, Danduso...cornulete ai...o inteleg pe Ramsan ca saliveaza, da' eu ce scuza am! Si despre ce intalnire e vorba?!
sanatate la bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
si eu pe aici ... trista ca am ratat petrecerile mamicilor ... asa ca spun si eu cu intarziere donia, acs, aka

noi suntem fericiti ca e mami acasa in we ... nu am mai stat pe acasa de 3 we ... ba la munca, ba plecata cu munca.

fetelor as avea un picut nevoie de sfaturi. dani sta fara pampers prin casa, afara doar cand avem drumuri scurte ... ca e cam frig sa faca pisu la copac. problema mea este ca kk nu vrea sa faca decat in pampers. imi cere sa il pun cand ii vine sa faca. si tare as vrea sa il dezvat. si nu stiu cum. are zile cand imi spune ca "sunt prea mai micut. nu pot kk la wc, doar pisu" sau zile cand imi spune ca e baiat mare si face kk la wc pentru ca vrea sa mearga la gradi, dar pana la urma tot in pampers face. idei? sugetii?

sorry ca nu am fost mai activa si mai prezenta, ca vin doar cu intrebari din cand in cand, sper ca de marti sa se termine nebunia pe la mine pe la birou si sa revin in forta.

intre timp va pup cu mare drag pe toate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

desi aveam mari emotii aseara am vazut inimioara lui bb mic. bebe are 1,14 cm (7 sapt 2 zile), sacul este de 9 saptamani, inimioara batea cu 154 batai pe minut.
mai mergem la control peste 5 saptamani.
Adina a tras o portie de palns la dr, nu intelegea ce se intampla, pana la urma s-a linistit si a vorbit cu d-na dr, care a fost f fericita sa o vada dupa mai bine de 2 ani.
fug sa strang prin casa cat e adina afara cu tati.

pupici la toate fetele.

Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,

Doar am intrat cu gand sa iti urez LA MULTI ANI..am scris cu totul altceva si am iesit...
La multi ani! Sa ai parte numai de bucurii si multa energie pt familia ta minunata!
Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc (chiar daca numai virtual).

Pentru cine are timp sa citeasca :"Mananca,roaga-te,iubeste"-Elizabeth Gilbert.
Am citit-o cu mare placere,in special partea cu India.

Febra s-a linistit..scaunul a intrat in normal..dupa cum a zis si dr.-doar o viroza..

Laura,
Cand va veni timpul..va vrea singur.Daca incerci sa-l recompensezi cu ceva?

Week end placut tuturor (si plin de dragoste)!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hm... banuiesc ca va era dor de rugbist, nu-i asa? Poze inca nu am.....
Deci, incep prin a ura cu mega intarziere LA MULTI ANI, Donia si Aka.... va doresc tot binele din lume si multa bucurie
Luca e bine, tot mucos, dar deja ne-am obisnuit.. eu, mai putin bine, deoarece m-a luat cu mega durere de ligamente... 2 zile am fost KO, acum dupa medicamente ma simt mai bine, si mi-e frica sa merg la doctor... mi-e ca se lasa cu operatie.... dap, stiu, trebuie, dar prefer sa mai aman....
In rest, nu apuc sa citesc nimic, Luca e pe primul loc, ma vrea tot timpul langa el, vorbeste intruna.... eu, vorbareata din fire, trebuie sa ridic mana sa ma lase si pe mine...
Azi, vrand-nevrand, am acceptat sa ies cu colegii la un dans... eu stau pe scaun, dar macar sa ma vad cu ei....
Va las si va pupicesc bine ca nu stiu cand mai intru.. acum ma duc sa ma fac frumoasa...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Raluca, ma bucur pentru voi.... ce dulce e Adina.

Laura, cand ii vine vremea, renunta singur. Stefy a renuntat cand a vrut ea, eu nu am nici un merit.

Yagmur, un rugbistului si tie multa sanatate.

Noi ieri am fost la plimbare si m-a pupat toata ziua, ba pe mana de care ma tinea, ba ma tragea jos sa ma pupe pe obraz.... Sunt o groaza de tarabe cu diverse chestii pentru Valentines DAy si am trecut de nenumarate ori pe acolo si nu a avut nici o reactie, dar aseara a vrut ea un brelock, cu Mickey Mouse (Michi Masu, asa ii spune ea). S-a culcat cu el aseara, nici ca a vrut sa-l lase din mana.
In rest, e bine, orice cere e insotit de "log mos", adica te rog frumos. De o saptamana zice "Te-fy felesit", adica spune ca e fericita, pentru diverse chestii care se intampla.
Aseara am reusit sa o filmez, cand repeta cu Cercul mare..., dar cand a vazut camera s-a intimidat si cantat incet, nu stiu daca se intelege ceva. POate reusesc sa descarc pozele si filmele si sa le pun.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Simo, la multi ani! Sa fii fericita alaturi de cei dragi.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani! Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Aka, la multi ani!
Simo, la multi ani!
multa sanatate si iubire!

Cateva POZE de la ziua Andrei si Valentine's day.
Sanatate si .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Noi ne-am intors din plimbari. Am fost sa sarbatorim Sfantul de ieri, in formatie de trei. Am incercat o pizerie, doua, si altele, dar peste tot unde erau si locuri libere, se fuma, asa ca am renuntat si am ales o cofetarie. Stefy a fost foarte incantata... Am fost si in Copou putin, dar e frigut si nu am stat prea mult....si apoi acasuta.... ca de maine o luam de la capat.

Am reusit sa descarc si pozele si sa le pun.... in sfarsit.
Avion cu motor
De aici poze din ultimele zile
Cercul mare si frumos...
De aici trei poze cu plimbarea de ieri si ce am faurit noi doua aseara...
De aici poze de asta aseara...

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput