Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Sunt pe fuga..

Febra face la 8 ore..cat?pai nu l-am lasat mai sus de 38.6.
Am facut azi analize..nimic foarte alarmant..s-ar parea ca e viral (dr.inca nu le-a vazut..vorbesc din antecedente)...dar scaunul de azi nu mi-a placut..avea niste chestii ciudate prin el..inclusiv firisoare de sange (sa fie de la supozitor?)..si au fost doar 2.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Aka, la multi ani! Sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Donia, ma bucur ca ai petrecut bine.

Noi suntem mai bine, dar tot are nasucul infundat. E o mica nastrusnica, nu poti face nimic, ca face si ea... daca beau eu apa, vrea si ea, daca ma duc eu la baie, vine si ea cu olita, daca eu vorbesc la telefon, vorbeste si ea la al ei.... daca spun ceva, repeta... I-am zis eu "papucul tau de Gaza" si ea mi-a raspuns "papucul tau mami".... Acum ma distreaza, dar de aici inainte trebuie sa am grija ce spun....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

De aici incep pozele de la nunta la care am fost cu Stefy.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!

Dbunny - asta e tratamentul de miercuri de la amiaza - 4 ml de Augmentin de doua ori pe zi - de miercuri dimineata nu a mai facut caca deloc.Si regim alimentar - supica de legume,iaurturi slabe,carnita de pui fiarta etc....
Apropo aseara i-am dat lapticul s-a uitat la sticla s-a uitat la mine si l-a baut pe tot. A dormit tare bine azi noapte,cu o trezire la ora 3.30 cand a mai baut 210 ml de lapte.

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

simo totul pare ok la voi...unde-i enterocolita acuta atunci?

Dianarus la voi cum e?

Am vazut-o pe Stefy la nunta...

sa va spun sa nu va spun...Intr-o buna zi dani o sa creasca si-o sa-mi reproseze...ce mami luda are...

A venit saptamana asta cu o notita in agenda de la cresa spunand ca vineri 20 feb fac chef- carnaval si merg deghizati toti etc...aseara la 8 ca nebuna alergam sa-i cumpar costum de balmascat...si azi s-a dus la cresa deghizat in tigrisor...NU ERA AZI!!!! ERA IN 20 FEB!!!! Am luat-o razna!! Noroc ca acolo au haine de schimb si l-au schimbat in trening...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Sunt pe fuga..

Febra face la 8 ore..cat?pai nu l-am lasat mai sus de 38.6.
Am facut azi analize..nimic foarte alarmant..s-ar parea ca e viral (dr.inca nu le-a vazut..vorbesc din antecedente)...dar scaunul de azi nu mi-a placut..avea niste chestii ciudate prin el..inclusiv firisoare de sange (sa fie de la supozitor?)..si au fost doar 2.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

Oh, dar face ceva febra, eu ma gandeam ca o fi ceva sub 38. Sper ca nu-i nimic serios si ca o sa treaca repede fara alte complicatii!
Cu firisoarele de sange n-am idee ce poate fi, de la supozitor n-am prea auzit sa fie... poate e scaunul prea tare si a fortat iesirea?

iulia-stefy, ce draguta e Stefy la nunta! S-a distrat?
Roxana are o fustita rosie aproape identica cu a lui Stefy si tare mult ii place, o poarta de vreo 2 ani si tot n-ar renunta la ea desi e cam scurtuta acum.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

dragelor va multumesc din suflet pentru urari. si ma iertati ca n-am intrat ieri, am fost intoarsa pe dos...

va pup pe toate .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Salutare!

Dbunny, multumim.

Donia, multumim pentru aprecieri. De la ora 18 pana la 23.15 cand am plecat, a stat aproape numai pe ringul de dans. A mai facut pauza, cu greu cand mergea la masa, sau i se facea sete.

Acum a venit cu setul ei de cescute, lingurite, farfurii, etc.... si ma indoapa cu lingurita, cu furculita. Si-a adus un scaun langa mine si fiecare sta pe scaun cu farfuria in fata si trebuie sa manance.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Am gasit mesajul asta si il dau mai departe....

Citat:
citat din mesajul lui doralina

Pentru mamicile si taticii din Iasi, anunt un eveniment...
Dati mai departe acest anunt...veniti la lansare...chemati-i si pe altii
N-am gasit inca un om cu suflet mare care sa doneze carti...pentru parintii copiilor care vin la lansarea
libraria ofera o reducere de 15 % in ziua lansarii

Luni, 16 februarie, ora 18.00 la Libraria Carturesti din Complexul Comercial Iulius Mall – etajul 2, Asociatia “Inca o sansa” din Iasi lanseaza la nivel local campania “Impreuna invingem autismul!”.

In cadrul acestui eveniment la care sunteti invitati sa participati va avea loc totodata lansarea cartii “Lasa-ma sa-ti aud glasul” de Catherine Maurice, tiparita la Editura Curtea Veche. Cartea reprezinta marturia unei mame care a reusit, gratie unui efort personal sustinut si a unei terapii de recuperare adecvata (ABA), sa
recupereze integral cei doi copii diagnosticati cu autism.

Cu ocazia lansarii campaniei in Iasi, in cadrul Complexului Comercial Iulius Mall are loc si o expozitie de fotografie în perioada 4 – 18 februarie 2009.

Campania “Impreuna invingem autismul!”are ca obiective:
• sensibilizarea opiniei publice si responsabilizarea institutiilor statului cu privire la nevoile copiilor cu autism din Romania si implicit ale parintilor lor

La eveniment vor participa:
• dna. Alina Bobarnac - primul consultant roman specializat în terapie comportamentala aplicata – UKYAP, Anglia.
• dna Andreea Schindler – drd.as. univ.la Catedra de Asisten#355;a Sociala, Facultatea de Filozofie si Stiinte Sociale Politice – U.A.I.C.;
• dl. Tiberiu Contiu Soitu conf. dr. de la Catedra de Asistenta Sociala, Facultatea de Filozofie si Stiinte Sociale Politice – U.A.I.C.;
• dna Mihaela Zaharia- Sef Serviciu de Evaluare Complexa a Copilului D.G.A.S.P.C. Iasi

Mihaela Cuzuc, Vicepresedinte, Asociatia “Inca o sansa”, Tel: 0232-26.09.67, 0766272525, mail: asociatie_ios@yahoo.com

Puteti ajuta ducand mai departe acest anunt, daruind o carte

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput