Fulguleti de nov-dec 06 (208)
Raspunsuri - Pagina 16
ank999 spune:
Saryta sa-ti traiasca Andra, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.
Am vazut toate pozicile si pitici frumosi. Da ce au mai crescut!
M-monique...vine bb. sa ai nastere usoraaaaaa
pe toata lumea.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
kikineata spune:
Avem ceva poze noi de aici incolo http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi3Luni#5301856199177620418
Si pe bune m-ati distrus cu atatea retzete. Cornurile si pizza au fost maxime.
simo29 spune:
Salutare minunatelor!!!
DONIA
Multa sanatate alaturi de cei dragi!!!!
Despre noi: David are enterocolita acuta - antibiotic+Biotics - 5 zile. Cel mai nasol fara lapte - am sa innebunesc 5 zile,i-am facut aseara din ala fara lactoza si mi l-a dat inapoi zicand :"caca mami"!!!
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
danita spune:
DONIA : La multi ani ! sanatate si bine iti dorim tie si celor dragi !!!
pupici de acasa
D cu P
shoshika spune:
LA MULTI ANI, DONIA! MULTA SANATATE SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA MINUNATA 1000 DE ANI DE ACUM INAINTE! :)
luly spune:
Kikineata super pozele. Am avut impresia ca asist la parada modei.
Leyla multumim de aprecieri, ai fost f. draguta. Picturile sunt facute de mine, nu sunt f. incantata de cum mi-a iesit , dar tinand cont ca era prima tentativa de acest gen sunt oarecum multumita.
Dandusa si pe mine mai facut sa in fata monitorului. Eu acum sunt la regim asa ca ma abtin de la a face minunatii de genul celor vazute la tine , dar in ritmul asta nu stiu cat o sa mai rezist. Oricum am retinut retetele.
Donia multumim pt bunatati.
Adinazot imi pare rau pt pierderea suferita. Din pacate asta este ciclul vietii. Sper sa va linistiti cat mai repede.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
m_monique spune:
dianarus78 si ank999, intr-adevar mai am putin.
eu inca imi fac planuri ca voi naste la 40 de saptamani, ca mai am o multime de lucruri de facut pana atunci: schimbat buletin si alte acte.
32+
si Andrei (16.12.2006)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo29 Despre noi: David are enterocolita acuta - antibiotic+Biotics - 5 zile. Cel mai nasol fara lapte - am sa innebunesc 5 zile,i-am facut aseara din ala fara lactoza si mi l-a dat inapoi zicand :"caca mami"!!! |
Antibiotic de ce? o sa faca diarie si mai mare...
In laptele fara lactoza baga-i niste cereale de orez si simple, poate asa-l accepta...
dandusa sar'na pt reteta de saratele...ies moi si pufoase sau uscate si tarisoare?
pe cine seamana Raducu cu ochi abastrii?
kiki vazut printesa faina
adinazot sper ca esti mai bine
leyla mi se pare mie sau Kaan s-a imblonzit? Is scumpi tare amandoi copiii(cine-i fetita??), si-mi place la nebunie simeneul vostru
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Kiki, super printesa ta....
Simo, multa santate lui David.
Stefy a venit de la cresa cantand:
"Ce-cu ma-le si fu-mos
Mana sus si mana jos
Si cea-lal-ta tot la fel
Ce-cu nos-tu mi-ti -tel" Adica Cercul mare si frumos,/ Mana sus si mana jos/ Si cealalta tot la fel,/ Cercul nostru mititel
Si gesticuleaza, se ridica, se lasa jos.... e... super fericita ca a mers la copii. Cred ca s-a saturat de stat acasa. A dus dorul copiilor.
Acum canta mec-mec co-to-bec. Spune tot cantecul singura....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Donia spune:
Multumesc inca o data pentru urari, tare dragute sunteti!
Ieri am avut o zi tare faina, pentru care va multumesc si voua. Iar aseara ne-am jucat cu copiii pana am cazut toti pe jos, efectiv nu mai putea sa ne miscam, am ras o gramada, a fost tare bine. Asta da terapie!
La multi ani aka! Multa sanatate si fericire si sa te bucuri de familie si de papusica ta de fetita!
saryta, La multi ani pentru Andra! Sa creasca mare frumoasa si sa aiba parte numai de cele bune!
Acs, cu mare intarziere iti urez La multi ani, sa te bucuri de dragii tai si ei de tine!
ruxandra, ce operatie? Fii barbata! Desi daca te ia cu lesin compatimesc cu tine, cred ca si eu as simti la fel. Sunt tare faini baietii cu perlele
Lavinia, si tu ziceai de febra la Mihaita, cum e febra? Cand? cat de mare?
luly, ma bucur ca ai mai aparut si sper sa nu mai dispari. Mi-a fost dor de bucalatele tale, sunt dulci de tot!
ramsan, felicitari pentru burtica, nu stiu daca am apucat sa-ti spun pana acum. Sarcina usoara!
m_monique, ce memorie ai! Wow, 32 de saptamani deja... si eu am avut insomnii in sarcina cu Cristinelul, dar macar recuperam ziua. Tu insa lucrezi, nu? Ai grija de tine, odihna cat cuprinde!
Am admirat fulguletii, mai ce copii frumosi avem! Ochiosii lui dandusa, unul cu masline negre, unul cu masline albastre , ochioasa lui kikineata cu cizmele alea rosii care m-au dat gata, frumosul Kaan in frumosul Brasov (leyla, ce era in Piata Sfatului la regatul distractiei?) Sper ca n-am uitat pe nimeni, ca m-am tot uitat la poze azi.
simo, multa sanatate lui David!
dandusa, casuta aia de turta dulce era cumparata, adica aici gasesti set cu materiale, cu pereti, acoperis, si tu o asamblezi acasa. Dar am o reteta de turta dulce care iese asa mai tare putin, de o poti face pereti de casa, iar de decorat poti sa folosesti at de mutle bomboane doresti. Hai ca diseara caut reteta si o pun aici.
adinazot, condoleante, imi pare rau de pierderea bunicii. Dumnezeu sa o odihneasca, iar tu sa treci peste durere si sa te bucuri de amintirile cu ea, sa gasesti consolare in faptul ca acum ea se odihneste si ca tie ti-a imbogatit viata atat de frumos.
Iar sunt pe fug, plec, dar sper sa revin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.