Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Fetelor, ninge in Buc cu niste fulgi asa de mari!!!
O frumusete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Lavinia, multumesc de ideea de carte. Mi-am propus sa citesc cate o carte pe luna in 2009 . Propunerea ta va fi pentru luna martie, acum citesc Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire (Autor: Aurora Liiceanu, Alice Nastase)

Laura, daca tot iti spune ca el e mic si nu poate face kk la toaleta... pai lasa-l in pace
Aveti timp destul pana la gradi. Eu voi incerca la vara trecerea de la pampers la olita, deocamdata vad (prin semne vagi si intors spatele) ca nu e dispus... sti, e de mare, mare pret faptul ca puteti comunica verbal. Respecta-i deciziile, el ti le comunica deschis!
Chiar daca (sa zicem) acasa nu veti reusi, exemplul viu al colegilor de gradinita va fi suficient sa-l faca sa renunte la pampi. Hai nu-ti mai face probleme

Doamne Raluca, ce chestie, sa vezi inimioara cand samburelul are doar 1.14 cm. Ce minune!

Manu, te invidiez. Nu pentru durerea de ligamente ci pentru sansa de a sta asa mult langa copilul tau, perioada asta. Stiu ca vine dintr-un motiv mai putin fericit, asta cu criza, dar bucura-te, nu mai prinzi curand asa o perioada de intensa maternitate

Lacramioara, imi place cum povestesti despre Stefy. Semanati ca doua picaturi... sau mi se pare?
Nu vreau sa te supar/ingrijorez dar in unele poze mi se pare ca are cearcane...
Cat despre vorbitul la masa... cred ca se corecteaza cu timpul, prin exemplul altor copii la gradi. Oricum, descoperirea exprimarii (verbale) e atat de interesanta si captivanta, incat nu are cum sa se opreasca eu zic doar sa fii pe faza deocamdata.

aka
simona

Sper sa ma iertati pentru intarziere, chiar am fost depasita de situatie zilele trecute. Abia azi incep sa-mi revin din viroza asta pacatoasa...

Danita, ma gandesc la voi, din suflet va doresc sa fie bine...

Donia, am gugalit si uite despre ce e cartea recomandata de Lavinia www.librarie.net/carti/96187/MANANCA-ROAGA-TE-IUBESTE-Gilbert-Elizabeth-ELIZABETH-GILBERT" target="_blank">aici daca vrei carti din ro spune-mi ca-ti cumpar si-ti trimit

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ziua buna! Ei, da vad ca toata lumea fuge pe la munte, pleaca in vacante, ce frumos! Si nu se putea ca noi sa ramanem mai prejos asa ca am bagat si un ski ieri. Am luat frumos sotul de toarta, ne-am urcat in masina, am lasat copilul la matusica lui si uite-asa frumos am plecat pe la 10 jumate din Bucuresti. La 1 eram pe partie in Predeal, si ce-am mai schiat, am avut noroc, nu a fost deloc aglomerat, la 5 jumate eram deja lesinati dupa 10 ture. Asa ca ne-am urcat la loc in masina, ne-am oprit pe traseu sa papam ceva si la 9 jumate eram la matusica sa recuperam copilul iar la 10 acasica! Iar azi sufar ca am o febra musculara de abia pot merge.
Simo, la multi ani si la mai mare! Tii, deci si voi petrecurati la munte…
Adina, o luna de zile? pai si cum, nu ne dai nimic detalii, unde, cum, cand… Oricum, sa va priiasca, si te asteptam cu povesti, poze…
Dianarus, super “the picture”! Si Kaan are tendinta ca atunci cand bea apa, ceai sau lapte, sa-si adape si calutul lui drag
Acs, multumim de compliment, nu, fetita nu e verisoara, Kaan are o singura verisoara dar este maricica, are 15 ani, in rest numai verisori, care la fel sunt maricei, cel mai mare are 19 ani iar cel mai mic 9! Verisorul de 19 ani este baiatul cumnatei mele care sta cu Kaan, si cum noi il mai lasam din cand in cand si pe la ei, verisorul de 19 ani se coboara la mintea de 2 ani, deci asa-i place sa se joace cu Kaan, cred ca nici unul mai mic nu s-ar juca atata… cand ii spun lui Kaan ca mergem la verisorul Florin, imediat si-a luat ghetutele si e la usa intr-o secunda! Fetitele mai mici de prin poze sunt ale prietenilor…din Turcia, deci le vedem f rar din pacate…. Deci, vad ca si voi v-ati distrat la munte…
Danita, sa dea dd sa fie mai bine mama ta…
Raluca, ma bucur ca e bine inimioara mica…sa o tina tot asa, sarcina usoara in continuare!
Lavinia, am auzit si eu de cartea respectiva, a citit-o o prietena de-a mea si la fel, mi-a recomandat-o. Negresit, o voi achizitiona si eu in curand. Ma bucur ca e mai bine Mihaita.
Yagmur, sanatate maxima, poate totusi nu e nevoie de operatie…cum fu la dans?
Sarita, iar am admirat printesele, si de fiecare data nu ma mai satur privindu-le…
Iulia-stefy, ce zi frumoasa de weekend ati petrecut, abia astept sa ajung acasa sa vad si pozele voastre.
Dbunny, am ras, am ras…se mai intampla, da mi-ar fi placut sa vad si niste poze cu tigrisorul. Kaan nu s-a mai imblonzit, doar ca i s-a suvitat parul…nu stiu cum si de ce, arata de parca ar fi vopsit! Fetita e a unor prieteni, semineul tot al lor…
Donia, era doar un patinoar micut..si niste mormane de zapada Ce m-a emotionat cum te-au sarbatorit copiii la scoala…
Danutz, dadu-i fuga la fereastra...si vazui ca nu mai ninge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Laura, s-ar putea sa vorbesc prostii, dar din amintirile mele imi dau si eu cu parerea. Mai demult citisem ca productia de caca e felul in care copilul mic arata ca are puterea asupra acelui lucru, controlul. Ca asa cum el percepe ca adultul are putere asupra lui, asa si el isi manifesta controlul asupra sfincterelor si face cand vrea si cum vrea. Parerea mea e ca din acest motiv e bine sa nu-l impingi, pentru ca orice tentativa a voastra de a controla procesul il va inversuna si mai mult sa detina el si numai el controlul. Si probabil ca atunci cand va simti ca are acest control (asupra momentului si locului unde face), atunci va decide el singur sa faca la wc sau la olita. Sunt sigura ca stie ca acolo trebuie sa faca, dar cred ca deocamdata el a decis sa faca in alta parte. Iar la un moment dat, cand nu i se va mai sugera unde sa faca, dupa ce nu i se va mai arata ca a gresit (si asta inseamna nici macar un cat de mic comentariu), cand va fi acceptat asa cum este el acum, atunci va face de unul singur acolo unde e potrivit.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

vai ce rau a durut randul acesta ... sunt sigura ca am luat-o eu aiurea ... o sa imi treaca.
nu mai avem bani sa tinem bona, iar la gradi de stat nu il primeste cu pampers, doar la cresa, iar el vorbeste si nu as vrea sa il duc la cresa cu copilasi de 1 an si incerc sa fac cum e mai bine pentru toata lumea. nu incerc sa il fortez, nu i-am spus NICIODATA ca nu e frumos sa faca in pampers, cu atat mai putin ca e rau sau ceva de genul acesta. ne-a vazut pe noi ca facem de toate la wc si stie ca asa fac copiii la gradi si asa face stefi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui leyla
Dbunny, am ras, am ras…se mai intampla, da mi-ar fi placut sa vad si niste poze cu tigrisorul. Kaan nu s-a mai imblonzit, doar ca i s-a suvitat parul…nu stiu cum si de ce, arata de parca ar fi vopsit! Fetita e a unor prieteni, semineul tot al lor…

pun pun...numa sa apuc...oricum chiar daca nu era ziua adecvata, eu tot l-am tras in poze!

Iote Marc al Dianeirus vorbeste spaniola!! pai si Dani tot ua-ua ii zice potaiei

Da' Teutz si Dia nu mai intra??? hai mai fetelor, nu fiti asa muncitoretze

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Continuam la capitolul 209

Mergi la inceput