Fulguleti de nov-dec 06 (208)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxandra_sb spune:
Danduso, asta-i reteta de pateuri?? Suna yamy-yamy.. musai s-o salvez diseara. DAAAA!!! Stiu cand ai tras poza cu pricina.. ce vremuri frumoase... asa le duc dorul. Raluca_u, Dianocica, Dandusa, Teutz, Ralumat, Desiree, ...
Monica, eu vreau poze din vacanta voastra de la munte. Am notat cu Nasii vostri si Paris. Mai zic ceva: sunt niste oameni f placuti.. imi place de ei cum danseaza.. mai ales Nasul.. tare-i priceput.
Leyla, . Din pacate.. sunt anumite momente cand vin una dupa alta cele rele.. ca un tavalug. Eu zic ca asa-i viata, ii normal . Tre sa sti ca vin si cumva sa fii pregatit.. dara in rest sa traiesti ca si cum n-ar veni musai azi. Scoate din ziua de azi tot ce poti.. maine poate fi mai rau. Si bucura-te de tot, dar de TOT. Asta-mi zic si mie... de multe ori imi iese. Priceput ceva?
Yagmur.. apropo eu te invidiez tare pt vacanta fortata. Dar, daca as fi in papucii tai.. nu stiu daca as degusta-o la adevarata ei valoare.. off, off.
Hellllooooo!!! celelalte working-mums.. pe unde umblati? Mai bagati o vorba. Stiu ca-i greu, da face bine la moral:
Roxanica?
Dia?
Teutz?
mami Raluca_u?
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
ruxandra_sb spune:
Luciaro, nu pot intra acum pe poze sa vad exact la ce te referi. Daca e vorba cumva despre o chestie din inox, relativ mica.. pe alea le-au castigat M si tasu la nu stiu ce concursuri de ski unde-si faceau producatorii reclama. Nu stiu cum il cheama sa-l gasesc acu. Dar nu-l folosim pt G.. ci tati isi tine ceaiul cald. Oricum nu se ridica la performantele unui termos. Biberonul de apa a lui G il tinem -in cel mai bun caz- in canadiana, la piept.
de M (7) si G (2)
acs spune:
Multumesc tuturor pentru urari! :)
Adinazot, condoleante!
Manu, multumesc! Sa va bucurati de vacanta!
Ruxandra, felicitari lui Matei si lui tati pentru concursurile de schi!
Mi-a placut asta: "Si bucura-te de tot, dar de TOT." Sunt de acord!
Am inteles ca s-a inchis patinoarul :(. Dar lasa ca ne intalnim la joaca in parc, nu? :)
Maine plecam la munte, la Busteni, fie ca e zapada, fie ca nu (dar speram sa fie).
Dandusa, am notat reteta de saleuri! O s-o incerc de ziua Ioanei.
Eu am facut sambata (de fapt noi, ca m-a ajutat Maria) cornulete, placinta cu mere si ciocolata de casa; au iesit o minune! Daca vrei vreuna din retete, o scriu cu placere.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
luciaro spune:
Ruxandra, multumesc pentru intentie macar. Nu as putea sa-ti indic o poza anume, numai ca in pozele de la sarbatori am retinut ca tati ii dadea afara sa pape lui Grigore ceva dintr-un recipient, si eu m-am gandit, stiindu-va oamenii calatoriilor, ca este vreunul special care mentine papa calda. Ma gandeam in ideea ca se va incalzi si vom pleca la iarba verde... de luat o ciorba calda copilului sau ceva similar. In fine, mai studiem problema...
Si daca tot a venit vorba de iesiri, lansez o intrebare cu iz de tema: ati inceput sa va ganditi la concediul de anul asta? Unde, cand, cum, cat?
Acs, o intrebare despre ciocolata de casa: am facut si eu acum vreo luna cred si mi-a iesit cam moale; adica nu curgea, dar nici nu puteai s-o tai bucati si s-o mananci cu mana. Care e secretul, se unge tava cu ceva, cand anume exact se baga in frigider?
acs spune:
Hai ca azi sunt inainte de vacanta si nu prea am chef de munca (pana se prinde sefu' :)).
Lucia, daca ti se pare prea moale cand amesteci ingredientele, mai poti pune lapte praf, sa fie destul de inchegata cand o torni in tava. Eu ung tava cu unt pentru a putea scoate usor ciocolata. De data asta am gresit si eu cu apa (am pus prea multa) si cum nu mai aveam lapte praf, am adaugat nuca de cocos (fulgi). Improvizatia a fost apreciata. :)
Edit: La frigider se pune dupa ce se raceste compozitia.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciaro am retinut ca tati ii dadea afara sa pape lui Grigore ceva dintr-un recipient, si eu m-am gandit, stiindu-va oamenii calatoriilor, ca este vreunul special care mentine papa calda. |
"Marele dispozitiv" este una bucata borcan din sticla . Facem asa: se incalzeste mancarea bine, bine (fierbinte). In acelasi timp se incalzeste si borcanul gol.. noi le punem pe amandoua la microunde. Se umple borcanul, care se inveleste apoi intr-un prosop de bucatarie, in babetica din plastic si apoi intr-o punga din plastic stransa bine. Mancarea se pastreaza calda si peste o ora, chiar de afara-i ger. Idem procedam si cu borcanelele gata preparate.. numai ca le incalzim bine-bine in incalzitorul de biberoane.
tema cu vacanta:
DA! da nu zic inca.. sa nu ma deochi . Si asa ma enerveaza ca la noi nu-s frate in stare sa dea preturi.. din timp. Sin din cauza asta, plus buget de austeritate, as zice pas la Turcia. Decat daca ma surprind cu niste oferte.. da pe bune.
de M (7) si G (2)
ruxandra_sb spune:
Acs, drum bun. Un puhoi de zapada si multa distractie.
Din ce-am vazut ieri de pe DN1, la Busteni se skia.
Ah, si in afara de cele 2 patinoare din Predeal.. am mai vazut unul mai mic in Sinaia, in parc. In Busteni n-am remarcat vreunul.
Pe curand!
de M (7) si G (2)
dandusa spune:
Acs,
da,vreau reteta de ciocolata de casa.cornuletele de care sant?uite de care fac eu de obicei.sant pufoase si delicioaseeee.mai merg si bascute din coca asta.le poti umple cu gem sau cu branza dulce sistafide
drum bun si distractie placuta la munte,sa va intoarceti cu muuulte poze
Ruxandra,
saleuri/saratele
Luciaro,
ne-am propus ca de anul trecut pana la batranete,sa facem cel putin un concediu pe an.in limita banilor,binenteles.anul asta vrem tot munte in mijlocul verii,unde?nu stim!aaaa poate unde ati fost voi,ca tot ai laudat locul.am vazut in pozele voastre un loc de joaca ,era de acolo sau din imprejurimi?mai da-mi detalii ca am uitat de cand am vb noi data trecuta
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Raluca_u spune:
Buna minutalelor
adus copilul acasa. e mult mai mare... dar mult
vorbeste, ne intelegem de minune, s-a mai ingrasat (nu ca mi-as fi dorit...) are 15,300 si 89 de cm, de atata dor acum nu se dezlipeste de noi are momente cand vine din senin la noi si ne imbratiseaza (mami a meu... tati a meu)
abia vineri ne-am dat seama cat de dor i-a fost de noi, cand a inteles ca suntem pe drum si ca noi chiar o sa ajungem la ea in curand, nu s-a mai jucat, nu facea nimic pur si simplu statea la usa de la camera cu manutele impreunate si spunea ca "atept mami si tati"
fetelor si a avut rabdare... a stat asa cica 2 ore si ceva cu ochii la usa de la intrare draguta mea
am fost aseara cu ea si la dr, nu mai este nevoie de operatie, daca nu era raceala din decembrie o operam si uite ca pana la urma s-a retras de la sine, bine cu ceva ajutor din partea medicinei alternative.
eu sunt ok, astept ziua de vineri sa vedem si inimioara bebelui. adina spune ca mami are bebe mic a buca (in burtica), si daca o intrebi unde in burtica, spune su bic (sub buric). oricum prima ei reactie cand i-am spus a fost sa ma traga de pantaloni sa se uite si ma tot intreba unde e bebe, da-mi mie bebe, adina tine bate bebe mic...
era asa de dulce in inocenta ei, a si cand i-am spus ca e inauntru a spus ca si ea are
Va pup
Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
luciaro spune:
Raluca, scumpa foc Adina!
Dandusa, acuma nu stiu la care vacanta te referi... Asta-vara am fost la Moeciu de Jos (si cu o vara inainte tot acolo) si aveau tobogane, leagane, casuta, o piscina pentru copii in curte, plus hamac... Acum am fost la Predeal, iar locul de joaca din poze este in Brasov, intr-un mall (multumim sotului Danitei pentru indicatii), si l-am vizitat in singura zi ploioasa pe care am prins-o acolo, ca altfel nu calcam noi in Brasov de data asta...