Fulguleti de nov-dec 06 (208)
Raspunsuri - Pagina 10
lizzy spune:
acs, multi multi ani sa ne traiesti!! felicitari pt ceea ce ai realizat! mai mult decat multe dintre noi, poti spune ca esti o femeie cu adevarat implinita, de la care avem ce invata! felicitari!!! la multi ani!!!
un brat de flori pt tine, din gradina lu' mama
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
leyla spune:
acs, la multi ani, la multi ani, la multi ani mamica model! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de comorile tale.
Adinazot, condoleante, multa putere sa treceti peste acest moment greu.
Si eu am fost astazi la inmormantarea tatalui celei mai bune prietene...avea doar 50 de ani...si ea l-a gasit vineri noaptea, a suferit un soc saraca. Sunt tare trista, acum o luna prietenii cu accidentul-macar ei sunt mult mai bine zilele astea, iar acuma asta... ma intreb ce urmeaza.
Yagmur, ma bucur tare mult ca iti prieste aceasta vacanta, fie ea si asa fortata...
Donia, orice-ar fi...sa se termine cu bine...eu abia astept sa citesc mesajele acelea pozitive si maximele Roxanei...
Numai bine tuturor, sanatate...va pupam....
danutz spune:
Adina, condoleante!
E fara cuvinte...
Am simtit si eu durerea trecerii in nefiinta a unui bunic drag si sentimentul de pustiire de dupa!
draga mea, te asteptam cu drag cand ai sa poti!
dandusa spune:
La muuulti,muuulti ani,mamica frumoasa si minunata.sa-ti traiasca bursucii,sa creasca mari si voi doi,parinti dragutii,sa va iubiti la fel de mult ca-n prima zi.
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Adina,
condoleanteimi pare rau
Dbunny,
250g cascaval
200g faina
200g unt rece
1 galbenus
se face un aluat din cascavalul ras,faina,untul taiat in fulgi.se da la frigider 60 de min.dupa,se intinde foaia,se taie,se unge cu galbenus.deasupra se presara chimen,susan sau cascaval.
ps:nu manca prea multe caldeam experimentat asta si mi-a fost rauuuuuuuuu
Kiki,
harta mea este plastificata.a indoit-o Crinuta,a calcat-o in picioare,a rupt marginile din plastic,da' mai merge folosita daca se mobilizeaza Claudiu s-o refaca,ca s-o putem agata.
pun poze curand
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
aka spune:
La Multi Ani Acs. sa fii fericita, sanatoasa si sa ai multe bucurii de la bursuci. te pupam cu drag
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut. Am gasit reteta de la dandusa....
Va doresc o zi buna.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
luciaro spune:
Ruxandra, daca mai esti pe receptie, poate ma ajuti si pe mine (si nu numai) cu o informatie te rog. Cred ca am zarit prin pozele voastre de la munte niste recipienti in care probabil pastrati papa calda pt Grigore. Ne spui si noua cum, de unde, cat...etc? (ca un termos clasic parca nu ma multumeste).