Fulguleti de nov-dec 06 (208)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca_u spune:
tot eu
Dandusa si eu sunt mandra posesoare de multe poze artistice
si din parc si de la mare... of ce vremuri...
de dimineata pana seara in parc sau in Ikea
si ti-am serbat si ziua in Ikea cu tort si lumanare... ce frumos era...
apropo de vacanta
noi mergem de pe 1 pe 15 iunie in Bulgaria la acelasi hotel ca si anul trecut. acum caut cea mai buna oferta
pupici
Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u Dandusa si eu sunt mandra posesoare de multe poze artistice si din parc si de la mare... of ce vremuri... de dimineata pana seara in parc sau in Ikea si ti-am serbat si ziua in Ikea cu tort si lumanare... ce frumos era... |
am o idee....facem o ikea cu toata trupa?duminica venim la buc si plecam marti...
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
ramsan spune:
Rog mamica stralucitoare si harnica in ale prajituritului, sa posteze urgent reteta aia pentru cornuletele alea (ce stau frumusel in tavita, coapte, rumene, apetisante) ca sunt gata gata sa explodez
Nu uitati va rog un amanunt important: sunt gravida si am pofteeeeeeee
Ramona
Bebita din burtica 6 +
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
acs spune:
Dandusa, ce bine arata! Vreau si eu retetele (cand ai timp). Ma refeream la cornulete cu rahat (ne facea bunica in copilarie); au avut mare succes si la bursuci si la bunicii lor. :)
Reteta ciocolata (am mai multe retete; ti-o dau pe ultima incercata):
300 g lapte praf, 100 g unt, 50 g cacao (eu pun mai putina), 150 ml apa (dar a fost prea mult, 100 cred ca era de ajuns), 300 g zahar (daca laptele praf nu contine zahar, altfel doar jumatate).
Apa cu zaharul se pun la fiert (vreo 3 clocote), apoi se topeste untul in apa. Laptele praf se amesteca cu cacaoa. Poti adauga alune / nuci / stafide / esente. Se toarna fiertura peste si se amesteca. Se toarna in tava unsa cu unt. Am pus stafide, nuca de cocos - pentru ca era ciocolata prea moale si deasupra nuci (pentru aspect mai mult). Dupa racire se baga la frigider.
Raluca, v-a asteptat atat; of mititica! Tare scumpa e!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
acs spune:
Dandusa, vreau si eu intalnire! Nu stiu insa cand ne vom intoarce de la munte. In timpul saptamanii imi e imposibil, dar poate duminica... Trimit PM cu numarul meu de telefon, poate-mi trimiti un SMS daca va vedeti duminica in Ikea.
Inca ceva: Ce scump e Raducu la tine in brate, in sling! Imi place de mor cum se vad piciorusele in strampi! Imi vine sa le rod!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Raluca_u spune:
Dandusa daaaaa, daca e duminica, ca in timpul saptamanii nu poci.
Abia astept sa vad toate fetele si copii.
va pup, fug la Adina
Raluca 6+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
roxanica2006 spune:
Salutare, salutare!
Ruxandra
Ei, tot Dandusa noastra draga revigoreaza atmosfera pe-aici...ce interesant cum au unii oameni puterea si darul de a-i strange pe toti in jurul lor, de a imprastia cu energie pozitiva. Danduso, pentru asta, si pentru cornuletele cu gem si pentru bulanasele grasunele ale blondului Raducu, te tzuc tare, tare !!!
Lavinia, bine-ai revenit ! ce mai faceti, ce face Mihaita?? V-ati mutat la casutza voastra, cum e ??
La multi, multi si fericiti ani, Acs si Saryta !!!
saryta, a trecut laringita?
Acs, distractie placuta la munte!
Felicitari, viitoarelor mamici de bb2! O sarcina usoara si copilasi sanatosi si frumosi!
Yagmur, cat ma bucur pentru tine...Vezi, asta era tot ce-ti lipsea, timp petrecut cu rugbistul, asta te-a scos din toate deprimarile. te apreciez, stiu ca nu ti-e usor,dar ai puterea sa te bucuri de ceea ce conteaza cu adevarat!
Dianarus, cum sunteti?? Muschetarii?? Ati fost cu Marc la evaluari, concluziile-s bune banuiesc...
Donia, sa treci cu bine peste probleme, sper totusi ca nu e foarte grav, te imbratisez strans si ma gandesc la tine!
danita, mama ta cum se mai simte? A scapat de spital, e mai bine?
Ingerasa, tu cum mai stai cu moralul? Ai inceput ceva investigatii? felicitari pentru vorbareata si isteata de Maya !
Adinazot, imi pare foarte rau pentru bunica ta. iti doresc putere multa ! Dumnezeu s-o odihneasca in pace !
Dia, ce mai faci???
N-am inteles nimic din tot ce s-a intamplat cu dianocica...io m-am uitat doar la pozele cu D mic, si la alea cu sexosu, sincer...
Despre noi numa' de bine, David e foarte bine, se intelege excelent cu bunica, de dormit doarme doar cu noi, cu amandoi, in patul mare, da' n-avem treaba. Canta foarte frumos "De ziua ta, mimicoooooooo/In dar ti-am adus IMANA !! " E absolut fenomenal!
E la fel de afectuos, in w-e cand ne trezim asa frumos spune : Buna ziua, moaso! Ne prinde barbia si ne apropie unul e altul, pe mine si pe Cristi, sa ne pupam, apoi ne indreapta chipurile spre el, sa-l pupacim si pe el.
Deocamdata totul e bine, problemele mele mai vechi au intzepenit asa nerezolvate, ignorate total...nu vad solutii, nu ma gandesc...
Va tzuc pe toate si mi-am propus sa vorbim mai des!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Lavinia_P spune:
Da,ne-am mutat..e foarte bine la casa noastra,dar am mai putin timp liber.
Pacat ca stam cu chirie..speram in vremuri mai bune...
Roxanica,
Dandusa probabil nu mai intra azi...Ramsan..sper sa te descurci cumva ,cu vreo reteta de pe ne..ca eu mai rezist..
Felicitari Raluca si Ramona pt bb2!Sa fie sanatosi si cu noroc!
minunea mea
dandusa spune:
mamaaaa ce fericireeee,morrr de dragul vostruuuu,ce m-ati binedispus azi...
Roxanicaaaa,jurrr ca azi am avut intentia sa-ti fac o surpriza,da' n-am reusit inca.ramane in picioarezici ca-ti plac bucutele?!stai sa-i vezi ochii,mooor de elll.frate cat este de frumos copilul asta al meu
Dianocica si-a luat 'La Revedere' de la noi.a cerut inchiderea contului de pe DC da' nu fi trista ca azi da de baut proaspata soferitaa luat carnetul cu briooo
Laviniaaa,
este f clar ca v-am transmis telepatic cat imi lipsiti.ma bucur ca ai primit semnalul
mai bine ca stati cu chirie,greu acum dar va iesi soarele si pe strada voastra...ai sa vezi.am trecut prin asta si am vazut si soarele...important este sa fiti voi bine,fericiti,relaxati chiar si cu chirie
Ramsannn,
sper sa nu-ti fi trecut pofta de cornuri ca pun reteta acum
www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/140/7490/dulciuri/budinci/bascute-cu-dulceata.htm" target="_blank">asta-i.pentru cornuri,am folosit aceiasi coca.intinzi foaia rotunda,apoi tai triunghiuri din mijloc cu baza pe marginea foii,le umpli cu rahat,finetti sau ce vrei tu.pui rahatul langa baza triunghiului si rulezi spre varf.dupa ce le ungi cu galbenus optional poti pune mac.
fetelorrrr,ne-am hotarat!
Duminica venim la intalnire in ikea.
abia astept sa va revad
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami