Fulguleti de nov-dec 06 (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
am o idee....facem o ikea cu toata trupa?duminica venim la buc si plecam marti...

W-e asta?

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna seara,

Dianarus, in sfarsit m-am invrednicit cu raspunsul. Noroc cu Ruxandra.

Ruxandra, am avut la munte aparat foto fara baterii. Am cumparat baterii de la magazin dar au mers pentru cateva poze. Le voi pune pe astea.

Vreau si eu la intalnire!!!

Noi suntem bine, Teodora are acum la sase luni 8.200 g! Incep diversificarea. Azi a gustat putin mar. Repede a mai trecut timpul...

Dragos este minunat. Sunt iar copii afara si lui tare mult ii place sa
se joace cu ei. Nasol ca ii si cam sperie, se apuca sa-i fugareasca, trebuie sa plecam cand devine prea exuberant.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Raluca, ce scumpa e Adina....

Roxana, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine.

Donia, tu cum mai esti?

dandusa, ai doi copii superbi.

Mai fetele, voi vorbiti serios de dianocica? Chiar nu va mai intra de acum? Parca nu e real....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dandusa Ce copii frumosi ai! Sa va dea Dumnezeu sanatate! Sunteti minunati!!

Mergi la inceput

Aseara toti 3 baietii au fost in parc, aia mari cu rolele. Discutie dupa baie.

eu: Si, ai fost in parc?
G: Fost parc. Rolele.
eu: Ai mers cu rolele?
G: Nu, tata si Matei mers cu rolele.
eu: Si tu cu ce-ai mers?
G: Cu cizmele.

il scriu si pe-asta sa nu-l uit cumva...
Discutie cu o fetita.
ea: Auzi, bunicul meu e VM (persoana publica, f importanta, ) Tu ai auzit de VM?
M: Auzi, da bunicul meu e Tatana. Tu ai auzit de Tatana?

Eram pe jos cand ne-a povestit.

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dragele mele!
Imi cer scuze fata de sarbatoritele lunii. Mai bine mai tarziu decat niciodata, urez si eu un Mare la multi ani!!!
Sincer nustiu ce balci a fost pe aici ca nu am inteles nimic.Noi ne laudam cu miracolul olita. Mario de o luna e bait mare face singur la olita. Isi da chiloteii in jos(cand ii are) si merge singur. Sunt asa mandra de el. Pampers folosim doar noaptea.Radu e mare si el se intinde dupa tot vrea si el tot ce vede. Ii plac la nebunie masinutele lui Mario. Normal ca deja avem mici certuri pe seama asta. Vor in acelas timp aceeasi masinuta.Dar rezolvam noi conflictu cumva. I-l mai smotoceste pe Radu dar mai mult e grijuliu cu el.aici ii aveti.
Saptamana trecuta ne-am intalnit cu printesa Antonia de Bambo, sau jucat foarte frumos copii neasteptat de bine sau inteles. Nu-mi venea sa cred ca asa au crescut si deja se joc deascunsilea si alte mici joculete deale lor.

Dandusa frumosi copii ai si mereu cu zambetu pe buze, bravo mamico. Apropoo de cornulete eu fac la fel doar in loc de unt pun ulei de masline aluatul e mai usr de modelat. Si le fac cu branza dulce. Baietii mei sunt multumiti.
Lavinia ma bucur ca sunteti linistiti. E mai bine asa crede-ma din proprie experienta. In Bucuresti socrii mei au casa la curte , bunica lui Cata sta in titan in apartament cu 4 camere singura cu osu, si ca sa fim fericiti am stat cu chirie 4 ani in Bucuresti. In iasi stii bine ca la fel am stat la chirie pana am reusit cu apartamentu. Finaciar poate e mai greu dar linistea voastra interioara e mai importanta. O sa fie bine.
va pup cu drag

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Vai Ruxandra, mor de ras!!! Destepti baieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,
- ce sa mai zic..te pricepi la facut copii frumosi..tre sa mai faci unul...
Stii ca am un frate si o sora, ambii cu oki albastri..si eu mor de ciuda ca nu am iesit ca ei?
Porumbita,
cavalerii tai deja se cearta de la masini?Stai sa vezi ce urmeaza..Ce repede cresc!
Ruxandra,
Mortali baietii tai!Tatane--ce-am mai ras..
Monica ,
Niste poze?

Mihaita face febra..fara nici un alt simptom..cand nu e febril totul e perfect normal..mananca,se joaca,se tzopaiae!Nu stiu ce o fi!Si la paracetamol tare tare greu cedeaza.
Pt cine nu stia:exista supozitoare Nurofen pt copii!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Lavinia, o fi cumva o boala contagioasa (gen varsat de vant...etc)? Stiu ca pana la aparitia bubitelor le poti confunda cu o raceala, apare febra care nu cedeaza la antitermice... Sanatate multa!

Mergi la inceput

Gata. L-am programat pe M la operatie.. si mi s-a facut instant rau. Is ca o leguma lesinata.. ma ia cu calduri, ameteli, blabla.

Ruxandra fii barbata!

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput