CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Dragelor, dar mai pot scolareii invata pe caldura asta? Va urez sa treaca cat mai repede ultimele saptamani.

Am dus-o la bunici in we. A primit 2 iepurasi si un nou canarel. E atat de incantata ca nici n-a observat cand am plecat.

Tare multe fete n-au mai dat pe aici....oare ce-o fi cu ele?
Daca cititi macar un semn dati ca e totul ok.
tuturor si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

Dragelor, dar mai pot scolareii invata pe caldura asta? Va urez sa treaca cat mai repede ultimele saptamani.

Am dus-o la bunici in we. A primit 2 iepurasi si un nou canarel. E atat de incantata ca nici n-a observat cand am plecat.

Tare multe fete n-au mai dat pe aici....oare ce-o fi cu ele?
Daca cititi macar un semn dati ca e totul ok.
tuturor si numai bine.

Anto, care calduri?? Acum 10 zile, simbata am avut 9-10 gr Duminica a fost furtuna, ieri a plouat non-stop si ami mult de 16 gr nu au fost

Apoi........ce sa faca saracii???? Trebuie sa mearga la scoala. Bianca ieri, cind ploua aici chiar zicea ca ce bine de voi ca ati luat vacanta si aveti soare. S-a saturat si ea de vremea asta.

Vacanta placuta Dadei! Cred ca se va simti minunat la bunici!

Eu am tot intrebat de Ramonaj, Oanagabriela, Liliana, CristinaT, AnaStroe, Lala_D.........chiar si Cortez mai scria cind si cind......vad insa, ca nu mai raspunde nimeni la "apel"

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Andreia, imi cer scuze ca nu prea am mai scris, aici sintem, dar tare ocupati Lasa ca ne revansam la toamna
Antonia a primit notele, bune si f.bune...Pentru cit nu i-a placut profesoara a fost chiar peste asteptari.
Noi sintem pe ultima suta de metri, miine luam si ne intoarcem in 4 saptamini asa ca pina atunci si sa va regasesc, cu mic cu mare, sanatosi si voiosi .

Vacanta placuta la toata lumea si sa ne reintilnim la discutiile virtuale despre clasa IV

Mergi la inceput

Oana, im primul rind felicitora Antoniei pt rezultatele bune si f. bune si concediu placut! Wow.......4 saptamini!!!!! Unde vi-l petreceti?

Noi mai avem 3 sapt. jumate.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, vin sa va urez vacanta placuta, la pitici si parinti !
Oana, drum bun si fun sa aveti! Eu nu am mai intrat pentru ca-s intr-o perioada tare aglomerata, am schimbat jobul si am un stagiu de sase saptamini (acum e pe terminate) in buricul tirgului, in Montreal, asa ca plec devreme rau si ma intorc seara, eu locuiesc in Laval, si am ceva de mers metrou+masina zilnic; abia stept sa se termine si sa ajunga sora-mea aici sa stea cu Tudor si cu noi in vacanta;
Azi am avut festivitatea de sfirsit de an, a fost frumos, cu filarmonica scolii, piese de teatru jucate de copii si profesori, cintece; Tudor a primit o distinctie la categoria "copii perseverenti" (au fost categoriile: copii rasplatiti academic-cei cu rezultate bune la mate/franceza/stiinta, copii pacifisti, copii cu talente deosebite:pentru desen, muzica sport impreuna, copii perseverenti; in fiecare grupa de premiere au fost cite 12, adica doi/an (scoala primara cuprinde clasele unu-sase); binenteles ca am fost tare mindra (anul trecut a primit academic, anul asta a fost ceva mai greu, dar nu notele conteaza la noi)

toata lumea si vacanta placuta, o vara frumoasa sa aveti; ne vedem in clasa a patra

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anastroe-felicitari pentru tudor!

Vacanta placuta copiilor si celor care mai sunt pe la scoli teme cat mai putine si sa scapati si voi sa intraticat mai repede in vacanta.
Daca ma gandesc bine cred ca ar fi mai bine si pentru scolarii din ro sa nu aiba chiar atat de multa vacanta, bine nu neaparat sa faca scoala ci activitati extracuriculare dar in scoala cumva. Asa e aiurea parintii nu au sunt convinsa mai mult de 25 de zile lucratoare pe an cu aproximatie concediu de odihna iar copiii mult mai mult.

Cristi a terminat cu bine, a primit si testul cambridge care nu e chiar la nivel maxim dar e ok si asa. Va merge o saptamana in tabara in rest cu noi in concediu dar inca nu stim cu certitudine unde.

Apropo voi ati luat ceva caiet de vacanta pentru ei?
april- ce v ati decis pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, felicitari lui Tudor ptr. rezultate.

April, nu e asa cald pe aici, au fost decat 3-4 zile de vara adevarata.
Sa vedem cum va mai fi in continuare.

Victor mai are 2 zile de scoala sapt viitoare.
Azi a plecat la scoala cu galeata, carpa si detergent, vor spala sala de clasa.
Manualele le-a adus acasa de sapt. trecuta.
Asteptam sa vedem si ultimul buletin scolar.

Weekend placut si vacanta placuta,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

LA MULTI ANI!, LAURA

Sa fii fericita, sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Iti dorim mult succes in viata!
de la Andreea si Cristina

Mergi la inceput

La multzi ani, LAURA!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Pupici multzi de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Multumim mult de urari, da, am o domnisoara deja, nici nu-mi vine sa cred cum au trecut anii. Laura e in tabara in Bucovina dar a fost f. incantata ca a avut acolo petrecere cu tort(cum altfel decat cu Hannah Montana), sampanie si suc si vreo 40 de copii. I-am dat d-nei banii, am vorbit cu proprietara pensiunii sa pregateasca totul si se pare c-a fost f. bine, m-a sunat fericita sa-mi povesteasca totul si mi-a zis de nu stiu cate ori "mami, te iubesc, si pe tati il iubesc, mami, va iubesc mult pe amandoi!" si tot asa. Vineri seara vine acasa si bineanteles c-o sa mai aiba cadouri si surprize si-acasa. Amuzant a fost ca m-a sunat inainte de petrecere si mi-a zis "mami, ai o mare problema(eu???!!), cu ce ma imbrac fiindca nu mi-ai pus nici o rochita in bagaj?!" Niciodata nu i-am pus rochite in bagajul de tabara si niciodata nu mi-a cerut, Laura careia nu-i pasa niciodata cu ce se-mbraca, a devenit deodata atenta la asta, chiar cred ca-ncep sa am o problema
pe toata lumea,

Mergi la inceput