CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Va salut !
Am mai depasit o etapa :)

Andreia , sanatate Biancai dulce sa-i treaca repede ..si merci pentru invitatie ! As veni cu drag dar am un dusman ,care nu ma lasa sa fac nimic (jobul meu)

Astazi si noi avem serbare ! Au ales o tema cu muzica din anii 70 iar Meli o va interpreta pe Suzie Quatro ( desi eu am votat cu Queen)
Are o tinuta neagaaaaaaaaaaaa ,cu accesorii metalice...in fine diger cam greu ideea

April, frumos plan de vacanta -

cristina , sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, merci mult. E mai bine, dar tot are pete pe fata, cred ca de la antibiotic. Asa ca, dupa ce se trezeste (ca aici e liber si azi), mergem din nou la dr.

Vacanta frumoasa si felicitari pt rezultatele obtinute in clasa a 3.a tuturor celor ce de azi au ......liber la joaca!

Pt restul copiilor, succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

VACANTA PLACUTA, plina de bucurii copiilor si sa fie fara teme!

Tot respectul pentru copiii care au terminat cu bine anul scolar, care am inteles ca a fost istovitor.
Ce frumoasa este ultima zi de scoala cu emotiile de la premiere, cu imbratisarile dintre colegi si cu dna invatatoare...
Sa auzim de bine, distractie placuta la mare, la munte, la tara sau prin alte meleaguri de pe planeta noastra!
Cristina

Mergi la inceput

La noi (in Australia) se termina anul scolar in decembrie, inainte de Craciun.
Dar pana atunci mai avem 2 vacante de cate 2 saptamani fiecare, prima incepand pe 10 iulie.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Eh, am terminat, in sfarsit, cred ca eu ma bucur mai mult decat ei. Am avut azi serbare si premiere(la noi toti primesc diplome si felicitari, in ordine alfabetica, asa ca toata lumea e multumita). Laura inca nu realizeaza ca-i in vacanta, ma-ntreba daca merge luni la scoala, sigur nu pt. ca si-ar dori asta. Maine plecam la tara, ne-ntoarcem vineri si sambata pleaca in tabara(fiecare in alta) asa ca voi avea o saptamana libera, yesssss. O sa mergem si impreuna doua saptamani in iulie, apoi mai are doua tabere de cate o saptamana in august, o sa merga in Apuseni cu corturile. Avem si teme de vacanta si sper s-o mai conving sa citeasca.
Andreea, multa sanatate Biancai, sper sa reusesc sa va vad cand vii dupa ea.
Cristina, pupici Andreei, acum vreo doua zile se-ntreba Laura, nostalgica "pe unde-o fi Andreea?". Chiar si David ma mai intreaba uneori, "cand vine Andreea?" iar cand trecem pe strada cu scoala, inevitabil spune ca asta-i scoala Andreei.
pupam toti scolareii si le uram vacanta placuta,

Mergi la inceput

Liliana, pupici si calde imbratisari Laurei si lui David . Ne-am mai uitat si noi la poze si am vazut ca au crescut mari si frumosi. Mi-a placut faza cu Laura-profesoara si David- elev cuminte si ascultator.
Ne intreaba si pe noi Andreea daca este posibl ca intr-o vacanta sa vina Laura pe aici. Cand mergem in parc si vede cate-un copac mai zdravan zice "asta i-ar placea Laurei sa-si faca casa in copac", sau "ce mult s-ar distra Laura la scoala de aici".
Sa inteleg ca Laura o sa fie in tabara de ziua ei?
Eu nu am mai scris impresii de pe aici de la scoala ca nu se compara cu ce se face in Ro, abia daca se face 10 % fata de cum se face in RO.
In fiecare zi se roaga de noi sa-i cumparam un catelus, dar cam greu cu statul la apartament cu animale; sper ca din ianuarie sa ne gasim o casa cu curte, special pentru o matza si un catel.

Mergi la inceput

O sa fie distractiv statul la cort. Intotdeauna am admirat curajul Laurei si independenta ei.
Noi mai avem de lucrat.

Cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amcris

La noi (in Australia) se termina anul scolar in decembrie, inainte de Craciun.
Dar pana atunci mai avem 2 vacante de cate 2 saptamani fiecare, prima incepand pe 10 iulie.
Cristina

Deci Cristina, oina in 10 iulie ne mai tinem companie, nu? Ca si noi tot pina atunci suntem pe baricade!

Ce-i cu Ramonaj, totusi? De f. mult timp nu a mai aintrat aici. Si nici Oanagabriela, CristinaT, Liliana nu au maiscris de mult timp........

Fetelor, va vine sa crederti ca avem copii care, cu pasi f repezi se apropie de terminarea ciclului primar?! Mie nu...............

WE placut si vacanta minunata!

Mergi la inceput

Da, Andreia, ne tinem companie pana pe 10 iulie si dupa...
Mai avem si noi un picut pana la vacanta.

Cat despre ce copii mari avem, nici mie nu-mi vine sa cred ca peste 2 ani incepe liceul(aici se incepe de la clasa a 7-a).

In rest, noi ne pregatim intens (acasa) pentru testul de opportunity class, iar saptamana trecuta a avut un concurs la stiinta, tinut in scolile din Australia, Noua Zeelanda si zona Pacific la care zice ca a avut numai cateva intrebari mai ciudate.
Asteptam si noi cu nerabdare raportul de la sfarsitul semestrului si primavara!!! care este departe.
Numai bine tuturor,
Cristina

Mergi la inceput

Cristina, bafta la test.

Nu zici ca la voi primavara e departe.........Pai la noi, teoretic e vara deja. Ei bine,a cum o sapt. am avut 9 grade, azi ploua in draci, aseara a fost furtuna si.prognoza nu e prea roza nici in urmatoarele zile..........cca 16 gr si avem deja mijlocul lui iunie

Mergi la inceput