CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani de 1 iunie la toti scolareii !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

april-te ai dumirit cu recomandarea de la medici? pana imi raspunzi iti las un link sa vizionezi unde mergem noi de regula mai ales iarna pentru ca marea majoritate a bazinelor sunt acoperite dar partea termala o parte e si in afara asta la debrecen http://www.aquaticum.hu/

Vara mergem intr o alta statiune la hajduszoboszlo dar stai sa caut nu stiu daca e apa termala acolo http://www.hajduszoboszlogyogyfurdo.hu/index.php?action=category&ctid=570 au sigur si apa termala si tratamente in schimb noi am fost doar la partea de strand si aquapark.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

si tot eu - acum am vazut ca situl de la hajduszoboszlo e tradus si in lb romana http://ro.hungarospa-rt.hu/

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Copilasii din Ro au intrat deja in ultima saptamina de scoala!

La noi testele dunt in floare. Din pacate, Bianca e bolnava. A inceput de aseara cu dureri in git si azi dupa amiaza, cind am luat.o de la Hort avea 39 temperatura, dureri in git si stare de voma. Sper sa nu faca scarlatinca, ca simptomele se cam aseamana. Maine o sa o tin acasa, dar dimineata mergem la pediatru sa o consulte. Saptamina asta e scurta, nu au scoala decat pina miercuri. Insa, chiar miercuri au test la mathe, asa ca sper ca maine sa se puna cit de cit pe picioare sa poata da testul cu toata clasa (altfel, i-l va da separat si nu e chiar placut, caci nu se poate concentra nemaifiind linsite in clasa). O sa vedem........

In Canada, SUA si Australia cind se termina scoala? La noi pe 10 iulie.

O saptamina frumoasa si numai premii I !

Mergi la inceput

Hai, mai Andreea, nu se poate si la voi e epidemie de scarlatina.Si pe aici este.
Sanatate multa !!

Si Anca e pe antibiotic, si eu sunt bolnava, si cred ca si Victor e pe acelasi drum.

Victor termina scoala pe 23 iulie, el a cam terminat cu testele.

Cristina,

Mergi la inceput

Cristina, multumumim si sanatate si voua. Din fericire nu are scarlatina, doar gitul f- rosu. Mi.a vomat mult luni seara de la febra mare, iar ieri, dupa ce am fost la control, a trecut-o pe antibiotic. Nu a m ai facut febra asa mare, nu a mai vomat, dar gitul o doare in continuare si azi sta tot acasa (e cam aiurea ca avea testare la mathe si va da singura luni....asta e acum.........).

Pe 23 iulie sau iunie terminati? Ce planuri aveti pt vara?

Noi in 10 iulie terminam si din 12 iulie in 11 aug. Bia va fi in RO la mama. Eu nu voi merge decat sa o duc si revin a doua zi aici, dupa care, merg sa o iau si stau si eu o sapt. In rest, alte planuri nu avem inca. Ar trebui, pt tiroida ei sa ajungem neaparat la mare. DAR pina acum nici macar nu m-am uitat de nimic......ce sa mai si rezerv.........

In RO se apropie cu pasi repezi vacanta! Ce planurii aveti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noi maine avem festivitatea, iar de vineri VACANTA!!!
Merge la ai mei pentru vreo luna, apoi la socrii, apoi in concediu cu noi si iar la ai mei pana incepe scoala.

Andreia, sanatate Biancai, sa se faca cat mai repede bine.
cge, sanatate si voua, refacere rapida.

Vacanta placuta copilasilor ce intra in vacanta si spor celorlalti.

Mergi la inceput

Andreea, ai dreptate pe 23 iunie termina Victor scoala.

Azi sunt acasa cu Anca, ar trebui sa ne reparam amandoua.
Victor are azi un spectacol, maine zi pedagogica si merg cu "service de garde" intr-un parc.
Pe 18 iunie avem soupe comunitaire, unde participam si noi cu un fel principal de mancare si desert.
Pe 22 iunie au petrecerea scolii la piscina.

Referitor la vacanta Victor va merge in tabara de zi vreo 4 saptamani si o luna vin parintii mei aici.
O sa incercam sa iesim si cu ei sa le aratam cat mai multe atractii, cam atat.

Pe curand,

Cristina,

Mergi la inceput

Si nu in ultimul rand:
"Vacanta placuta" la toata lumea si felicitari ptr rezultatele din clasa a-3-a.

Cristina,

Mergi la inceput

Cristina, sanatate si tie is Ancutzei.

Bianca cred ca are totusi scarlatina....a erupt azi ...dar, e deja de ieri sub antibiotic, asa ca speram ca pina luni, cind reincepe scoala, sa se puna pe "picioare".

Ce frumos ca vin parintzii tai acolo. Sunt sigura ca copii se vor bucura mult cu bunicii alaturi si ca voi vetzi reusi sa faceti un program cit mai variat si mai frumos. Asteptam poze!

Mergi la inceput