CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Liliana sa-ti traiasca don'soara si sa va bucurati de ea.
Asta e, incet, incet devin domnisoare iar noi imbatranim. Sanatoase sa fim sa-i putem creste.

mercedes, inca nu ne-am hotarat unde mergem (adica la ce hotel) e o scumpete zici ca nu e in tara ...dar asta e, pana la urma o sa alegem un hotel unde putem face si tratamentul. Biletul o sa-l luam cu tot cu tratament.

pupici to all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La multzi ani, LAURA!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Liliana, ma bucur ca a iesit bine petrecerea.

Ce haioasa a fost, ca ai "o problema" tu.
Si eu am o groaza de probleme din astea.

Este si Victor in vacanta. A terminat clasa a-3-a cu rezultate f. bune.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari pt rezultatele f bune tuturor absolventilor clasei a 3-a si vacantza placuta tuturor.

Bianca pleaca luni o saptamina cu clasa in tabara, apoi mai au o saptamina de scoala. Maine se stabilesc notele finale in cadrul unei ocnferinte.......le aflam insa in ultima zi de scoala.
Si tot maine....eu intru in spital pt o operatie. Sper ca duminica sa ajung acasa si sapt. viitoare sa ma recuperez repede, ca incepe o perioada aglomerata.

WE placut tutoror si pe curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Sanatate multa Andreia si recuperare rapida.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Va salut !

La Multi Ani Laura !

Liliana , sa fii mandra de domnisoara ta

Andreia , m-am gandit astazi la tine , sper ca esti bine

Noi am fost o saptamana la mare .Fetele sunt negre rau desi au stat doar in apa si merg in continuare la scola pt un program de vara cu iesiri la muzeu,parc, cinema ,etc..

Vacanta placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am revenit si noi in patria adoptiva, dupa o vacanta superba in patria muma...Impresiile sint f.frumoase, ne-am simtit f.bine si toata vacanta a fost perfecta.

Cind voi avea putin timp, va scriu mai multe detalii.

Va doresc o vacanta frumoasa in continuare si sa ne reintilnim virtual la inceputul clasei a IV a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ati fost in Ro, Oana? Asteptam impresiile:-)

Si Bianca e de 1o zile la mama si-mi spune ca se simte minunat acolo. Eu o sa merg sapt. viitoare la sf., dar din pacate numai citeva zile anul asta.

Fetele din Australia sunteti inca la scoala, sau aveti si voi vacanta?

Vacantza placuta tuturor!

Mergi la inceput

Am fost si in vacanta mult asteptata de la Felix. Totul a început bine.Balaceala în bazin toata trupa..pe ea nu o puteam scoate din apa.La nici 2 zile ne trezim în miez de noapte cu dureri mari de burtica,varsaturi ce nu se mai terminau. Am chemat salvarea. ....la urgenta, analize, ecograf, radiografii, chirurgie. Primele 24 de ore au fost de grele, ne rugam sanu se confirme diagnosticul de la eco mai ales ca medicii chirurgi, dupa consult nu se puneau de acord cu rezultatul de la ecografie. Perfuzii...si asteptare..24 de ore care pareau un an. Dumnezeu ne-a ferit de ce-a fost mai rau. S-a infirmat diagnosticul de la ecografie. Se pare ca a fost o toxinfectie alimentara combinata cu apa înghitita de la bazin (se stie, apa calda e locul ideal pentru micoze, bacterii).

Dupa ce am trecut pe „verde” am mai stat înca o zi în spital pentru siguranta. Ceea ce pot spune e ca întreg colectivul medical de la Spitalul de Copii din Oradea cu care am intrat în contact în cele doua zile de spitalizare a fost peste asteptari. Au fost deosebiti. Le multumesc din suflet. Ma gândesc cu groaza ce faceam daca eram în strainatate?!

Suntem mai obositi decât înainte de vacanta dar fericiti ca s-a terminat cu bine.
E atât de bine ACASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna, am revenit si noi! De fapt am aterizat din vacanta! V-am urmarit pe tot parcursul celor trei ani (fetita mea e din 2000) dar nu mi s-a parut ca as putea comenta ceva la subiect asa ca v-am urmarit doar
Nici mie nu-mi vine sa cred ca suntem in clasa a patra!

April sa stii ca eu sunt din Ardeal (acum in Targoviste) insa daca voi trece vreodata pe la Felix voi ocoli DE FOARTE DEPARTE bazinele. Nu mi-as lasa copiii (am trei) sa intre in ele. Da o cautare pe net - au fost multe cazuri de imbolnavire si ma bucur ca ati scapat asa usor. Eu aveam vreo 10 ani si am fost la un pas de moarte cu o infectie ciudata cu streptococ de la Felix care a evoluat in cateva ore ca o meningita si m-a bagat in spital! DD a avut mila sa nu mor, saraca maica-mea alerga prin oras cu mine in brate, ca nu eram in stare sa stau in picioare.

In alta ordine de idei si noi am plecat la vanatoare de rechizite (anul asta cumparam si manualele tot noi ) si mica domnisoara se ocupa de temele de vacanta. Pentru copiii care mai au cateva zile de vacanta DISTRACTIE PLACUTA iar pentru cei care incep deja VA TINEM PUMNII, SUCCES!

Laura si 9 ani

Mergi la inceput

Laura, bun venit. Speram sa ne impartasesti si tu din experienta ta de mamica de scolarita.

Nu m-am gandit ca poate fi asa de periculos mai ales ca eu mergeam cu parintii la Felix cand eram copil si n-am avut probleme. Acum o sa ne fie invatatura de minte.

Noi inca n-am cumparat nimic pentru noul an scolar. In prima saptamana o sa iau ce rechizite ne spune invatatoarea. I-am luat doar un nou stilou. Creioane, culori, acuarele are o gramada, asa ca nu mai luam. Ghiozdanul cred ca ramane cel de anul trecut avand in vedere ca arata bine. Doar la caiete avem pb pt ca nu le prea nimeresc, asa ca astept lista de la inv.

Mai sunt 3 saptamani de scoala (asta nu se mai pune :)) si pe cai.........
Vacanta placuta!

Mergi la inceput