Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
Leeloo21 spune:
joanna mult curaj si tie sa treci peste toate incercarile sarcinii! sunt sigura ca vei fii bine! stai linistita in patut..si DD sa te ajute sa ajungi cat mai departe cu bebe in burtica!
pt tine si bebe mic..sa fiti bine!
pt toate fetele care au probleme!
fetelor nu tineti nimic in voi..suparari si ganduri negative..vorbiti despre ele..ca sa le puteti intelege mai bine!
Cristina
cu bebe mic 33+ 
nasterea in apa
pozici dragute
Leeloo21 spune:
fetelor..am incercat sa mai pun poze in contul picassa..dar n-am reusit..acum ma duc sa pap k imi chioraie matele
..am mai pus insa cateva poze caraghioase in celalalt cont..asta de jos cu pozici caraghioase
..
Cristina
cu bebe mic 33+ 
nasterea in apa
pozici dragute
alex2alex spune:
Joanna27, Maya, Monica si toate celelalte:
Doamne ajuta sa auzim de bine !
Curaj fetele ca aveti pentru cine lupta!
Ma duc si eu acasa ca mi-a cam ajuns cat am muncit astazi...

Alex...
... 30+ 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Mayaasa se pare ca fetita mea e cam nerabdatoare ,no-spa inca asi face efectul la mine si sper sa o tin la caldurica pana cand am programata cezariana. ![]() monica 36+ Lara |
cand ai programata cezariana ??

35+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
Joanna, Maya 
cand citesc ca trebuie sa stati in pat
imi pare nespus de rau, nici nu pot sa-mi imaginez cum e , eu daca nu ies din casa o zi si innebunesc 
Aveti grija de voi si ganditi-va ca o sa recuperati dupa nastere !!!!

Ayla, ai grija de tine si de printesa ta Luana si fii convinsa ca Alma va vegheaza de sus si va zambeste !!!
35+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
inapreda spune:
Hello again!
Astazi ne recomanda cineva un site unde gasim o listuta cu necesarul pentru spital. Nu-mi aduc aminte cine si nici nu mai gasesc mesajul 

Ma ajutati, va rog?
Gina
31+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
Ilinca_M. spune:
Tufete, cred c-am batut ceva record!
Am fost azi la doctorul de familie sa-mi dea prenatalu' dar asistenta, din obisnuintza, m-a luat la masuratori, desi fusesem cu 10 zile in urma. Ei bine, de unde in urma cu appx. 10 zile aveam 63 de kile, azi aveam 67!!!
Pfooaaai, stiam io ca am sarit calu' dar nu-mi imaginam ca in asa hal! Doctorita mi-a zis ca inca-s "in grafic" cu 14 kile puse pana acum, dar sa termin cu halitul in prostie!
Partea distractiva a venit acasa, cand i-am zis maica-mii. Intai n-a realizat saraca ce i-am spus, apoi a venit dupa mine terifiata/leshinata si mi-a zis ca da militaria jos din pod, ca ea nu-mi mai gateste nimic cu porc, ca gata cu dulciurile zilnic si m-a anuntat f. serioasa ca in ritmyl asta urmeaza sa mai pun 32 de kilograme!
Cand a vazut ca rad a apucat-o furia si mi-a strigat:"NU RADE! O SA INECI COPILU' IN GRASIME! O SA-L STRIVESTI CU OSANZA TA!"
Nu ca am o mama distractiva?!:))
29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
alina.n spune:
Ilinca super tare reactia mamei tale,chiar m-ai distrat, si eu am luat azi prenatalul pt luna febriarie si m-am si cantarit,am luat 9kg

Ayla incearca sa fii tare pt Luana, lapticul tau pt ea este AUR!
Leeloo21,Bogdana super pozici
29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!