Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Gaza, din pacate am promis ca incerc dar nu reusesc sa-mi activez PM-ul. Las' ca daca mai lipsesc cateva zile la rand de pe forum va anunt dinainte.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Gaza, si celelalte fete, bine faceti ca ne mai dati vesti despre Ayla si Luana. Sa ne tineti la curent cat mai des posibil. Doar e prima printesa din familie (bineinteles ca nu am uitat de prima ingerasa ).

ada 32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mi-am facut siesta de prinz, am si dormit un ceas, acum sint gata de forumicit !
Linistiti-va cu centura, am inteles ca in unele maternitatiexista un fel de briu din pinza groasa pe care ti-l pun asistentele in primele zile cind va ridicati dupa cezariana. Oricum, nu prea inteleg la ce foloseste, la cit s-au intins pielea si muschii astea 9 luni, de ce s-ar intinde mai tare cind ...nu mai au suport?

Maya, intrasem si eu la idei; nu ne mai speria asa...

Cu Ayla am fost si eu tentata sa vb pe YM dar....mi-e nu stiu cum. Nu am stiut niciodata sa ma port in situatii de-astea...cu ce sa incep conversatia? cu "imi pare rau"? pai eu stiu ca atunci cind mi-a murit papagalul plingeam cum imi amintea cineva de el, daramite....Doamne iarta-ma, cind e vorba de un ingeras ! Mi-e teama sa nu fac vreo gafa, sa nu provoc si mai multa durere....Dar si eu ma gindesc la ea si la Luana, si astept cu sufletul la gura vesti bune.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Ayla scumpa, nimic nu e mai pretios pentru Luana decat lapticul tau, daca ai si te simti in stare sa il scoti cu pompita si sa ii dai. Are mai mare nevoie de el decat un bebe nascut la termen. Chiar daca nu ia la fel de repede in greutate cu el, ii aduce beneficii mai multe. In plus, cred ca iti face extraordinar de bine tie sa stii ca o hranesti, in putine saptamani va ajunge la greutatea la care va putea suge singura si legatura dintre voi va fi si mai mare asa, fara intermediari. Sa iti dea Doamne-Doamne putere sa treci peste perioada asta, ca mult a fost si putin a ramas.
Ai incredere, laptele tau e cel mai bun pentru bebita scumpa!
Pupici multi la mami si la puiul mic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mayaasa se pare ca fetita mea e cam nerabdatoare ,no-spa inca asi face efectul la mine si sper sa o tin la caldurica pana cand am programata cezariana.

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Gaza, din pacate am promis ca incerc dar nu reusesc sa-mi activez PM-ul. Las' ca daca mai lipsesc cateva zile la rand de pe forum va anunt dinainte.

Maya ti-as explica cum se activeaza PM dar din pacate nu mai stiu.Am umblat si eu prin contul personal sa vad daca mai gasesc de unde dar nu mai am nici cea mai vaga idee. Neuronu asta e dus rau. Poate te ajuta alte fete mai pricepute ca mine.

29+ cu

Mergi la inceput

Maya parca asa era; intri la contul meu, editeaza profil ,optiuni profil,mail de la membri si bifezi da,nici eu numai stiu sigur

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Maya ti-as explica cum se activeaza PM dar din pacate nu mai stiu.Am umblat si eu prin contul personal sa vad daca mai gasesc de unde dar nu mai am nici cea mai vaga idee. Neuronu asta e dus rau. Poate te ajuta alte fete mai pricepute ca mine.

29+ cu
Maya urmeaza pasii: Contul meu - mesaje private - optiuni (in capatul randului la dreapta)- Activare mesje pr ... dc reusessti ti se inroseste PM aici la scris

Poze

Mergi la inceput

Noroc cu Simina ca altfel cine stie ce mai activai

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Bine v-am regasit burtici!
Am lipsit motivat, cred ca v=a spus Simina ca am fost in spital,
Deocamdata suntem tot 2 in 1 si sper sa ramanem asa cat mai mult.
Sunteam de vineri acasa dar am incercat sa ne odihnim si nu am intrat.
M-a anuntat Simina de ce s-a intamplat cu AYLA ( MONICA), am reusit de am vb putin cu ea pe mess.O ADMIR si am vrut sa ii respesct dorinta de a nu vb pe odisee despre ce s-a intamplat, dar sa ma ierte nu pot.
Stiu ca nu vrea sa ne sperie pe cele care suntem la prima sarcina si mai avem probleme,sau sa rascoleasca durerea celor care au pierdut un puiut, dar eu cred ca trebuie sa vb desprea ea, sa stie ca ii suntem alaturi cu gandul si prin rugagiuni .Eu sunt la prima sarcina, am probleme, nu mai are rost sa spun cate, recunosc ca am plans 2 zile cand am aflat vestea, dar asta nu e o odisee numai a bucuriilor ci si a necazurilor,SA FIM ALATURI SI LA BINE SI LA RAU.
Sa dea DOMNUL SA NU MAI AVEM VESTI RELE, LUANA SA CREASCA MARE, BAIETELUL LUI ZORI SA FIE BINE SI TOATE SA NASTEM FARA PROBLEME.
De cand cu sarcina Domnul mi- a aratat un lucru, ca nimic nu e intamplator, ca nu avem dreptul sa judecam ci trebuie sa ne rugam sa ne dea puterea sa aceeptam Vointa Lui.
MONICA IN AFARA DE CE TI-AM SCRIS PE MESS...CUVINTELE SUNT DE PRISOS.
Scuzati daca am deschis un subiect care a mai fost discutat, vroiam doar sa imi exprim parerea.Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Azi am fost la control, acasa am fost monitorizata prin bunavointa unui medic exceptional si pentru ca valorile problemelor pe care le am se pastreaza in aceeasi parametrii ne mai lasa sa stam acasa.
Am plecat vineri din spital pentru ca nu mai rezistam psihic.
Din pacate nu va pot citi din urma, pt ca in afara de pat si toaleta,nici macar dus nu am voie sa fac nimic.Sunt in continiare monitorizata si e destul de greu sa scriu si pe laptop.
Dar sunt cu gandul la voi in fiecare zi si mi-ar fi placut sa fiu si eu mai activa.Asra e bebe dicteaza.
Simina ma mai tine la curent si ea va v-a anunta daca se schimba ceva in situatia nostra/
VA PUP SI VA IMBRATISESZ.
DOAMNE AJUTA.

30 +

Mergi la inceput