Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna burtici! intru si eu sa va salut ca nu prea reusesc sa tin pasul cu voi.

Eu de cateva zile stau mai mult in pat cu no-spa ca am contractii dureroase ,nici noaptea nu prea reusesc sa ma odihnesc bine.
Galushca cum ai calculat ca de ieri ai intrat in saptamana 37? eu am dpn 3 martie si din cate stiu am intrat in saptamana 36.
pupici la burtici si samburei

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Se mai crizeaza cineva ca mine ca poate se hotaraste bebe sa vina mai repede si nimic nu e la locul lui? Sunt fara patut, carut, cadita, masa de infasat....fara nimic pt spital!!!!.....si singurul lucru la care ma gandesc e ...ce fac eu daca nasc mai devreme (Doamne fereste)...ca al meu nu are habar de cumparaturi si sigur mi-ar lucruri care nu mi-ar place!!!
Pasarici, pasarici!!!

Georgiana, daca e vreo consolare in asta, si eu sunt in exact aceeasi situatie. Doar ca nu ma mai crizez, am facut-o ieri pentru o saptamana .

Si la mine e chiar mai rau, masina are nevoie de reparatii care costa cat un carucior 3 in 1 extra lux , plus ca eu NU AM CARTE DE IDENTITATE, am depus actele pentru schimbarea de domiciliu - nu sunt din Bucuresti si desi stam aici de 5 ani in apartamentul cumparat de parinti la nunta - abia acum ne-am invrednicit sa ne schimbam actele

Suntem inca tineri si iresponsabili

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Monica va fi bine fetita, poate lapticul tau, de la suparare nu mai este atat de hranitor, nu-i problema daca o tre pe luana pe lapte formula.
Hai curaj,...Luana va lua in greutate SIGUR, sotul meu este nascut la 27 de saptamani, scos cu forcepsul, avea 950g a facut icter a ajuns la 750g...asta in 1973...cine-i dadea sanse atunci...il alimentau cu pipeta, nu avea voie sa suga ca facea efort si slabea...a stat din noembrie pana in februarie cu el in spital.
Acum e ditamai omul la 174cm si de 100 de ori mai gras ..adica 95Kg.
Stiu ca un ochi plange....la tine...dar trebuie sa fii cu totul, fizic, optimism si incredere in Dumnezeu pentru micuta Luana.
Va iubim pe amandoua!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Leloo, multumesc pt vesti despre Luana si Monica.
Le doresc amandurora numai bine si Luanei sa creasca mare si sa se faca rotunjoara ca un pepenas.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeeea

Curaj mult fetelor care se pregatesc sa nasca deja! Doar acesta e cel mai frumos lucru care ni se intampla in viata, nu?

Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Andreea, frumos spus! Si foarte adevarat! Si oricum ne-am pregatit pentru asta inca de mici, nu?, doar am avut carucioare cu papusi-bebei carora le-am dat sa manance si le-am facut tot ce ne dicta imaginatia varstei?

Acum am crescut si cu siguranta o vom face cu mai multa dragoste!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Voi incerca sa va tin la curent daca imi mai scrie ceva Monica, si va multumesc pentru faptul ca impartasim prorpiile experiente si opinii. Referitor la centura, voi vedea ce va zice si medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc Leeloo pt PM!

Silvia 32+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Leeloo, nu mi-e prea clar nici mie in ce sapt sunt.
Plus ca dupa ciclu nu prea iese calculul, ca am sindromu de ovare polichistice si ciclul la 35-40 de zile, deci degeaba ma chinui sa calculez.
M-am gandit ca daca sarcina are 40 sapt incheiate si DPN-ul meu (si al Mariei_K) e 2 martie, inseamna ca ieri am intrat amandoua in sapt 37.
Dar ma gandesc ca am fi totusi primele, daca nu e nimeni pe 1 martie. De martisor ne odihnim :)

noi lunea schimbam semnatura

Maria 36+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna burtici! intru si eu sa va salut ca nu prea reusesc sa tin pasul cu voi.
Eu de cateva zile stau mai mult in pat cu no-spa ca am contractii dureroase ,nici noaptea nu prea reusesc sa ma odihnesc bine.
Galushca cum ai calculat ca de ieri ai intrat in saptamana 37? eu am dpn 3 martie si din cate stiu am intrat in saptamana 36.
pupici la burtici si samburei

monica 36+ Lara

Millie, se pregateste bebe de marea intalnire? Atat a zis medicul ca poti lua, doar nospa? La mine nu a avut nici un efect inca din sapt 17. Ce-i drept, tu ai intrat in linie dreapta, esti pe ultima suta, mai cateva zile si faci 37 de sapt si atunci bebe poate veni oricand. Tin pumnii sa mai stea un pic la caldurica.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici si burtici
ne-am intors de la CT.
Am vazut si BB la eco,se pare ca pana la urma se aseaza cum trebuie ,adica cu capul in jos,Acum il are spre zona inghinala de aceea nu prea pot merge.Ar trebui sa iau Ca si sa incerc sa-mi mentin anemia sa nu intre in picaj.
Am facut vaccinul care trebuie repetata peste o luna,in greutate am inceput sa iau(acum am 15 kg luate),dar toate pe si in burtika.

merg la vizionat poze

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput