Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Nu stiu daca lacezariana putem purta centura curand...stiu ca majoritatea au ramas cu burtica..colacel. Dar eu care am burta..de la mama natura...un neam de burtosi .
mama dupa 2 cezariene a ramas cu burta calumea...ea poarta centura si acum..la indicatia medicului.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Leeloo, nu mi-e prea clar nici mie in ce sapt sunt.
Plus ca dupa ciclu nu prea iese calculul, ca am sindromu de ovare polichistice si ciclul la 35-40 de zile, deci degeaba ma chinui sa calculez.
M-am gandit ca daca sarcina are 40 sapt incheiate si DPN-ul meu (si al Mariei_K) e 2 martie, inseamna ca ieri am intrat amandoua in sapt 37.
Dar ma gandesc ca am fi totusi primele, daca nu e nimeni pe 1 martie. De martisor ne odihnim :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cu centura, eu am avut burtiera gen chilot si n-am suportat-o (nici dupa nastere naturala)
Poate cu brau ar fi fost mai usor de suportat.
Nu mi se pare ca am ramas cu burta mai mare decat inainte de sarcina, numai ca acum avea si dungi :)
In concluzie, daca aveti de unde imprumuta una inainte de a cumpara, poate n-ar fi rau, sa nu fiti ca mine si sa n-o suportati pe burta. Alaptatu face contractii destul de dureroase in zilele de dupa nastere... pe mine ma dureau destul de rau cel putin

pupici, fug la muncit ca am frecat-o azi ceva de groaza, numa pe net am stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Gaza hai nu te mai necaji ca nu ai dat-o in bara, poate eu nu mi-am ales bine cuvintele. Stai lnistita, am inteles bunele tale intentii.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna fetelor!!!
Intru si eu sa dau raportul. Astazi nu sunt in apele mele, o fi devina vremea de afara sa poate faptul ca nu mai pot sa ma odihnesc aproape deloc...daca intru in depresie de acuma dupa ce nasc ce mai fac? Am contractii atat de dese seara ca nu am nici o sansa sa dorm. Chiar spuneti-mi si mie cele care stiti atunci cand aveti contarctii se intampla sa ramaneti fara aer ca eu am momente cand simt ca ma sufoc, nu pot respira si trebuie sa-mi schimb pozitia, sa ma misc intr-un fel ca sa treaca.

Sabina 30+ mamica de Maia Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

Revin cu vesti de la Monica (Ayla) "Vreau sa va transimt ca daca vreti puteti vorbi cu mine pt ca nici nu ma deranjati si nici nu intentionez sa va necajesc"

Curea multumim pt vesti de la Monica.
Monica, stiu foarte bine prin ce treci acum, nu vreau sa te rascolesc, te rog sa ma ierti, am sa te intreb doar cum se simte Luana? Sper din suflet ca merge spre bine. Te imbratisez cu drag si-ti doresc multa, multa putere.

Maya 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

maya..eu sper sa poata si Monica (ayla) sa intre pe forum sa citeasca gandurile voatre bune, insa deocamdata imi spune ca nu este pregatita..si deaceea iti raspund eu la intrebarea ta..Monica mi-a transmis ca Luana este bine, nu a mai luat in greutate, dar nici nu a mai slabit,,s-a mai stabilizat..insa trebuie sa creasca! isi face probleme ca poate lapticul ei nu este suficient de bun pt ea..si au zis ca o vor trece doctorii pe mancarica speciala pt prematuri daca nu ia in greutate .. acum cred ca este la ea la spital.
Monica este o mamica obtimista si isi iubeste fetita foarte mult..va rog de cate ori va ganditi la ele sa scrieti ..pt ca poate ne citeste si cred ca se simte bine doar cand vede ca intrebam de ea
am sa va mai transmit gandurile ei

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Fetelor cu ce viteza scrieti! Cu greu ma tin de voi! Aseara la oa 7 eram la zi cu cititul si de dimineata pt ca nu mai aveam somn m-am apucat iar sa citesc. Am citit de la 6 la 8 ce ati scris voi in cateva ore

Eu am auzit ca centura e f buna dupa cezariana, chiar e recomandata, fara ea simti ca-ti ies matele afara! O poate lua sotul de la farmacia de langa spital.

Imi trimite si mie cineva adresa mailului comun si parola?

Va pup

Silvia 32+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

silvia ai PM

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Tot citesc ca discutati despre centuri, eu nu am purtat nimic dupa nastere, am nascut prin cezariana, in 2-3 luni talia mea a redevenit cea de dinainte de sarcina. Fara colacei, fara piele intinsa, fara sa fie burta cazuta. Cred ca e important modul cum ne hranim dupa nastere, sa revenim la cantitatile si alimentele de dinainte de sarcina si organismul isi revine singur. Iar daca mai faceti si cateva abdomene dupa ce v-ati recuperat complet dupa nastere si medicul va da voie, e si mai bine.

Maya 33+

Mergi la inceput