Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ADEE TI-AM TRIMIS PM

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Gaza, stiu ca vrei sa ma inviorezi, cam greu cu mine ca sunt pesimista din fire. O sa incerc sa nu mai las sa se vada aici ce e in sufletul meu, nu vreau sa va necajesc pe toate. Multe sunteti la prima sarcina, optimiste, f bine, asa trebuie sa si fiti, nu e cazul sa vin eu sa va intristez. Ma iertati ca am lipsit dar nu am avut puterea sa intru... Incerc sa-mi revin.
Cu PM-ul o sa vad ce pot face, daca ma descurc sa-l activez.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Off iar am dat-o in bara deaia mie nu-mi place sa scriu prefer sa vorbesc, in scris mi-e mult mai greu sa ma exprim. In primul rand nu ne necajesti cel putin nu pe mine, pe mine m-a durut mult mai tare faptul ca te-ai retras (in tine) si intr-un fel m-am simtit vinovata ca desi, de cum am aflat ca tragedia Aylei s-a intamplat la Arad m-am gandit la tine, cu toate astea nu m-am putut urni sa-ti scriu ceea ce simteam si sa te incurajez, poate sa te alin un pic. Ti-am spus stau tare prost cu scrisul in plus am mai dat-o in bara aici pe forum cu niste incurajari si de atunci am zis ca ma abtin. Ma sensibilizeaza prea tare (desi stiu ca nu se compara si eu am pierdut una din cele mai dragi persoane mie anul trecut), nu gasesc cuvintele si uneori nu fac decat sa rascolesc durerea celuilat mai mult. In al doilea rand eu consider ca nu are rost sa ascunzi ce e in sufletul tau. Eu cred ca nu deranjezi pe nimeni daca iti impartasesti durerea. Vor fi fete care te vor intelege si vor fi alaturi de tine sa te ajute sa treci mai usor. Asa ca daca pentru tine e mai bine sa impartasesti atunci asa sa faci. Hai nu mai fi necajita, stiu ca tie greu si inteleg de ce ai lipsit de pe forum o vreme. Daca nu te simti bine, nici nu te obliga nimeni sa mai intrii. Cred ca e mult mai important sa te simti tu bine decat sa faci ceva ce ti-ar strange si mai tare sufletul.
Eu am mare incredere in tine si de cand ti-am aflat povestea, si stiu prin ce treci acum pentru puiutul tau te admir enorm si pot spune ca mi-ai dat si mie curaj si incredere sa trec peste greutatile pe care le-am avut (care in comparatie prin ce treci tu sunt mofturi de copil). Hai mami fi tare pt fetita ta.

P.S. Si oricat de pesimista ai fi tu, eu tot o sa te bat la cap cat de des pot pana cand am sa-ti smulg un mic zambet in coltul gurii si o lacrima de speranta.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Semnez si eu condicaAm venit de la munca...merge forumul ca drk la mine. De-o jum de ora ma chinui sa deschid o pag.
ADIRYS arunca o privire la poza ta cu catelul sa vezi ce mesaj ai!! este frisee??

Poze

Ti-am raspuns....da ce imi place cum se face traducerea in engleza..super tare.

Chiar ca merge greu forum-ul azi..se incarca asa greu...pfff

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

buna burtici mari si mici.

daca nu este cu suparare am sa fac o corectie, babyexpo este intre 26.02 si 01.03, iar nu intre 28.02 si 01.03.
Kidex este intre 19 - 22.03 la pavilionul central.

Fetele voi aveti superstitii de genul sa nu cumparati lui bebe ceva inainte de a se naste? Eu sunt in cumpana.
Eu as vrea sa ii cumpar lui bebe ceva hainute de la babyexpo, dar atunci o sa fiu in 32 de saptamani si ma gandesc sa nu fie prea devreme. Aberez cumva?
Sa intrati pe jurnalul national.ro si la jurnalul de sanatate o sa gasiti un articol interesant cu ceva sa contina bagajul de spital, atat al vostru, cat si al lui bebe.
Va pupacesc

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor pana una alta mi-am comandat o pizza pe vatra cu pui si porumb.
Si imi fac o budinca de vanilie cu banana si stafide.
am terminat de spalat lenjeriuta lui bebe si scutecelele de finet , arata frumos pe balcon

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gessy

buna burtici mari si mici.

daca nu este cu suparare am sa fac o corectie, babyexpo este intre 26.02 si 01.03, iar nu intre 28.02 si 01.03.
Kidex este intre 19 - 22.03 la pavilionul central.

Fetele voi aveti superstitii de genul sa nu cumparati lui bebe ceva inainte de a se naste? Eu sunt in cumpana.
Eu as vrea sa ii cumpar lui bebe ceva hainute de la babyexpo, dar atunci o sa fiu in 32 de saptamani si ma gandesc sa nu fie prea devreme. Aberez cumva?
Sa intrati pe jurnalul national.ro si la jurnalul de sanatate o sa gasiti un articol interesant cu ceva sa contina bagajul de spital, atat al vostru, cat si al lui bebe.
Va pupacesc

29+

Gessy...eu nu sunt superstitioasa asa ca am cumparat aproape tot pentru bebe...le-am luat din timp..am ales ce-mi place.
La 32 sapt nu cred ca e devreme...dar daca crezi in superstitii..atunci roaga pe cineva in care ai incredere sa faca cumparaturile dupa ce nasti.

Simina si Niko am vazut comentariile voastre...mersic.
Ma pregatesc si eu sa ies la plimbare acum...sa facem miscarea zilinica cum ne-a cerut medicul..dar e asa de urat afara ....:(
va

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

offff in sfarsit am reusit sa recuperez din urma, fetelor scrieti cu viteza luminii
vreau sa zic ca sunt f fericita sa ne cunoastem, suntem niste mamici frumoase
florinela79 merci de compliment iubita
fetelor si eu ca si voi ma confrunt cu arsuri la stomac, ati zic ca luati rennie si malox, cred ca voi incerca si eu ca nu mai rezist,
cu somnul stau la fel de bine, adica dorm pe rupte
sunt tare nerabdatoare sa vina bebe mai repede acasa
in rest...toate bune si frumoase

33+

AMR 7 saptamani

[/quote]

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!!

as vrea sa va spun ca o prietena, care a nascut cu cezariana, a purtat centura fara probleme (cea de la chicco). zice ca a putut s-o prinda in asa fel incat sa nu o jeneze la operatie
poate ne mai povestesc si alte mamici din experienta lor...

dorana31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Alex2alex multumesc pt cuvintele frumoase. E adevarat, ingerasii vor trai mereu in memoria noastra.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Eu inca postam la capitolul trecut, ca sa vad ca aici s-au scris deja ... 5 pagini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Florinela, Pisigri, v-am raspuns amandurora, chiar eram mandra de mine ca am fost pe faza!

34+ cu

Mergi la inceput