Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
curea spune:
Va multumesc tare mult pentru raspunsurile legate de centura. Voi mai studia piata si aveti dreptate in functie de modul de nastere.Sa mai astept dupa ce voi naste si apoi o voi cumpara. Oricum cred ca nu o poti purta imediat nu?
Pisik06 spune:
Neatza la pranz si de la noi!
Nu mai vorbiti de papa, ca nici eu nu am pofta si inspiratie de nimic, desi foame mi-ar fi....
Subscriu la dureri de bazin, de oase jos, intre picioare. Ma termina, mai ales la miscat si ridicat din pat
Si eu mi-as dori sa nasc mai devreme, asa am eu un feeling ca am o bebelina grabita, sa vedem acuma daca asa o sa fie, important e sa fie bine, oricand ar vrea sa vina.
Eu zic ca e ok baby expo, sunt oferte, unele chiar bune, iar avantaju e ca le gasesti pe toate la un loc. Eu de abia il astept, sper sa ma mai pot misca intr-acolo
Pupici pe burtici
33+ Ana Bianca
Azu spune:
Citat: |
Haideti sa va intreb ceva....eu de pe la jumatatea lui ianuarie nu am mai pus nici un kg pe mine..desi burtica creste vizibil pe zi ce trece...la fiecare cantarire am exact aceeasi greutate....Mai e cineva in situatia asta? 34+ Andrada Teona |
si eu m-am oprit din adaugat kg luna asta, dupa ce am pus cu o viteza incredibila in decembrie, de cand am inceput sa stau in pat. e adevarat, eu nu sunt decat la vreo 28 de sapt, dar intelesesem ca pe la varsta asta ar fi trebuit sa incep ingrasatul serios.
rivali spune:
eu am facut cezariana,si l-am intrebat pe medic daca sa port sau nu centura. Mi-a zis ca el nu este de acord cu centura. Eu nu am purtat dar nu am ramas cu burtica lasata .
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 32+
ADA1974 spune:
Curea, vezi ca am scris si eu de centura. Poate ar trebui sa intrebi de acum dr. Cred ca e destul de greu sa o cumperi dupa (eu cred ca am purtat la 4-5 zile dupa nastere, daca ai mama, soacra, etc de sex feminin - nu cred sa fie problema sa-ti cumpere, dar sotul ? ), poate doar de pe net.
ada 32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni
Pisik06 spune:
In privinta centurii, eu am decis sa imi iau dupa nastere, o sa il instruiesc pe sot. E destul de scumpa si daca nu nasc natural, ce fac? Cred ca e mai bine sa o luam dupa ce stim exact ce avem voie si ce nu
33+ Ana Bianca
Leeloo21 spune:
da..asa este..sala polivalenta..am gresit
multumesc ana maria pt PM..mi-am lasat acolo numarul de telefon..in caz de nevoie..apelati cu incredere!
papik time acum..k s-a trezit bebe..si sa nu stea degeaba
fetelor..acolo pe mailul comun sunt multe lucruri interesante! am citit despre alaptat lucruri ce trebuie stiute..si multe alte informatii care va pot ajuta..decat sa cautati pe gugu mai bine inttrati acolko k sunt sortate deja raspunsurile
multumim de acest mail..cine s-a ocupat..cred ca maria-k? sper s anu supar pe altcineva
Cristina cu bebe mic 33+
nasterea in apa
pozici dragute
novus spune:
Salutare fetelor !!!
Am venit si eu din oras unde am bantuit la cumparaturi si diverse de rezolvat !!! Vad ca sunteti super active ceea ce e bine !!!
Eu chiar daca oficial de ieri sunt inconcediu nu pot sta in casa asa ca .. imi fac norma de kilometri zilnici (avantajul oraselor mici, poti merge oriunde aproape pe jos )
In rest, mi-au mai trecut un pic piticii dar nu de tot sper sa-mi revin la starea de bine pe care am avut-o pana acum !!!
Florinela mersi de aprecieri si voi sunteti f draguti !!!
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
simina_kin spune:
Semnez si eu condicaAm venit de la munca...merge forumul ca drk la mine. De-o jum de ora ma chinui sa deschid o pag.
ADIRYS arunca o privire la poza ta cu catelul sa vezi ce mesaj ai!! este frisee??
Poze
curea spune:
Multumesc ada1974 pt raspuns, ma voi hotara la un model si ramane ca sotul sa dea comanda pe net daca voi putea naste normal, noi intreba si doctora sambata cand ma duc la control, deja am o listuta cu intrebari....