Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
curea spune:
Revin cu vesti de la Monica (Ayla) "Vreau sa va transimt ca daca vreti puteti vorbi cu mine pt ca nici nu ma deranjati si nici nu intentionez sa va necajesc"
Gaza22 spune:
Neata fetelor ! daca mai pot spune ca e diineata acum. Am dormit ca o valiza dar m-am si culcat tarziu.
si ma duc sa recuperez ca vad ca deja ati mai terminat un capitol de aseara.
29+ cu
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 fetelor ..acum a ajuns comanda de la Misena materialele sunt super! costumasul de 3-6 luni mi se pare asa de mare fata de ce hainute am luat noi pana acum..dar oricum..e super si am mai luat un costumas verde mai grosut..super este si el sunt incantata...iar pt finuta noastra la care mergem sambata sa-i taiem motul am luat un costumas mov pt 12 luni..sper sa ii fie bun!sunt incantata de ele |
Ma bucur ca v-au placut si nu le-am facut reclama degeaba. Eu, dupa ce am fost asa de incantata de primul paket, am mai facut o comanda. A venit azi! Tare frumoase sunt si fac bine si la psihicul de gravidutza.
Andreeeea, s-ar putea sa ai dreptate... Ma straduiesc sa nu "ma bag in seama". Burta sus!
Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa
dyana27 spune:
salut gragalasele
eu am luat o pauza de dimineata de la scris, ca sa-mi calmez nervisorii provocati din nou de nenorocita aia de analiza de hiperglicemie. dupa ce am orbecait ieri dupa trimiterea de la ginecolog, am ajuns azi la 8 la medlife ca sa-mi zica foooaarte relaxati ca ei nu mai au glucoza si ca trebuia sa cumpar eu sa am la mine pentru orice eventualitate. mama si am facut un scandaaaaaaaaallll de m-a stiut tot drumul taberei. oricum degeaba, pentru ca m-am dus sa caut farmacie deschisa la ora 8, am cumparat glocoza, le-am rugat pe fetele de la farmacie sa-mi cantareasca fix 50g ca poate aia nu au balanta, si m-am intors. asa am reusit si eu sa-mi fac in sfarsit analiza. tare nu?????
din fericire mi-a revenit somnicul meu bun , cu trezirile de 2-3 ori la susu, dar nu-i bai, ca adorm instant la loc. bebe dupa ce a luat o supradoza de glucoza a dat din labute ca la balamuc, cred ca dansa step. nu-i place nici lui dulcele, asa cum nu-mi place nici mie de cand am ramas gravida.
am profitat de ocazie sa-i transmit medicului ginecolog de la medlife sa-si instruiasca asistenta de la recoltare ca nu-i posibil sa te chinuie in ultimul hal- azi daca am avut de stat o ora intre recoltari am vazut ca se plangeau toate gravidutele care ieseau de acolo, deci nu am fost eu sensibila, dimpotriva, tindeam sa o iert, dar cand am vazut ca de fapt toata lumea e nemultumita, am rugat-o pe sora mea sa-i transmita medicului ce se intampla (ca sunt colegi). mai ales la gravide trebuie sa umbli....sa nu simta; pai daca da de un col deschis naste femeia pe acolo.
diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Leeloo21 spune:
curea eu m-am gandit la ce voi face cu burtica ramasa dupa ce il nasc pe cel mic..si cred ca o sa-mi iau un brau dinacela special pt burtici..am vazut si la chicho, dar au si pe la farmacii..cu siguranta se gasesc cam peste tot..am inteles ca este bine sa tii burtica stransa in ceva ca sa se retraga uniform si frumos..iar muschii s anu se lase..acum probabil depinde si de felul in care nasti..si intradevar nu stiu daca acel brau se foloseste imediat dupa nastere sau dupa catve azile..am s amai revin cu detalii daca m,ai aflu ceva..intre timp..sa va dati si voi cu parerea!
noi abia asteptam targul de la romexpo de pe 29
intreba cineva mai demult..si nu stiu daca i s-a raspuns..daca merita sa vina de la cateva sute de km departare pana in bucuresti la targ..sincera sa fiu..nu cred ca merita..adik banii pe care i-ai economisii aici..i-ai da pe mancare si conbustibil..cred ca vei gasi tot ce doresti in mai multe magazine..trebuie doar sa cauti..
Cristina cu bebe mic 33+
nasterea in apa
pozici dragute
anamariame spune:
Leeloo, eu intrebam de drumul pana la targ. Ma gandesc ca e aiul pe pamant acolo pentru mine, si poate mi se lipesc mai multe de mana, nu doar carut Despre centura, eu am citit ca nu se recomanda in cazul cezarianei, dar ca face minuni dupa nasterea naturala. Eu nu am cumparat-o inca pentru ca nu stiu ce fel de nastere va fi!Ana-Maria 28+
ADA1974 spune:
Legat de centura (eu am avut cezariana), mie mi-a luat soacramea un brau (din ala ca o centura, cu sistem de prindere gen mos-baba), nu cred ca a dat f. mult pe el, si l-am purtat la cateva zile dupa operatie. Am intrebat dr gineco si mi-a spus ca pot sa-l port, dar mi-a spus ea de cand. Atentie, dupa ce l-am pus am avut hemoragie putin mai puternica - cred ca am eliminat mai repede ce mai era. Fiind cu sistemul de prindere mai nasol (copci gen mos-baba), trebuia sa le pun pe o parte, dar a fost OK, mai si dormeam cu el. Il mai am si acum, daca o sa fie bun, nu cred ca mai dau banii pe centura. Oricum, cred ca sunt f. bune centurile dupa nastere, si s-ar putea sa le recomande chiar si dr. la momentul respectiv.
Leloo, ce targ la Romexpo? nu cumva e la Sala Polivalenta? Baby Expo nu se tinea pana anul asta la ROMEXPO, stiu sigur!
Nici eu nu cred ca se merita sa bata cineva drumul pana aici. Din pacate la aceste targuri nu prea "fug cainii cu covrigi in coada".
Cred ca reduceri or sa fie si pe site-urile firmelor respective.
ada 32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni
denisamada spune:
Eu sunt mare fan-expozitii, kiar ca mi se par raiul pe pamant. Totusi nu as putea sa spun ce distanta merita parcursa...
Intre 28feb-1martie va fi Babyexpo, la Sala Polivalenta, iar Kidexul va fi in martie, la Romexpo.
Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa
Azu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui curea Mamicilor am si eu o intrebare, ma intrebam daca voi v-ati gandit la ce veti face dupa nastere? Ma refer ca ma gandesc sa imi cumpar o centura pentru a sustine burtica dupa nastere, a nu se lasa muschii abdominali dupa ce bebele va iesi. Nu am ajuns inca la doctor sa o intreb voi ce ati citit sau auzit cum este mai bine? Sa ajutam burtica prin centura si gimnastica , daca vom mai avea timp si daca medicul ne va ingadui sa facem sport, in functie de modalitatea de a naste sau sa o lasam sa se stranga dupa natura? |
Buna...
mie mi-a povestit o prietena trecuta prin asta ca trebuie purtata o burtiera. oricum, de durat dureaza pana se retrage burtica, ca de... e mult de redus.