Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Novus da o sa fiu in saptamana 40,la fel si eu ma tem sa nu vina mai bebe mai repede

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Simina multumesc pt ajutor cu PM-ul. Cred ca am reusit. Multumesc si celorlalte fete care au incercat sa ma ajute.
Joanna, cred ca trebuie sa-ti schimbi semnatura. Ai 33+ ca avem aceeasi data la UM. Sa stai cumintica, mai avem 3 saptamani si un pic de rezistat si apoi pot sa vina bebeii in draga voie ca sunt la termen.

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Millie, macar stiu ca nu sunt singura !! sper sa stea bebelinele linistite !

Ayla , cineva acolo sus va iubeste si o sa fie bine !!

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetelor, sa nu ma considerati baba sacaitoare, dar nu va grabiti sa vina bebe. 37 de saptamani nu e la termen, la termen inseamna 40 saptamani (DPN) si asta calculat de dr dupa evolutia copilului. Orice zi in plus conteaza. 37 saptamani bebe nu mai e considerat prematur, dar 3 saptamani, adica 21 de zile inseamna foarte mult pt bebe.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21
pt toate fetele care au probleme!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Leloo, multumim ca te gandesti la noi. Si noi iti dorim numai bine.

Maya 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Ayla,
ii doresc sanatate bebelusei tale si iti doresc si tie sanatate si insanatosire sufleteasca pt puiuta ta care are nevoie de tine

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Joanna, Maya cand citesc ca trebuie sa stati in pat imi pare nespus de rau, nici nu pot sa-mi imaginez cum e , eu daca nu ies din casa o zi si innebunesc
Aveti grija de voi si ganditi-va ca o sa recuperati dupa nastere !!!!

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Iti dai seama, Novus, ca o sa recuperam dupa nastere perioada asta cat am lancezit in pat. Nu-i usor, dar pentru o cauza nobila...
Ma bucur pt tine ca poti sa umbli, esti libera, esti si atat de avansata cu sarcina, mai ai un pic si esti la termen.

Maya 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ayla suntem alaturi de voi ,o sa vezi ca Luana va incepe sa ia in greutate si va papa si laptic de la mami

monica 36+ Lara

Mergi la inceput

eu tocmai m-am intors de la cursul de mamici si ma simt excelent. gimnastica imi face bine si imi pare rau ca nu am mers mai devreme.

azi cursul a fost despre lauzie. am aflat ceva ce nu stiam. in primele 10-14 zile alaptatul provoaca contractii uterului si cam doare.

nu e bine sa purtam centura pt ca e echivalentul inelelor pe care femeile din acel trib faimos le poarta...nu fac decat sa slabeasca musculatura. mai bine ne masam usor burtica si dupa o luna putem incepe sa facem exercitii usoare.

in plus, tot natura e hotaratoare exact ca si in cazul vergeturilor. unele fac, altele nu...unora (vezi cazul shashei) la iesirea din spital nici nu le mai vezi burtica iar altele dupa sase luni arata ca si cum ar fi insarcinate in 3 luni.

33+

Mergi la inceput

tot referitor la legatura dintre sani si uter, eu am citi ca e bine din luna a 8-a sa incepem sa ne dam cu garmastan pe aureole.

mi s-a spus ca pentru siguranta bebeului, aceasta pregatire daca tot vrem sa o facem, e bine sa o facem abia din saptamana 38, exact ca si ceaiul de maldite de zmeur care zice ca moaie colul.

33+

Mergi la inceput