Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
millie spune:
Novus da o sa fiu in saptamana 40,la fel si eu ma tem sa nu vina mai bebe mai repede
monica
36+
Lara
Maya25 spune:
Simina multumesc pt ajutor cu PM-ul. Cred ca am reusit. Multumesc si celorlalte fete care au incercat sa ma ajute.
Joanna, cred ca trebuie sa-ti schimbi semnatura. Ai 33+ ca avem aceeasi data la UM. Sa stai cumintica, mai avem 3 saptamani si un pic de rezistat si apoi pot sa vina bebeii in draga voie ca sunt la termen.
Maya
33+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
novus spune:
Millie, macar stiu ca nu sunt singura 
!! sper sa stea bebelinele linistite !
Ayla , cineva acolo sus va iubeste si o sa fie bine !!
35+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Ayla21 spune:
Fetelor, sa nu ma considerati baba sacaitoare, dar nu va grabiti sa vina bebe. 37 de saptamani nu e la termen, la termen inseamna 40 saptamani (DPN) si asta calculat de dr dupa evolutia copilului. Orice zi in plus conteaza. 37 saptamani bebe nu mai e considerat prematur, dar 3 saptamani, adica 21 de zile inseamna foarte mult pt bebe.
_
I love you so much my tiny princess
Maya25 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 pt toate fetele care au probleme!![]() Cristina cu bebe mic 33+ ![]() nasterea in apa pozici dragute |
Leloo
, multumim ca te gandesti la noi. Si noi iti dorim numai bine.Maya
33+ 
cocufan spune:
Ayla, 

ii doresc sanatate bebelusei tale si iti doresc si tie sanatate si insanatosire sufleteasca pt puiuta ta care are nevoie de tine
33+
Maya25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Joanna, Maya ![]() cand citesc ca trebuie sa stati in pat imi pare nespus de rau, nici nu pot sa-mi imaginez cum e , eu daca nu ies din casa o zi si innebunesc ![]() Aveti grija de voi si ganditi-va ca o sa recuperati dupa nastere !!!! ![]() ![]() 35+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
Iti dai seama, Novus, ca o sa recuperam dupa nastere perioada asta cat am lancezit in pat. Nu-i usor, dar pentru o cauza nobila...
Ma bucur pt tine ca poti sa umbli, esti libera, esti si atat de avansata cu sarcina, mai ai un pic si esti la termen.
Maya
33+ 
millie spune:
Ayla suntem alaturi de voi
,o sa vezi ca Luana va incepe sa ia in greutate si va papa si laptic de la mami

monica
36+
Lara
cocufan spune:
eu tocmai m-am intors de la cursul de mamici si ma simt excelent. gimnastica imi face bine si imi pare rau ca nu am mers mai devreme.
azi cursul a fost despre lauzie. am aflat ceva ce nu stiam. in primele 10-14 zile alaptatul provoaca contractii uterului si cam doare.
nu e bine sa purtam centura pt ca e echivalentul inelelor pe care femeile din acel trib faimos le poarta...nu fac decat sa slabeasca musculatura. mai bine ne masam usor burtica si dupa o luna putem incepe sa facem exercitii usoare.
in plus, tot natura e hotaratoare exact ca si in cazul vergeturilor. unele fac, altele nu...unora (vezi cazul shashei
) la iesirea din spital nici nu le mai vezi burtica iar altele dupa sase luni arata ca si cum ar fi insarcinate in 3 luni.
33+
cocufan spune:
tot referitor la legatura dintre sani si uter, eu am citi ca e bine din luna a 8-a sa incepem sa ne dam cu garmastan pe aureole.
mi s-a spus ca pentru siguranta bebeului, aceasta pregatire daca tot vrem sa o facem, e bine sa o facem abia din saptamana 38, exact ca si ceaiul de maldite de zmeur care zice ca moaie colul.
33+

pt toate fetele care au probleme!
imi pare nespus de rau, nici nu pot sa-mi imaginez cum e , eu daca nu ies din casa o zi si innebunesc