Colectia de toamna - iarna 2005 (228)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Deci io din "", deduc ca avem o noua graviduta. Nu, Gabitaco?????

Anda, Mitza- deci ca niste gaine hoate ce sunteti ati stricat operele de arta ale copiilor...tz tz tz tz

Mitzo- la ce ora estimezi ca scapi azi? Hai ca azi nu mai am vizite si putem sa ne vedem. Ce zici? Executam un sport si-o muzica in parc?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina Noki cum ziua este lunga si abia a inceput nu pot oferi nicio estimare a orei la care parasesc cladirea. Nu pot decat sa te asigur de intreaga mea bunavointa si speranta ca acest lucru se va produce la o ora decenta.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki eu cred ca Gabitaco doar se pregateste....
Gabitaco vino in fata poporului si lumineaza-ne!

Anda & Mitza mortali ai vostri, fiecare cu atitudinea proprie. De unde se vede clar; comparatiile cu regnul animal se imtorc impotriva celui care le lanseaza.

Si la noi in casa criza financiara isi arata tiptil coltii. Am imprumutat niste prieteni cu ceva euro (ceea ce nu-i rau ca practic sunt bani pusi de-o parte pt vacanta, ni-i dau la 1 iunie) si parea ca restul ne ajung. Dar cand am facut aseara un calcul de intrari si iesiri pana la 1 martie...

Mitza m-am linistit ca impozitul se poate plati cu reducere pana la 31 martie, m-ai luat prin surprindere ca pe asta nu-l inclusesem la cheltuieli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Lavi tu ai dreptatea ta cu impozitul dar eu vorbeam de impozitul pe anul 2008, partea sotului, ca pe a mea am platit-o. Dansul nu s-a invrednicit sa isi plateasca partea, iar eu cand am platit-o pe a mea nu imi mai aduc aminte de ce nu am dat si pt. el. Poate incercam sa il responsabilizez? Nu mai stiu cert e ca partea lui nu e platita.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:



ziua buna!!!!

asa...dupa ce mi-am turnat apa fiarta (sterilizam) peste 4 degete sa scriu si eu repede pana nu trezeste galagia.

Va dati seama ce copilasi cuminti au anda si miha, au sters patutul , fii-mea spunea un "ma doare spatele" si pe aici ti-e drumul.
anda, tu ai grsit mami ca i-ai luat carioci care nu sunt lavabile. noi de astea avem si multumesc domnului ca l-a prima experienta de mazgalit a desent usi, pereti, pana si pe televizor desenase si asta in cateva minutele cat am lipsit de langa ea.

eu zic ca gabitaco naste in vara !!!

diana, sper ca ai primit mesajul meu pe YM.

alina, ma gandesc la voi si sper sa aveti o vacanta de vis. nu uita sa faci multe poze.

delia,feli, cata, cornelia,cami , sanatate maxima!

negara, mult succes !

fetelor, ce peste pot sa ii dau lui matei? noi nu suntem mancatori de peste insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa le dau peste copiilor. alexiei ii fac pangasius si nu se prea omoara dupa el.

miha 80 , lumea e plina de ciudati eu zic sa te increzi in simturile tale si sa fii vigilenta.

noki, i-am luat plastelina alexiei din cauza ta , pentru ca ne-a auzit vorbind si a doua zi a spus cuvantul plastelina 8 ore pana si-a facut mama mila de ea si i-a cumparat. stii ce m-a intrebat? " pot sa mananc din ea? "

bicule, tu ce mai faci pe acolo de nu mai spui o vorba? mai mergeti la balet?

ina cum merge diverisficarea lui bobitza?

maria tu ai pus-o in premergator pe ana? eu la alexia nu am fost de acord cu el insa acum matei ma solicita foarte mult si nu pot sta numai dupa el.

dordia...10 kg!!! are tudor??? moamaaaa, matei abia a urcat acul la 8 si is de seama.

leea, ce faci? cum stai cu trimiterea cv-urilor.

fug ca se aude galagie in dormitor, o sa revin sa va spun perle spuse de alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roooxi, Si dupa ce i-ai zis ca nu e papa, s-a jucat mumos cu ea? Io ii dadeam peste congelat, file de merlucius si ce mai gaseam prin magazin.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah


Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

lamuriri asupra planurilor nostre de viitor....in viitorul apropiat.
Promit sa revin cu detalii si explicatii de rigoare.
Oricum va multumesc pentru sustinere....pt ca avem mare nevoie de ea.
Atat deocamdata...fug la treaba.....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Imi place misterul in care ne tine Gabitaco....eu zic ca naste foarte curand si ca ea de fapt vrea sa ne arate o poza direct cu bebe
Orice ar fi, tin pumnii sa fie bine Gabi!

Roxiutz, cum nu ma uiti tu niciodata pe cand io sunt o lenesa la scris Cu pestele: io il ador insa pangasius nu prea imi place, missei nici atat nu ii place. Sugestia mea: schimba pestele, eu ii dau odata pe saptamana somon ( nu mult ca stiu ca e gras). Sau ce mai fac cu succes: quiche somon courgete ( dovlecelul ala lung si verde). Chiar si blatul de quiche il fac la masina de paine, e rapid si delicios! Daca vrei reteta ti-o trimit pe email!

Feli firma la care lucreaza barbatu-mio merge bine, nici un semn de criza inca si repet FACE ANGAJARI! Se plateste bine si are sediu si la Munchen, adica ce mai la o aruncatura de bat

Fetelor io, cu toata criza asta, azi mi-am tras un interviu la o organizatie internationala la care am fost short-listata ( cu mandrie o spun, pacat ca nu imi vedeti fata acum). Deci testul scris l-am trecut sapt trecuta, azi am fost face to face cu o comisie, a fost ok dupa mine, doar pe una tanti de acolo nu prea am simtit-o de partea mea....nu stiu de ce.... Acuma no, tare as vrea sa il iau ca firma asta indeplineste 3 principale criterii de ale mele: e internationala, e aproape de casa ( la 7 minute pe jos si la 2 min pe bici si la o statie de scoala missei)si....plateste bine.
Asa ca ....sa va rugati va rog frumos si pt mine, raspunsul e in 2 sapt . Ei dar daca nu o fi sa fie raman cu experienta....

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Iupiii!!! Anuca noastra merge singurica!!!
A mai facut ea pasi izolati si mai merge pe langa canapea. Dar adineauri si-a luat o jucarie la piept, o tinea bine cu ambele manute, si numai o vad ca merge, si merge... Vreo jumatate de camera!!!

Altfel e cam mignona micuta domnisoara, tocmai m-am uitat in tabelul top-modelelor si nimeni nu mai avea sub 70 cm la 11 luni .

Roxi, si eu tot pangasius i-am dat pana acum, facut la cuptor cu multe ierburi si legume alaturi de al nostru, dar necondimentat. Il papa bine. Merluciul il gasesc ceva mai gustos. Cod in nici un caz, ultimele dati am nimerit tot mizerabil.
Si eu lasasem garda jos cu premergatorul, am primit unul imprumut, dar nu-i place deloc in el. Il foloseste Cristi ca masina de concurs . La Ana in schimb e de mare succes ante-mergatorul - e una din cele mai utilizate si mai cool jucarii pe care le avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria iu-huuu! felicitari Anei micuta dar voinica!

Gabitaco orice ar fi bafta multa!

Alinus tinem pumnii cu jobul!
Si te rog sa apari cu reteta direct pe forum, nu pe ascuns pe mailuri ca te stiu mare specialista culinara! (si pe stilul pe care imi place mie )

peste pangasius nu-mi place, e unul din putinii pesti care nu-mi plac. Codul si merluciul se gasesc la noi numai congelati si glazurati, cand ii dezgheti ramane apa de ploaie, la propriu si la figurat.
Asa ca eu iau pastrav sau salau sau (mai nou) dorada proaspat din Carrefour, e drept ca e mai greu cu curatatul, dar iau o data mai multi ii curat si ii congelez eu. Macar stii ce mananci ca e proaspat si bun.
Sau iau somon file.

Indicii ca pestele e proaspat:
-ochii transparenti, luciosi; bulbucati nu infundati
-burta tare
-branhiile deschise la culoare, spre roz, nu rosu inchis
-aspect general "vesel" nu vestejit.

Ce mai fac eu - intreb vanzatorul care peste e mai prospat.

Mergi la inceput