Cadouri pentru "cealalta"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Cadouri pentru "cealalta" ... si ce daca.

la tine au ajuns cizmele?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Te-ai prins?
Gabriella 2,te/ne plictisesti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Khrisu,

Draga mea, acest barbat este de o instabilitate maladiva .

Gandirea lui s-a oprit la varsta adolescentzei, cand pustanii, experimenteaza mai multe relatii in acelasi timp .

Daca isi iubeste atat de mult copiii, cum a ajuns in situatia de a-ti povesti amanunte despre relatia cu individa !? Si aia, ce hal de om este, de ameninta cu sinuciderea un barbat insurat si cu 2 copii ?

Ati incercat sa faceti terapie de cuplu ? Ma gandesc ca astfel i-ai intelege motivele reale pt un asemenea comportament neadecvat unui barbat matur. Si chiar el insusi ar incepe sa se cunoasca si sa-si explice cauzele acestor oscilari....

Draga mea, , spune-i ca ii mai dai o sansa, dar numai in aceste conditii.
Eu cred ca te iubeste. Si isi iubeste si copiii.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

off mai fetelor ma bucur pentru voi ca aveti puterea sa mergeti mai departe, tot respectul .
Exista o vorba in popor "unde scuipi nu lingi" caci lupul isi schimba parul dar naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Cadouri pentru "cealalta" ... si ce daca.

la tine au ajuns cizmele?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Te-ai prins?
Gabriella 2,te/ne plictisesti cumva?

SabrinaLia nu crezi ca tu te/ne plictisesti?
Esti rautaceoasa, pesemne iti da mana de pe postul de amanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Puiusu,

Eu nu inteleg de unde pana unde ai dedus tu ca sabrina isi spune parerea de pe postul de amanta ?Ca am recitit si nu reiese de nicaieri .Poate doar asa ,pt ca imaginatia te ajuta !Altfel , da , a fost poate un pic rautacioasa prin remarca facuta gabrielei 1, dar nici respectiva nu a fost mai prejos cand a intrebat-o ironic daca la ea au ajuns cizmele ...

Pana la urma , ar trebui sa luam multe remarci in gluma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

e prima data cand citesc un subiect la aceasta sectiune.
Fetelor pt ca puteti sa mergeti mai departe. Eu ii multumesc lui DD ca am o relatie frumoasa desi suntem impreuna de 13 ani. Si mai am norocul ca soacra nu i-ar lua partea.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Bine ca ai scapat de el , mai cunosc niste prieteni care sotia tot asa daca isi cumpara ceva tot timpu ii spune mai putin si ca le-a luat mai demult , unde ii increderea atunci ?

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Adventure, bine ca ai scapat de el!!!
Ca barbatii cheltuiesc mai mult cu amantele decat cu nevestele , stie toata lumea, nu tb sa te mire........
Ai grija data viitoare , cand vei fi intr-o relatie serioasa/casatorie sa nu mai aiba ocazia sa aiba amanta.Deci sa fii cu ochii in 4 de la inceput.A...si pe viitor banii ar tb sa ste intr-un cont comun.Cum adica sa nu stii ce salariu are si sa platiti cheltuielile separat, intr-o familie, mai ales ca aveti copil?????
Multa bafta cu divortul si putere, sa fii tare pt. copilul tau!

Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink

www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Doamne... khrisu... prin cate ai putut sa treci si cat rau a putut sa iti faca! Eu il otraveam sa imi fi facut asa ceva! O femeie (indiferent ca e sau nu gravida, dar mai ales daca e gravida) trebuie sa se simta iubita, alintata, rasfatata, fericita, nu mintita, inselata si atat de profund nefericita.

Emilia M

Mergi la inceput