34 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 5
miri_mik spune:
mbeh! boierie cat ai fost tu, ca s afacem impresie:))) ca dupa ce-ai plecat... ce fu la mana mea si prin alte parti ale corpului meu....
deci, raspuns la treaba cu plantele? va convin sau nu? sa stiu daca dau comanda mai departe... pe oana am notat-o, morgane cred ca si ea, nina? tu? dnyelana?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
fete .. eu am intrat sa va spun ca nu mai inteleg nik: taman cand se-ncinsesera discutii frumoase pe forumul bisericii... 2 indivizi activi si-au sters toate mesajele.. .si au lasat puncte-puncte... pe bune daca -nteleg ceva.. pentru ca nu a existat nicio discutie in contradictoriu... nu s-a luat nime de ei.. deci nu aveau motiv..
toate topicele sunt ciuntite.. nu se mai intelege nimic din discutii... . frate: de ce unii sunt atat de rai, oare? pana si de un loc dedicat bisericii e spre bataia de joc?! e trist! e foarte trsit ..
noapte buna va zic
s-auzim numai de bine! si
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Miri, si eu vreau orhidee, daca se poate si nu e prea mare deranjul,.
Mey, v-am admirat in pozele de la botez, Scumpi sa-ti traiasca baiatul, ce dulcic este. Ti-ai schimbat coafura si-ti sta f bine asa.
De cand ma tot tin sa scriu si uit:
Mady, felicitari pentru casuta, s-o stapaniti cu placere, sa fiti mereu fericiti si sanatosi in ea.
Danyelana, , sa fie intr-un ceas bun achizitia verighetelor, casa de piatra.
Si mie mi-e dor de praline...
Somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
ninaM spune:
Neata!
Miri,da,vreau orhidee!Nu conteaza culoarea,marimea sau orice altceva...vreau!
Ano,ieri am primit ceva de la tine,pe mess...o adresa de site dar nu am deschis nik de frica sa nu-mi dai vre-un viruselCuma mai merge cu computadoru'?Sa-mi spui daca chiar tu mi-ai trimis sau au fost virusi!
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune!
Bepii spune:
Danielana, am vazut inelele pe poza de avatar!!! Frumoaaaase! Sa fie intr-un ceas bun si sa le purtati cu placere, dragoste si fericire multi ani de-acum incolo.
Fete, voi nu mai aveti nimic de zis? Mai veniti cu noutati despre voi.
Ardeiash, imi pare rau ca unii de pe forumul tau te-au dezamagit. Cred ca esti tare trista....... Dar ase se intampla peste tot in viata; unii ne bucura, altii ne intristeaza..... tu trebuie sa fi pregatita sufleteste pt orice cand e vorba de un forum. Multa bafta in continuare.
Hai ca ma duc sa-mi vad mai departe de curatenie.
Va pup si va doresc o zi excelenta.
Bepii spune:
Danielana, am vazut inelele pe poza de avatar!!! Frumoaaaase! Sa fie intr-un ceas bun si sa le purtati cu placere, dragoste si fericire multi ani de-acum incolo.
Ardeiash, imi pare rau ca unii de pe forumul tau te-au dezamagit. Cred ca esti tare trista....... Dar ase se intampla peste tot in viata; unii ne bucura, altii ne intristeaza..... tu trebuie sa fi pregatita sufleteste pt orice cand e vorba de un forum. Multa bafta in continuare.
Bepii spune:
Bepii spune:
Wow, sorry, am postat de 3 ori!!! Dar cand trimiteam mesajul imi dadea erorare si eu am tot incercat....... Acu vad ca de fapt nu era eroare si ca mesajele au plecat....
Pupici xxx
Mihaela1171 spune:
saltare'.......sunt intre 2 avioane......asa ca am intrat sa va dau binete.....se pare ca am mai mult timp in deplasare decat acasa......
Deci: avut musafiri, frate + amica, dar nu am stat prea mult impreuna caci ei s-au flendurat prin imprejurimi.....dar tot a fost bine, macar seara; duminica seara am avut campionat de wist (Doamne de cand nu mai jucasem....) si fu tare bine si amuzant, pana si copila mea radea cu noi desi nu intelegea mare lucru din disputa noastra;
Sambata ne-am pregatit de carnaval la scoala doua ore, si cand colo,....nu era....era alta activitate.....ma rog, deja m-am obisnuit sa incurcam evenimentele scolare.....; bine ca nu l-am ratat, este sambata asta.
Va las acum, se pare ca incepe imbarcarea.....pupe tutulol
ninaM spune:
Buna....da pt mine nu-i prea buna!
Tocmai m-am intors de la coafor....bad decision!M-a mancat undeva si a trebuit sa ma scarpin....si nah,am facut-o de oaie!Nu mai ies din casa pina nu-mi screste paru,sa-i dau o forma umana.Stiti voi cum arata capra aia de la tara?Asa...cu un breton in colturi(ca mi-am tras breton,bre) si ciuntita peste tot....eh,aia sunt eu!
Hai ca va las acum,merg sa mananc ca de la nervi mi s-a facut foame
Va pup!