34 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 6
Bepii spune:
Nina, eu cred ca nu arati chiar asa de rau! Probabil ca inca nu esti obisnuita cu noul look si asta da dureri de cap. Iti spune cineva care foarte rar e multumit dupa ce vine de la coafor si care a trecut peste muuuulte depresii pe tema asta
Si la urma urmei, la omu frumos orice ii sta bine si tu arati bine oricum. Bine ca nu ti-a venit ideea asta chiar de 8 martie ca riscam sa nu te vedem la karaoke . Asa, pana atunci o sa mai creasca si te vei obisnui cu tunsoarea. Trimite-mi o poza sa vad si apoi o sa-ti spun daca ai dreptate sau nu.
Hai te pup si nu mai fi suparata; asta sa fie cel mai mare necaz
La fel pup si toate pralinele.
carmita_baby spune:
Ninaaaaa nu mai fi suparata, ca s-ar putea sa nu iti placa tie tunosoarea, dar noua sa ne placa
Fetelor vreau sa facem o lista pentru 5 martie. Ca sa vedem clar negru pe alb cine vine. Stiu ca multe fete au subscris, insa nu am chef sa ma uit in urma, asa ca ajutati-ma sa o ajut pe Sanda.
Din cate imi aduc eu aminte vin asa: Tania(gazda ), Lucica, Nina, Ana, Miha, Oana, Miku`, Danyelana. Confirmati sau infirmati va rog mai subscrie careva?
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Nina daca vreis a te simti mai bine, dau eu o fuga pana la tine cu o foarfeca, iti garantez ca se poate mai rau!:)Nu mai fi supa:)
Carmen eu nu pot veni pe 5, avem probleme cu proiectul cu romania, tre sa dau fuga in tzara, asa m-am saturat abia astept sa se termine ca nu-s in stare de nimic
pusici
Nora spune:
Mrikutz, am primit invitatia ursuleatza, merci frumos, esti o artista!
Carmencita, si eu vin pe 5 martie! Tre sa cer o zi libera de la serviciu, la ce ora va intalniti?
Si inca ceva, ca am o obsesie acu': are cineva colectia "Thorn Birds" ("Les oiseaux se cachent pour mourir" sau "Pasarea spin" in romaneste) ??? Ca eu am sezonul 1 si mor sa vad si partea a 2-a! E un film vechi, nu-l mai gasesti pe nicaieri, iar pe Amazon site nu gasesc decat colectia completa adica si sesonul 1 pe care-l am deja!
Altfel, noi suntem iar necajiti, de data asta cu tatal lui Bogdan care are probleme mari de sanatate si ne e teama de ce-i mai rau...Oooof.
Facem planuri de vacanta in Ro in vacanta de Paste dar... numai vacanta nu se anunta...
Si mai altfel, azi am facut evaluarea anuala cu sefa mea si a fost bine, cica-s "over target" adica mai buna decat trebuie!
Pupici la toate si unul special pentru Ninuska cea urata care sigur e frumoasa!
danyelana spune:
Salutare ciocolatzele,
Tania, merci pt complimente pt verighete, esti o draguta. Si noua ne-au placut tare mult ca erau simple si frumoase ca vazuseram de toate felurile.
Miri, nu-i problema daca sunt asa orhideele, vreau oricum un borcan.
Carmenutz, confirm inca o data ca vin pe 5 martie. Plec si eu in tara ca sa mai pun la punct anumite lucruri pt nunta dar imi iau bilete pentru 6 martie cel mai devreme.
Nora, imi pare tare rau sa aud de tatal lui Bogdan. Curaj si speram ca lucrurile se vor aranja.
Pupicei ciocolatzosi.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragi praline,
Carmita, si eu m-am inscris pt 5 martie la rasfateala.
Nora, bravo pt evaluare. Imi pare f rau pt problemele de sanatate ale socrului, sper sa se rezolve cu bine.
Nina, hai mai, sunt sigura ca nu e asa de rau. Pune poze sa te vedem. .
Fetele, pe 4 martie la Ladies at the movies vrea cineva? Ca poate e bine sa ne organizam din timp, daca sunt amatoare.
Pup toata cutiuta, fara exceptii,
Poze noi
Sonia la Un An!
Mihaela1171 spune:
'neata
Ninutzuc nu mai fi supa maaaai, sunt convinsa ca nu este atat de rau....si, dupa cum spunea si Tania, tie nu-ti poate sta rau cu nici o tunsoare.....mai ales una scurta cum ti-ai tras tu...uite pupe de pupe sa nu mai fii suparata
Nora nu am filmul de care spui, sorry; felicitari pentru evaluare, bravo de bravo !; si eu o am pe 25, si sunt tare curioasa, caci belgienii mei sunt tare diplomati ( a se citi si parsivi): nu zic nik pe parcursul anului iar la sf. te pocnesc; multa sanatate socrului tau si imi pare tare rau ca iar o luati de la capat.....sper sa fie bine
Miricutz am primit si noi frumusete de tigrisor, uitai sa spui.....multumim; se pare ca nu am mai ajuns sa ne intalnim pentru cioco+carte......ramane pt. 28? promit sa le pun cu mana mea in masina ta ;
Danyelana felicitari pt. verighete, eu nu le-am vazut caci nu-ti stiu mess-ul, dar sunt convinsa ca sunt super; succes cu pregatirile de nunta ;
Rorutz dragutz.....vorbesti.... nu te-am mai "citit" de ceva vreme .....ce mai faci?
Antoanela eu nu merg la ladies, caci am franca luni si miercuri (am schimbat scoala...).
La capitolul filme am vazt recent "7 pounds" cu Will Smith, interesant, si "The curious case of Benjamin ..." cu Brad Pitt - si mai interesant ca idee regizorala; vi le recomand pe amandoua.
Sper sa ajung conform programului acasa (adica la noapte) caci acilea ninge la greu....deja au anuntat ceva delays.....
Va pumpicez pe toate si va doresc week-end placut
ardeiash spune:
hei NIna: nu mai plange..
uita-te la mine.. tocmai am cazut pe scari si mi-am scrantit piciorul stang... asta motiv sa stai in casa si sa te-ntrebi ce pui de pui cauta pisica neagra tocmai azi sa-mi taie calea e-adevarat ca dupa... dar cand am vazut-o si ma durea de -nnbeuneam daca era langa mine.. ptiu1.. .. cum de pui de pui suntem in 13? aaa? a?
no .. un we minunat sa aveti ! si pupici
s-auzim numai de bine! si
maru spune:
ardeiash, ne intalnim cam de 2-3 ori pe an, separat, ontario si quebec, si odata pe an, toata gasca. Da asa suntem noi mai vorbaretze
sorry, nu am putu pune quote la prima ta postare din capitol, ca nu am stiut cum, fara sa adun toata postarea
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/