34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, Miri, vreau si eu un ghiveci cu orhidee, pliz. Ne socotim cand ne vedem.
Sunt cu ochii pe pojta.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou!Mirik,primit azi invitatiunea...multumim frumos!Abia asteptam sa ne petrecem!Si vreau si eu orhideeee....te log mumos,cum zice Reina.
Luci,ma bucur ca ai reusit sa scrii cite ceva....te pup si abia astept sa te vad la Tania!
Carmen,vezi ca ai ramas datoare cu o vizita...astia mici ma intreaba mereu de tine!Azi m-au pus sa le arat poze cu tine ca cica daca nu mai vi pe la noi o sa te uite...
Va pupicesc pe toate si va doresc un weekend superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bueiii!!! Sa stiti ca nu m-am dat la fund am fost ocupata si acasa nu m-am putut conecta. Abia astept sa va desmierd

Cred ca ar fi bine ca cine poate veni de dimineatza sa anunte cam de pe la ce ora ar putea ca sa stim cand facem deschiderea! Eu o sa lucrez cate 2 persoane odata, deci ar trebui sa ne organizam un pic.....

Nici nu ma gandesc sa iasa din schema masajul, doar ca in functie de cate fete vor fi si de orele la care se va veni, se va stabili durata masajului! Oricum va fi masaj general!Va fi bine........da?

Va pup si va doresc un we stralucit!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Aaaaa, Mikushor am primit si noi invitatia....e tare frumoasa, abia astept sa se distreze nazdravanii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

HALO FETE..

vladut cred a a mancat ceva naspa la scoala si azi a vomitat putin, are putina temperatura ... si niciun chef sa manance, dar deloc. m-a tampit de azi dimineata ce mofturi face... si nu vrea nici alba , nici neagra.

nu pare bolnavior ... dar nu e in apele lui deloc/ aiurea total ! drept pentru care m .a dat peste cap cu toate.. :(

ma gandeam la nora .. ce-a patit ea.. dar la ea se pare ca era naspa.. parca nu recunosc simptomele.. nici nu stiu unde sa ma duc in caz de urgenta ,, ca eu mergeam la st luc insa nu am fost niciodata multumita de serviciul de urgente de acolo. am inteles de la o tipa din ro ce-a lucrat aici ca medic cu o bursa erasmus.. ca la urgente sunt numai rezidenti. d-aai merge greu. ii arunca la cazurile urgente ca sa-nvete meserie si nici diagnostic nu dau se frica...

de obicei nu mananaca mai nimci la scoal al meu. chiar nu inteleg ... dar bine ca nu e bolnavior tare, ma rog sa.i treaza pana maine indispozitia... si mica temperatura..

edit: vladucu al meu se simte foarte bine acum.. ma bucur tare mult... . a si mancat.. m-a fiert intr-o lingura cu apa.. dar macar ii bine acum //. yupi

no, un we reusit

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Sa ca fie de bine filmul, zanelor.

Miri, am primit invitatia, ce frumoasa e, esti f talentata. Vreau si eu un ghiveci de orhidee, daca se poate, te log flumos.

Morgane, ma bucur mult ca ne scrii.

Ardeiash, multa sanatate lui Vlad.

Pup fetele, we placut,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Nu v-am uitat dar am avut probleme cu netul si cu modemul si apoi tot raul spre bine, ne-am luat un nou router si am acum net in toata casa. Yuppi.

Ma bucur ca v-ati distrat luni la intalirea din Bruxelles si mircuri la film. Norocoaselor.

Noi am mai bifat ceva pe lista pentru nunta: ieri ne-am luat verighetele si suntem tare fericiti. Sunt asa frumoase ca le-am si pus, cred ca le vom purta inainte de nunta ca imi plac tare mult.

Simonette, iti spun si eu cu intarziere "La multi ani" pentru Luca, sa-ti traiasca si sa te bucuri de baietii tai.

Miri, vreau si eu orhidee (daca se poate nu albe ca am deja 3 albe) si iti dau banii cand ne vedem la Tania sau daca le iei pana atunci dai un semn si vin pe la tine intr-o dupa-masa. Merci.

Nora, ce tare ati tras cu intoxicatia alimentara dar bine ca s-a terminat.

Carmenutza, tu ce mai faci? Chiar ma gandeam ieri sa te sun ca nu am mai vorbit de mult dar apoi m-am luat cu altele, seara am fost la un concert, si am uitat.

Ardeiash, imi pare rau de Vladut dar bine ca pana la urma s-a rezolvat.

Ana, nu imi schimb ma nick-ul. Mariuca ca mai face, s-a facut domnisoara mare.

Mady, cum mai merge renovarea casei? Imi inchipui caa e greu pentru George dar si cand veti fi la casa voastra.. Marie-Dominique mai e bolnavioara ca acum am vazut ca circula un microb de gastro?

Nina-san, tu si piticii manga ce mai faceti?

Luci, ma bucur ca am citit cateva randuri despre tine si ca merge mai. Stiu ca e greu dar va iesi soarele si pe strada ta.

Ror, felicitari pt reusita la examen si sper ca in curand sa-ti spunem felicitari si pt o alta realizare.

Miha, tu si familia ce mai faceti, imi e dor de voi.

Si imi e dor si de celelalte fete, de Tania, de Oana, de Roxana, de Antonela. Pupici la toate.

Duminica placuta

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gagici, abia azi am reusit sa recuperz orhideea dela birou d ela silvian...

dupa cum spuneam, intr-un ghiveci sunt mai multe, da rnu cele clasice care le stiti voi, finutse, sunt cele care se vand la fir in magazine, cu 10 flori pe o tija. ca s avedeti despre ce e vorba si ca sa va faceti o idee, am pus florile pe contul comun. ce vedeti in vaza a trebuit sa tai inainte de transport, ca altfel nu reuseam sa o bag in mashina. tufa propriu-zisa e acum in hol. astept instructiuni cum trebuie s amaocup de ea.

despre culori... nush ce sa va spun. silvian spune ca restul care au vneit odata cu transportul asta nu aveau flori inca. deci... e un pic la noroc. el poate sa spuna sa-i mai aduca 5 ghivece dar culoare si flori...

bon, sa va hotarati. sa-mi lasati vorba maine daca se poate. ori sms, ori offline.

pusici, si ce misto sunt pozeleeeeeeeeeeeeeeeeee!

uitasem initial, din pozele de la botez imi plac in mod deosebit 6166 si 6186:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut!!! Si sa va doresc o saptamana plina de realizari si intamplari pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Vazutara-ti ca a luat foc la sauna in grimbergen?foc serios au aratat la stiri.....

Bai, boierie British Airways (ca azi cat am stat recht tegenover tine erea cumetrie la voi )sa nu ma uiti si pe mine cu orhideele:)!!mercicuri

Mergi la inceput