34 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 3
miri_mik spune:
carmencita, n-am uitat ca ai fost prima care s-a anuntat, dar... esti adult! si nah, tu ai gps:))) nu primesti invitatie cu elefanti:))) alea sunt doar pentru prichindeii de joaca ai lui bruno si eventual una pentru bianca. nu ne-am hotarat daca e adult sau copil;)) ca nu avem inca criteriu de departajare:). am zis ca adultii vin pe post de paznic:))) da io tot te iumbesc si daca faci mutrite de suparat:))
bepii nora si ardeiash, va multumesc ca m-ati luminat! citisem in diagonala si eu vreo doo chestii dar pt mine si mandria mea mutanta nationala... n-am prea apreciat stirea la adevarata valoare. bad bad bad:)
nora, misto weekend...v-ati revenit cu totul?
ardeiash, uite, daca ai fost cuminte...
si ca veni vorba de flori... fetelor, la domnul sot la servici e o oferta de orhidee, cineva desfiinteaza o "ferma" de orhidee sis e vand mai multe bucati la 20 de euro "borcanul". tipul al cui a fost ferma s-a dus... si nevasta-sa nu poate sa se ingrijeasca de ele. vorbimd e 30.000 de ghivece. eu am comandat pt noi un ghiveci. sunt vreo 5 plante in el (dupa cum spunea silvian da nush ce sa zic exact). azi trebuia sa le aduca acasa dar....e in pat! daca va intereseaza...
fetelor, bantuie gripa! daca va puteti imagina, mnealui e in pat... cu febra si frisoane, a vomat medicamente azi noapte.... io-s de servici la copii. sa vad cum ne organizam deseara ca altfel... mi-a sta in gat filmul.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
morgane, ma bucur mult ca esti mai bine! usor usor o sa-ti revii complet! abia astept sa te vad...deci, vin si io pe 5; nu stiu sigur ora
ori dimineata ori dupa-amiaza... dc vin dimi, e clar ca vin cu maria, dc ma primiti... dc nu, poate reusesc sa-l conving pe vio sa vina mai devreme acasa dc o putea...dar astea-s chestiuni pe care le rezolv mai incolo, in functie de ora la acre va adunati etc
vedem noi! tania, sar'na din suflet! esti o adevarata, ca de obicei!
noraaa, sunt o belletza belletzoasa belletzissima!!!! poate ne vedem cumva sa nu ma ratezi, ca ai trait degeaba!!
miha, stenx pt mailuri. cel mai tare m-a dat gata (ca sa vezi la ce-mi sta capu-n cura) rata cu sos de vin rosu, nu epso.... glumeeeeeesc
danielana, mah, si-acum iti vei schimba nicku'... felicitari si pt una si pt alta (respectiv divort casatorie)!
carmitoooo, cand ieri???
io unde eram????
hai ca abia astept sa va vaz diseara
mbah, si sanatate "tutulor": anto si copiii, silvian si cui mai e bolnavior
pupe
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Bepii spune:
Miri, of, si la tine probleme de boala..... sper ca pana diseara sa-si mai revina SIlvian ca sa poti sa te bucuri si tu de film impreuna cu fetele. Multa sanatate lui Silvian.
Nora, multa sanatate tie si intregii familii. Sa sti ca si eu am o pisica si ne este tare draga. Te sfatuiesc sa va luati si voi una mai ales ca stati la casa. Noi avem usita la bucatarie pe unde poate iesi afara cand vrea si in felul asta e casa tot timpul curata, pisica e libera sa iasa sa alerge cand are chef si eventual sa va mai aduca cate un "cadou" un soricel din dragoste pt voi. Asa face motanul nostru uneori..... Inainte ne aducea soricei vii si se juca cu el de ma exaspera dar acum vad ca s-a rezumat numai la cei deja ucisi pe care ii depune la vedere ca o invitatie. Dar una peste alta, sunt niste creaturi dragalase.
Carmen, poti veni oricand, eu stau acasa si va astept, numai sa ma anunti cam cand sositi ca sa fiu pregatita.
Mihaela, distractie placuta cu musafirii. Nu-ti face probleme ca nu esti epilata la thermale ca doar sti ca acolo e semi-intuneric si nu se vede nimic.
Ardeiash, de la cine ziceai ca ai primit acel filodendron??? Admiratori, ceva...? Felicitari pt forumul tau care a inceput sa se animeze.
Va pup si va doresc o zi excelenta in continuare.
Mihaela1171 spune:
Anamana sa-ti fie de bine.....adevarul este ca si eu am salivat la ea......acum astept sa-si citeasca si sotul e-mail-urile... .... si na, ca daca tot am vb. hai sa le facem si fetelor pofta
...http://www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/5/276/7555/mancaruri/fripturi/pulpe-de-rata-in-sos-de-vin-rosu
Miri multa sanatate lui Silvian, ce virus afurisit....
Ardeiash la cat mai multe postari pe forumul creat de tine, felicitari;
Simonette crezi ca va fi timp de masaj si impachetare? oricum, important este ca ne strangem in gasca si ne vedem la sueta.....prajiturici (eu aduc).....cointreauuuuuu ( ).
Pusi pusi
ardeiash spune:
miha, bepii, multam fetele ca ma sustineti!
stiam eu ca am uitat ceva important:
danyelana: bafta multa la definitivarea actelor. sa dea Dumnezeu sa treci usor peste asta!
miri: si o sa mai fiu cuminte!
sanatate multa la silvian, saracutul!
Citat: |
citat din mesajul lui Bepii Ardeiash, de la cine ziceai ca ai primit acel filodendron??? Admiratori, ceva...? |
he he... ma beleste cristi!
nu.. e de la o tipa ce vroia pur si simplu sa-l arunce in mijlocul strazii ca e asa de mare ca o incurca prin casa! no.. iaca asa m-am pricopsit eu.. adevarul e ca atunci cand a zis ca mi-l da nu stiam ca e asa de mare.. iar in flatul meu micut.. nu prea poate sa se desfasoare asa cum trebe .. dar tot imi place!
distractie maxima la falcutele voastre (pop corn.. rasete) disara!
nu uitati de invitatia la gradina zoo din 7 martie .. pe cine intere.. eu si vlad mergem!
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Care ma lamureste si pe mine sa nu mai caut in nord si sud, masaju si relaxarea si rasfatzu la tania-s pe care 5 acu sau alalaltu?daca e pe 5-ul alalalatu viu si io doar ca-mi trebe masaj facut hard-core nu usor ca ma gadil de mor la miscaruri fine!
carmita_baby spune:
Ano fato nu ieri, alaltaieri.. nu-ti mai aduci aminte ca mi-ai dat cam si pe urma te-ai dus sus din motive... personale? ei atunci s-a intamplat faptul. Si eu abia astept sa te vad
Mikule nu pricepeam io lista mataluta, da` era numai pentru copchii si eu fiind una dintre cele fara copchii si nevazandu-mi numele, m-am gandit ca nu ma mai iubeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... dar acum m-am linistit.
Bai fetelor aduceti-mi si mie azi 2 cutii please, macar una daca nu aveti 2, ca nu am. NU UITATI!!!
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Oana, e pe alaltul, adica martisor, iar in privinta masajului stai linistita ca Sanda nu te gadila doar!
Mello motanelul iubit
anamana123 spune:
mirik, primit tigrisoru-motanel! abia astept sa ne petrecem!
gagiceeeeeeeee, ce facurati dupa movie de n-aparu niceuna pana acu'???? sunteti obosite, ai?!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Bepii spune:
Filmu fu fain!!! O comedie tocmai buna de descretit fruntile, de alungat stress (chiar si pt o scurta perioada) si de adunat impreuna o mana de praline. Mai vreau!!! Dar in martie (daca aveti de gand sa mergeti) eu n-o sa pot ca va fi chiar cu o zi inaintea zilei de masaj la mine acasa si am altele de facut.
Ma bucur mult ca v-am vazut dragelor! Chiar daca a fost pt scurt timp. Dar lasa ca pe 5 martie va prind la mine acasa si acolo vom avea timp destul de vorbit.
Va pup si va doresc weekend super de super.