34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ultimele instructiuni inainte de marea adunare de maine:

cand ajungeti la locul cu pricina, trebuie sa va opriti la receptie si sa spuneti pentru ce party ati venit.cele cu copii sub 2 ani - mariuca nu itnra la categorie ca ea are doi ani peste cateva zile:)) - va rog sa-i "declarati" la intrare:)))

dupa ce intrati, drept in fata, in fundul salii, dupa bar, (in cazul in care nu zariti de multimea de copii) e spatiul rezervat pentru party:)

in principiu, party dureaza de la 15.30-18.00 cu mese rezervate. pentru piticii nostri. se poate sta si peste, dar trebuie eliberata "masa oficiala".

o veste buna, avem un coltisor de tort si pentru parintii acompaniatori. m-au trecut niste ape de ciuda, dar s-a rezolvat:)

acestea fiind expuse...

la buna vedere!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Abia astept sa va vad maine, pe toate fetele motate plus copiii dulci motati

Nora, imi pare rau ca nu te simti prea bine, sper ca pana maine sa fie totul ok ca sa te vad si pe tine

Mady, am primit mesajul tau, receptionat. Ne vedem maine atunci

Rorut, maine la 2 sunt la tine, este bine asa?

Ardeiashule, eu ma tot minunez cum de naiba toate dandanalele ti se intampla tie.. Poate ar trebui sa incerci sa fi mai pozitiva, poate pesimismul tau atrage ghinioanele, altfel chiar nu-mi explic. In orice caz ne vedem maine si-ti voi spune de-mi place ori nu coafura, dar nu cred ca-i dracu` chiar atat de negru.

Va pup pe toate si pe maine la party

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, nu-mi amintesc cand am fost ultima ora asa de bolnava, vai de capul meu...

39,8 grade ieri ,dureri musculare, gatul inflamat si plin de mucozitati ca nici nu pot vorbi, capul ma doare, nu-mi pot misca ceafa, ce sa va ma zic...Acu' tocmai am luat un nurofen 600 si sunt in stare sa ma ridic din pat...

Bine ca am fost la doctor si mi-a dat antibiotic inca de ieri, cu putin noroc ma pun pe picioare in cateva zile.

Daca nu ma pot urni azi la Bruno, vi-l trimit pe berbat cu cei doi pitici :-).

Mirik, Simonette, daca Bogdan poate sa ajute, doar spuneti.

Pupici o mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

BRUNO, LA MULTI ANI!imi aduc aminte cum te-am cunoscut acum aproape doi ani, mic , grasunel, cret si cu ochii cat un OZN....acum esti deja un barbatel! sa fii sanatos si sa-ti dea viata numai lucruri frumoase!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

BRUNOTJE de MIRI si SILVIAN, LA MULTI ANI voinicule, sa cresti mare, la fel de frumos, sanatos si sa ai noroc cu carul. Mi-ai rapit inima din prima clipa cand te-am vazut si sunt sigura ca la fel va fi pe tot parcursul vietii, o sa innebunesti fetele cu ochii tai.
Va doresc distractie placuta azi la party si abia astept sa vad pozele. Pupici si felicitari la baiat si la fericitii lui parinti.
Nora, draga mea, e rea de tot se pare boala ta. Iti doresc insanatosire grabnica si poate pana joi reusesti sa te pui pe picioare si vi la mine.
Fete, va doresc un weekend super placut si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani Brunoooooo!!! Sa cresti mare si puternic, ca frumos esti, sa ai grija de fratiorul tau mai mic si sa iti faci parintii sa fie mereu mandri de tine!!!

Noi vom fi prezenti azi, o sa ne aduca Carmencyta!!! Venea si barbac-miu dar nu are cu ce!!! As fi vrut sa aiba si el ocazia sa va cunoasca.pan-la urma poate se rezolva!!!
Va pup si abia astept

Miri multe ptr tine cu ocazia zilei de astazi!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI BRUNO ! Sa fi sanatos si sa-i bucuri pe mami si pe tati! Distractie placuta azi, sa te bucuri de cadouri!

Ana, exact la asta ma gandeam si eu, cand l-am cunoscut pe Bruno inca mai papa tzitzi si ia uite ce flacau s-a facut! Ptiuu, ca repede mai trece timpul.

pupiiiii fetele, un weekend minunat

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Nora insanatosire grabnica

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani, Brunotje!!!

Fetelor, multumesc pentru urari! Scap eu de boala, nici o grija. Si pana joi sunt in plina forma si vin sigur la tine, Taniutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

BRUNO LA MULTI ANI!!! Sa fii fericit si sa ai parte de o petrecere minunata azi!

Mergi la inceput