34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

LA MULTI ANI BRUNO!

Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii asa cum ai facut-o si pana acum.

Si pentru tine Miri , caci tu esti cea care i-a dat viata sarbatoritului de azi.

Petrecere frumoasa azi!

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nora, imi pare rau ca esti asa bolnava dar sper sa treaca repede cu antibiotice si repos.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani , Bruno!Te imbratisam tare ,frumosul lumii ce esti tu, si iti dorim din tot sufletul sa fii sanatos,norocos si sa ai cea mai frumoasa aniversare astazi, alaturi de mami,tati,Sacha si prietenutii tai!
Iti dorim sa te bucuri de o copilarie superba si de o viata minunata! Te pupam dulce de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nora,imi pare rau ca esti bolnava,te-a prins un virus naspa se pare.Iti doresc insanatosire rapida !

Noi am fost la ORL-ist ,se pare ca avem de-a face cu niste alergii, care o fac hipersensibila. sunt necajita de nu se poate.dar na, o sa ne descurcam si cu asta.

Scumpilici,te sun sapt asta sa pove.

Taniuca,nu am reusit deloc sa vad filmuletul,nu ma lasa sa-l deschid.as vrea mult sa-l vad.

Carmen,

va doresc tuturor numai bine si week-end placut, intre timp ne vedem la party!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, eu sunt p-aici singurica si in lupta cu bacteriile ce mi-au albit gatuliar la Brunotje l-am trimis pe domnul sot (cu copiii, fireste). Cum el nu tocmai "a social guy", ramane sa-mi spuneti voi cum s-a descurcat.

Si fireste sa povestiti cum a fost petrecerea, cum a fost Bruno ca vedeta serii? Ce-a facut Miriku' la prima "nunta" a lu' fi-su? Cum s-au distrat copilasii?

Mady, sa nu fii suparata, daca e vorba de niste alergii, cel mai important prim lucru e sa le descoperi, apoi se gasesc solutii cat cuprinde, fii sigura de asta! Pot fi temporare, pot disparea cu totul daca tratamentul e bun, e o bagatela pana la urma, serios! Hai, fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Bruno, La Multi Ani! A fost foarte frumos la petrecerea ta, piticii mei s-au simtit f bine, nu se mai dadeau plecati. Tu esti un baiatel scump si frumos, iti dorim sa fii mereu sanatos, vesel si fericit.

Mirik, ce frumos ca i-ai facut petrecerea chiar de ziua lui,.

Nora, uau, ce urat te-ai captusit, iti urez insanatosire grabnica.

Mai fete dragi, eu v-am admirat azi copiii si sa stiti ca sunt cu totii minunati. Nu am apucat sa vorbesc prea mult cu voi dar ne vom scoate parleala joi.

Pupici, somn usor,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

hehehe! io deja vazui pozele in contu' de pe webshots!
moama ce nebunie a fooooooost! si ce copii frumosi avem!
o zi super (scuzele de rigoare pt intarziere, miriko, dar copi fu obosit dupa carnavalu' de aseara si a tras un puiut de somn), acum inca nu doarme.... io-s atat de obo ca abia mai tin ochii deschisi...o tai imediat la nani.

multam deci pt invitatie, bruno! sa ai parte de 100 asemenea aniversari cu veselie si oameni care te iubesc in jur! si un morman de cadouri, cum vazui in ultimele poze

p.s. nora, anto, simo, aveti pm!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, se pare ca nu-s un fotograf desavarsit...
imi lipsesc copii din poze...
ori in alea in care sunt sunt miscate.

dar sper din tot sufletul ca vine carmen cu completarile!
de nu, maine incarc oricum si filmulete si nus epoate sa ratam!

va las sa va clatiti ochii:))

http://family.webshots.com/photo/2378287930101920732eYDYTj

simerem in pat ca e....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Brunotje! Te-ai facut un baietel mare si frumos tare de tot. M-ai dat gata cu rasul tau dulce, m-am topit ce mai. Iti doresc tot binele si fericirea din lume!

Mikule nu-ti face probleme ca am eu completari. Am facut foooooooarte multe poze dar nu-i nimic nou sub soare, asa-i?
Doar da-mi parola de la contul tau ca sa pun pozele direct sau daca preferi le pun pe tanita60. Ti le-as da pe mess, dar ar dura forever. Cum preferi tu

Fetelor ma bucur tare mult ca v-am vazut, iar pe celalalte care nu au fost prezente imi pare rau ca nu le-am vazut.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, gagice!!!
un martisor de la noi!

va pupam

iupiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a venit primavaraaaa!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput