34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Arfeiash, multumesc mult, chiar eram frustrata

Miri, Doamne Ajuta!

La toate pralinele multi ici si noapte buna!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ashea...
acu ca ma aflu plina de energie dupa supica mea bauta cu lingurita lui sacha...
refac lista cu bebei invitati de onoare la party lui bruno!
si mai fac o precizare, care-am facut-o deja: e o zona cu no-picnic(fac ei exceptii probabil pt copiii sub 2 ani care o sa roada un biscuit ceva) deci... de data asta pentru adulti nu e prevazut nimic. exista un bar unde se pot comanda chestii, chiar si de mancare la nevoie.

copiii vor avea tort si suc la discretie. de fapt asta e ideea, zic eu, ca ei sa se simta fericiti multi si impreuna, si noi cu ei:)

p-orma va rog din suflet, cu mana pe inima, fara ganduri ascunse, nu va cheltuiti cu cadourile!!! bruno are de toate. stiu ca nuv eniti cu mana goala, dar va rog frumos nu exagerati!!!

si-acum lista:

ardeiash 1buc
miha 1buc
madi 1buc
ana 1buc
roxana 1buc

nina 2buc
simonette 2buc
antoanela 2 buc
nora 2buc
mammie chantal 2buc

magda 3buc.

si daca am sarit pe cineva, acu e momentul sa marcati!

in speranta ca nu va suparati pe mine, am sa continuam cheful penru adulti cu un tort timmermans, ori la tania, ori la karaoke. cum alegeti, da? ca nu ratez acest karaoke... nici sa ma picati cu ceara:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bai fetelor, ati vazut ce s-a intamplat pe aeroportul din Schiphol??? Un avion Turkish Airlines s-a prabusit. Din fericire nu a luat foc, doar s-a rupt in doua... 9 morti, 50 de raniti, dintrecare 25 grav.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ce naspa... daca si satelitii au inceput sa se ciocneasca.. si submarinele -ntre ele.. . .

fetelor : azi l-am vazut pe mateias la spital. .daca va mai aduceti aminte.. baietelul cu probleme la inima.. dormea asa de frumos... era superb! mamica lui e o curajoasa.. a venit un nemernic de medic sa -i faca eco si l-a trezit din somn.. a inceput sa planga .. si nici glas nu mai avea saracutul.. m-a impresionat! era speriat ca iar ii face cine stie ce si nu dorea nici sa-l atinga medicul! are 4 ani si de cand s-a nascut e numai prin spitale si dureri... e impresionant! i-am dus o jucarie si vreau sa spun ca nici nu vroiasa vada ce i-am dus... trist./ /copil care sa nu se bucure ca a primit jucarii /// mai avea acolo alte jucarii la care nu putea sa se uite de atatea greutati! of... iar mama lui are nevoie de incurajari.. nici la wc nu poate sa se se duca de teama ca-l lasa singur.. si asta de o luna si jumatate! of... si ce m-a impresionat e ca< am vrut sa-i dam bani si nu a vrut sa primeasca : a zis: e nedrept sa iau- daca am .... inca mai am! mmm... dar de rugaciuni tot are nevoie!

miri : nu ne-ai zis cum te mai simti? cred ca o sa ai aripi sambata... dar e important sa fii ok si fizic !

misto lista.. pe numar de bucati.. ha ha . si cele cu 0 bucati?

mady ce mai faceti / domi e ok?

simonette: eu sunt cea datoare

pup la toata lumea si abia astept sa sporovaim sambata la o cafea...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash...

toata luma e binevenita, si cum am spus mai sus, pentru ca pt adulti nu pot organiza nimic acolo, se va petrece partea a doua cu un tort fie la tania fie la karaoke.

cele cu O buc nu ma incurca la calcule pt ca eu trebuie sa transmit numarul exact de copii. cati peste 2 cati sub 2ani.

si numa simt grozav. dar puteti citi stiri despre "starea mea" in fiecare zi pe blog.

pumpizauri

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ardeiash, nu am vrut deloc sa-ti spun asta. Imi pare rau daca asa ai inteles.

Pupici cutiei cu praline.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

danyelana: stai linistita.. si eu stiam de cifra 3 .. insa o ignoram . vreau sa fiu optimista, de aceea... insa nu am intles mesajul tau invers.. e ok

miri: mi se pare normal ca bebeii sa se distreze si nu noi.. mi-aduc aminte. cred ca acum vreo 10-12 ani aveam un sef care era stresat de ziua copiilor lui.. zicea mereu.. bai , nene. . la astia mici le dai un pahar de suc in mana si cate-o prajitura.. dar ce te faci cu astia mari: friptane, uiskiane... si i-a trimis pe pici la macdonalds ca sa termine cu balamucu in casa.. ha ha..
in rest.. sper sa te acomodezi cat mai repede cu noul regim. multa bafta!

pup la toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Miri, confirmam participarea si ca sa te scutesc de calculele, noi avem 1buc sub 2 ani si 1 buc peste 2 ani.

Noi pe aici, nimic special. Am stat cu Victor acasa ca e in vacanta si l-am dus la film, ieri si azi. Au fost premiere, pt mine sa conduc singura prin centru, iar pt el sa mearga la cinema, ne-am descurcat si a fost f bine, m-am distrat super cu piticul meu.

Va pupizez pe toate,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Am intrat doar sa va urez un weekend super, (se pare ca va fi o vreme frumoasa) si sa va spun ca mi-e dor de voi si abia astept sa va vad.
Sper ca sunteti cu toate bine, sanatoase, copilasii si toata familia la fel.
Pupici apasati.

Mergi la inceput

hei fete!

m-am tuns.. acum fac si io ca nina..

o-ntrebare va rog.. ati avut vreodata senzatia ca vi se taie parul cu fierastraul? ca io nene asta am sismti astazi.. si vreau sa va zic : nu e deloc placut... vrei sa fii amabila cu coafeza pe care tu ai solicitat-o... da na... cand m-am uitat in oglinda cred ca m-am albit si aia cica: ca va? ioi..

acum m-am spalat,, poate ca spalat arata mai bine .. da Doamne!

Mergi la inceput