34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare:)
mersi de ganduri bune d eincurajare.
abia abia ce se duce locomotiva ce m-o trantit de toti peretii inapoi in depou:)
mai dau afara cu gratie, am crampe de-mi vine sa urlu, zgarieturi si arsuri in capuls tomacului dar... 3kg s-au dus deja. defapt m-am deshidratat pret de 3 kile:)))

nu-i bai, odiseea continua.

blogul meu e http
365chancespfbeinghappy.blogspot.com

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Go Miri Go Miri!!!!Ma tre sa comanzi deja o noua uniforma, nu????Te pupic , sanatate

Ror, de ce mergi catre numarul 3 si nu catre numarul 1 cum spuneai?te vanez pe mess sa imi spui ca nu inteleg

Ana, tampiti americanii de aia si imorta cat importa neuroni de pe la noi sau de pe la altii

Lucica, i'm happy ca esti mai bine!!!!!!!!Pupici multi

Pupici tuturor fara exceptie, daadaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Daniela, Sebastian e bine, multumim de intrebare , a avut nasucul infundat dar doar atat, fara febra, tuse etc, acum vad ca trece si nasul . Aaa, am vazut verighetele pe mess, f. frumoase, sa le stapaniti sanatosi

Miri recuperare rapida! De-abia astept sa te vad scandurica , glumesc.... sper sa fi asa cum iti doresti tu

Ana, tare de tot, nu mi-a venit sa cred, chiar asa...

Ror si pupiii multi. Tinem pumnii

pupiiiiii tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ardeiash ma da vad ca tu in ultimul timp atragi relele. Sper sa nu mai ai parte de intamplari neplacute si ai grija de tine

Mady cum mai e Dominique ?

Multa sanatate fetelor cu copiluti bolnaviori

pupiiiii

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hei fete...

maine se iubeste romaneste! imi place asa de mult sa spun asta! si mi-ar placea sa existe cu adevarat asta sarbatoare la romani.. nu stiu de ce// dar e minunata! din pacate.. unii barbati iti cam taie avantul.. sub sloganul deja, ca nu ai nevoie de o zi speciala sa-ti iubesti nevasta,,, iubita.. ca amanta intra intr-o categorie speciala.. se poate acolo, adica...
mie mi se pare minunat sa sarbatoresti dragostea si sa ciripesti la urechea iubita mai mult decat in alta zi.. sa-ncerci sa faci ceva pentru apropaele tau din dragoste... sau din nou.. din dragoste..

daca vorbim de incidentele cu pricina .. no.. eu gandesc cu mult optimism ... tre sa gandesc pozitiv ca sa iasa pozitiv... am fortat piciorul.. si azi am reusit sa fac si piata.. inca mai este negru si umflat putin.. ma doare la fiecare calcatura.. si il mai oblojesc cu pomada .. dar am trecut peste greu... am fortat si mana .. asta e doar vanata putin si nu e umflata insa totul va fi ok. sunt sigura/

asta e..

miri : ganduri pozitive! bravo! felicitari pentru curaj .. si sa dea Dumnezeu sa treci usor peste asta.. cu siguranta ce-a fost mai greu a trecut!

va pupicesc si va multumesc de sustinere..

aaa bepii: am vazut si eu filmul ghinionistul.. asa e .. era de belea tipul.. dar eu nu ma incadrez acolo.. ha ha

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

fetelor.. ce trist.. Heath Ledger a luat Oscar///

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sunt foarte necajita
Sunt tare prostutza si nu reusesc sa intru pe blogul lui Miri
Nu stiu....nu reusesc
Noapte buna.............

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

pentru ca a gresit o litera.. in loc de p pune o..

adica chances of ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Miri, esti cu adevarat tare si te admir pentru curaj. Sper sa ti se implineasca dorinta si eforturile tale sa dea roade.

Ardeiash, e bine sa gandesti pozitiv si poate au trecut ghimioanele. Francezii zic "niciodata doi fara trei", si din cate imi aduc aminte la tine au fost deja trei.

Scumpi, ma bucur ca bebe Sebi este bine.

Ror, curaj pentru nr trei.

Pupici cutiei fara exceptie.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

3? nuuuuuuuuuuuuuuu au fost doar 2

asta-i ca urarea aia: "mihalache: rupe-ti un picior! "

merci fata draga..

Mergi la inceput