34 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

halo fete///

nina; un pup mare si dulce dulce.. si scuze ca nu ti-am facut complimente vis a vis de freza.. dar pe bune daca mi s-a parut naspa.. aratai super infloritoare.. pe bune! mai sexi ca niciodata.. cred ca-l dai gata pe reiji! .. nina : tu la ce ora mergi la tania ?pe 5 martie? oare reusesc si eu sa ma lipesc de tine pana vine vlad de la scoala? ca daca nu, renunt..

miri.. nu prea am intles bine.. iti faci lansarea blogului? daca-i asa felicitari! si la cat mai multa inspiratiune si persoane care sa te citeasca..

danyelana" ma cam doare, merci.. dar la cata alergatura am avut de facut zilele astea... nu l-am mai bagat in seama... si sa schiopatez am uitat ca nu mai am timp... dar trece el..

alta-i problema... mmmmmmmm

ma tot gandesc: ce probabilitate exista ca atunci cand iesi de la supermarche cu o sacosa in mana... ganditoare... sa-ti cada un gard metalic peste tine, asa cum s-a-ntamplat cu mine?! de n-am putut dormi toata noaptea pe partea stanga.. ma doare ingrozitor mana caci in ea s-a oprit.. ieseam de la carrefour si un dobitoc cu o bormasina scotea suruburi dintr-un gard.. pesemne ca era la ultimul,,, si normal ca i-a cazut .. ca nu-l tinea nime... exact in momentul in care treceam io... si nene.. nicio sinchiseala ca mie mi-a sarit sacosa din mana si nu o mai puteam tine.. si nici din soc nu-mi reveneam.. o baba in spatele meu.. coafata belgieneste se uita si ea cu ochii bulbucati de nedumerire...
cred ca tre sa ma descante cineva.. ca nu mai mere.. cristi : mi-a zis esti de belea, nene !? din ce material era gardul?.. zic din metal.. s-a inspaimantat..

robertino mama tu ce mai faci?

va pupe pe toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

am facut-o si pe asta.
rapid, la sec, fara anestezie.
senzatie de voma cat incape.
am dat afara de 3 ori, dar e doar inceputul.
nu pot baga nik in gura. cum intra,a sa si iese. inclusiv apa.
rod cuburi de gheata. singura solutie azi.
de ieri seara de la 8 n-am mai bagat nik in gura. eci, 24 de ore. sa mai spuna cineva ca nu postesc:)))
multumesc roxana! ai avut mainile pline azi cu dracushorii mei. sorry pt patul udat...
va pumpizez si mersi ca v-ati gandit la mine.
muuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

arde-i, mama, mai roaga-te si tu!

miri, esti tare curajoasa! bine macar ca n-ai mai facut anestezie, ca ma si gandeam la tine: anu' si anestezia!

bai, va las ca nu ma pot aduna... japonezii si fii-mea m-au rapus! bine ca au adormit usor...

lucica,

pupe si somn usor tuturor

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata fete dragi,

Eu sunt la munci azi...si inca mai dorm, o cafea nu mi-a ajuns.

Miri, dar ce ai facut fara anestezie? Oricum, bravo, bine ca ai scapat, esti curajoasa.

Morgane, , ce ma bucur ca esti bine "!

Mady, sanatate multa lui Domi, sa scapati repede de otita asta nesuferita.

Va pup, revin,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata pralinutze

Miri bafta si succes pe mai departe, iti tinem pumnii si multa sanatate ! Bravo, te admir pentru tenacitate.

Lucica ma bucur ca iti este din ce in ce mai bine !

Ardeiash chiar ca parca te urmareste ghiionul.....dar las` ca s-or termina toatea astea odata si iese si soarele pe strada ta

Antoanela naspa tare sa lucrezi duminica.....din pacate stiu cum este; ti doresc sa treaca ziua repede la job si ajungi cat ma repede acasa la puiutii tai ;

La noi a venit Lilicuta, sora lui Doru si nany a Monicai, si este Monica in al 14-lea cer; s-au lipit cu super glue si ma intreb cum le voi dezlipi dupa 2 saptamani . Bineinteles ca nany a venit si cu tot portofoliul de mancaruri si prajituri, de zici ca suntem brutarie, ziua si prajutura, iar in we cate doua pe zi cin` ca le reziste....?

Acum ma intorc si eu la cifrelel mele, caci din pacate si eu am astazi de lucru ca la balamuc....de.....ieri ne plimbaram.

Va pup si va doresc o duminica placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mihaela, mersi, spor la treaba si tie .

Mirik, ai blog? Da-ne adresa. Ce-ti mai fac baietii?

Ardeiash, mai, ce ghinion ai avut. Dar gata, cred ca ti-ai facut suma, de acum numai lucruri bune sa se intample!

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, draguta de tine, e naspa rau prin ce treci tu acum dar cred ca starea asta nu va dura la nesfarsit, probabil asa trebuie sa fie la inceput. Dupa ce-am citit in blog, ma gandeam la tine cat de curajoasa esti. Iti doresc sa-ti fie bine cat de curand si sa ajungi la rezultat cat de repede si fara prea multe neplaceri. Sigur dupa o perioada o sa te invidiem pt silueta ta.
Ardeiash, tu esti un caz special si citind prin ce treci in ultima vreme imi aduc aminte de un vechi film frantuzesc "Ghinionistul". Acolo ziceau aia ca exista oameni care sunt predispusi a avea mereu ghinioane, care le atrag prin nu stiu ce "putere". Un exemplu din film: Intr-o sala de sedinte in jurul unei mese mari inconjurata de scune, s-a pus un scaun subred. Apoi ghinionistul este invitat sa ia loc pe unul dintre scaune la alegere. Desigur ca-l alege pe cel subred si se alege cu o cazatura zdravana. La fel si tu; trebuia sa treci pe langa gardul ala greu chiar in momentul in care trebuia sa cada. Judecand la rece toate neplacerile prin care ai trecut in ultima vreme, se pare ca ghinionul s-a agatat de tine. Nu stiu ce sa zic, dar sigur exista o solutie sa scapi de asta. Poate este undeva in mintea ta si o induci.... trebuie sa te informezi ce trebuie facut. Sau poate este in mintea mea si de fapt au fost doar coincidente ....
Oricum iti doresc sa-ti fie bine si sa pui punct sirului de neplaceri.
Ce-ti mai face piciorul? Ai grija de el ca daca il soliciti prea mult se vindeca la pastele cailor.
Luciiii, m-a bucurat nespus mesajul tau. Scurt, dar frumoooos. Este exact ceea ce voiam sa aud de la tine. Tine-o tot asa meisje!!! Si noi te iubim, dar tu sti deja asta!
Fete, mi-e dor de voi toate. Abia astept sa va vad.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Iaca am luat si eu o mica pauza ca sa va salut!

Adreiash, n-am cuvinte..zau! Bine ca nu ti-a cazut in cap, Doamne-Iarta-ma, ca putea sa fie si mai rau. Iti doresc sa fie ultima intamplare cu ghinion

Vreau si eu sa citesc blogul lui Miri Ca nu pricep nik si poate ca vreau si eu ce face ea..Ai Mikule? Chiar daca nu stiu despre ce e vb eu te felicit si iti tin pumnii pe mai departe

Si mie mi-e dor de voi toate si abia astept sa ne vedem! Pana atunci insa va trimit numai si

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&feature=related " target="_blank">incredibil!!!!!!!!!!!!!
buey, io stiam ca-s stupizi rau da' parca nici chiar asa!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Alra, felicitari pentru bombonica mica si frumoasa. Sa fie intr-un ceas bun!

Maducule, sanatate multa lui Dominique. Bine ca ati descoperit ce o chinuia pe micuta si sper ca ati capatat deja tratamentul corespunzator.

Mah Ardeiash, ce-i cu buclucurile astea lant? Ia imbarbateaza-te si ...push them faaar away......

Morgane ma bucur mult sa aud ca lucrurile incep sa se aseze, iar timpul este cel mai bun remediu pentru toate.

Miric, tu la ce cazne te-ai supus, fata babei, ha? Oricum, refacere rapida si sper ca sa apara si rezultatele mult dorite in curand. Vin cu Carmen la Brunotje, asta ca sa te pun in garda.

Ana, m-am distrat tare, tare. Am ras cu lacrimi.

Oana..., ce face fratiorul? Nu asta era intrebarea dar...

Eu sunt bine, incerc sa ma mentin pe linia de plutire, fara prea multe +/_ (-uri). Nu imi iese intotdeauna dar nu ma las
Trebuie multa rabdare, curaj, exista iluzii si deziluzii care nu pot fi intelese decat in momentul in care te confrunti tu insuti cu situatia.
De aceea ma mai afund in abis din cand in cand, alergand dupa himere si feti frumosi virtuali , ca apoi sa ies din nou la suprafata si sa inspir adanc realitatea.
Mergem catre nr. 3 incepand de joi, deci perseveram

Pupici la toata cutia,

Ror

Ror

Mergi la inceput