de ce fug barbatii de casatorie?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Helau Diana! esti o fata tare puternica! Imi pare rau ca acasa nu te sustine nimeni. Cred ca doare al naibii. Ufff..
Mi-ar fi placut sa gandesc ca tine atunci cand trebuia, dar am preferat sa stau cuminte in banca mea si sa astept si sa tot astept, ca nu cumva sa se sperie 'domnul' si sa o ia la fuga. Si pana la urma tot la fuga a luat-o.

Fostul tau se pare ca vrea sa mai copilareasca, mult si bine. E mult prea speriat de ideea de 'impreuna'.

Va iesi negresit si in calea ta un tip hotarat si pregatit pt familie, atunci cand te astepti mai putin.
La o anumita varsta iti dai seama aproape imediat cine e pt tine si cine nu, nu e neaparat nevoie de lungi perioade de 'proba'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Dianas imi pare rau sa citesc ca nu ai prea mult sprijin nici acasa.
Cred ca a fost tare dureros sa citesti unele mesaje pe aici care te catalogau in fel si chip...

Nu le da importanta, priveste inainte cu incredere si Dumnezeu iti va indruma pasii catre persoana potrivita la momentul oportun.
Inca o data pentru verticalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

O dedicatie pentru Diana si toate femeile care au trebuit sa treaca intr-un moment al vietii printre 'spini', femei printre care ma numar si eu..
O melodie trista dar absolut superba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaO

Nu inteleg de ce nu recunoaste fiecare ca, dupa 25 de ani,incepi sa te gandesti la stabilitate.

pt ca nu toate,dupa 25 de ani,ne gandim la stabilitate

pe unele dintre noi ne sperie tare de tot ideea de stabilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Dianas, eu iti respect decizia si mai ales te apreciez pt. faptul ca iti doresti ca o relatie sa te implineasca, nu sa distruga visele tale.

Nu inteleg totusi ceva - cand el te-a sunat pt. a relua relatia, ce a spus? Banuiesc ca daca te-a sunat inseamna ca era dispus la un compromis. Din ce motiv nu ai putut merge mai departe?

Daca nu ai putut merge mai departe doar pt. ca el a cerut timp de gandire, dar a fost dispus sa schimbe datele probleme, tind sa cred ca ar fi trebuit sa mai dai o sansa relatiei. In fond, nu e nimic gresit ca si el a vrut sa analizeze lucrurile rational, pt. el.

Daca el nu fost de acord sa schimbe nimic, atunci cred ca ai procedat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Dianas,
Esti la fel ca mine, gandim la fel, ne exprimam la fel si dorim aceleasi lucruri.
Eu am 26 ani si locuiesc in aceeasi casa cu un barbat care are 34 ani. Stam impreuna de 5 ani si jumatate si ne intelegem in general destul de bine. Si eu i-am dat un ultimatum anul acesta. A reactionat pozitiv (a zis ca ntelege punctul meu de vedere si ca ne vom casatori). Sper sa ma ceara de sotie de Paste pentru ca vom merge impreuna cu parintii mei sa petrecem sarbatorile la parintii lui.
Pacat ca a venit criza financiara si s-ar putea sa o foloseasca pentru a mai amana momentul (eu as fi vrut nunta anul acesta, el tot incearca sa o amane pt anul viitor.. ceea ce evident nu imi convine dar voi vedea ce voi face...)
Te felicit pentru verticalitate si pentru hotararea ta. Este normal sa nu pierzi timp pretios alaturi de un om indecis.

Emilia M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clori

Eu cred ca e mai bine sa astepti sa fii pregatit...

Da.. cand ai timp de asteptat poti sa astepti.
Eu am 26 de ani si deja am asteptat destul (stau cu el de 5 ani si jumatate). Amandoi avem probleme de fertilitate si cum el se apropie de 35 de ani am considerat ca nu ne permitem sa mai asteptam nici macar o secunda. Dupa Paste mergem la analize sa vedem ce se poate face pentru a rezolva cu bebele.
Nu zice nimeni ca nu poti face bebe fara verigheta dar eu una nu am sa o fac. Am vazut multe si am decis sa nu fac copii nemaritata.
"Cumnata" mea are o fetita de clasa I si desi locuieste impreuna cu tatal fetitei (fratele iubitului meu) sunt aproape sigura ca nu se vor casatori niciodata.

Emilia M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

deci nu ma pot abtine...
ce-i drept s-ar putea sa ma bag ca musca in lapte, dar e ora 8 dimi si poate chiar aberez...
Diana draga, daca tu asta ai simtit ca trebuie sa faci, eu zic ca mai ok de atata nici nu se poate. Fiecare (asa cred, cel putin) cand ne apucam sa facem o chestie, vedem o finalitate. Asa si cu o relatie. Lasand la o parte atat de blamata verigheta (pe care eu o port cu drag), intri intr-o relatie pentru placerea pe care ti-o da relatia in sine, sunt de acord cu asta. Insa daca acea placere pentru mine inseamna si un mutat impreuna sau eventual o casatorie, iar stimabilul meu partener nu este dispus, pregatit, sau cum vreti voi, sa o ofere, ce pot sa fac? Inseamna ca placerea nu mai e deplina. Voi faceti un lucru (exceptand serviciul) daca nu va face placere? Sau daca il faceti, care mai este sensul? Mai ales daca vorbim despre o relatie? Cate lucruri pe lumea asta ne aduc satisfactii atat de mari ca o relatie cu tot ce implica ea? Daca si la asta renuntam...
Lasati incolo chestiile cu "nu e pregatit, e speriat, etc." Eu, ca om, fac ceva pentru ca imi place, imi mangaie sufletul, sau pentru ca vreau. Daca vreau sa il astept forever and ever, treaba mea (personal nu cred ca este constructiv, dar...), dar daca Diana a simtit ca nu o mai satisface acest gen de relatie "limitata', care e problema altora?
Nici eu nu inteleg barbatii care sunt dispusi sa stea intr-o relatie cu secolele, dar nu vor nimic mai mult. Si spun asta pentru ca imi vad sotul care este IMPLINIT (nu exagerez) de cand s-a nascut bebele nostru.
Mai, fetelor, nu aruncati cu rosii sau mai rau, dar cum am fi ajuns aici, ca specie vreau sa spun, daca nu ar fi fost in noi toti instinctul de asociere si reproducere?
No gata ca am aberat destul, nu stiu daca am reusit sa transmit ceea ce aveam in gand, dar trebuie sa merg sa imi hranesc minunea de copil.
Diana, pupici, si inca o data: daca asta ai simtit, go for it! fiecare face cum simte si cum crede.

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

De ce fug barbatii de casatorie?
Intrebare:
Care e diferenta intre o musca si o nevasta?
Raspuns:
Musca te bazaie numai vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

De ce fug barbatii de casatorie?
Intrebare:
Care e diferenta intre o musca si o nevasta?
Raspuns:
Musca te bazaie numai vara!

Cum aproximativ 80% dintre forumiste sunt neveste(ups!), pentru gluma jenanta cu care le "provoci", abia astept sa "bazaie" asa o "musca" pret de cateva pagini...

Mergi la inceput