de ce fug barbatii de casatorie?
Raspunsuri - Pagina 30
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui clauditzadennis
Cum aproximativ 80% dintre forumiste sunt neveste(ups!), pentru gluma jenanta cu care le "provoci", abia astept sa "bazaie" asa o "musca" pret de cateva pagini... Claudia,soacra frumoasei Oti Povestea nasterii http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156 |
]
Au simtul umorului si inteleg gluma(care apropo , e foarte tare si adevarata )
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 De ce fug barbatii de casatorie? Intrebare: Care e diferenta intre o musca si o nevasta? Raspuns: Musca te bazaie numai vara! |
S-a vrut o gluma si a iesit un fassss
Ramonika spune:
poate un bîzzzzz........
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
emilia_m spune:
citat din mesajul lui Clori Mie personal mi se pare o femeie rece, calculata, egoista, incapabila sa daruiasca ceva intr-o relatie, fara sa primeasca in schimb lucrul pentru care a intrat in ea: verigheta... |
TOTI AVEM PLANURI, ASPIRATII SI DORINTE PE CARE DORIM SA LE IMPLINIM! TOTI NE CALCULAM MAI MULT SAU MAI PUTIN VIATA! Nu e normal si nici logic sa traim langa un om care nu are aceleasi dorinte ca noi doar asa ca sa treaca timpul. Anii astia nu ni-i mai da nimeni inapoi. Nu cred ca la 60 de ani ai aceleasi sanse ca la 25 sa iti gasesti jumatatea. De copii ce sa mai vorbim...
citat din mesajul lui Clori Cred ca o casnicie trebuie sa vina ca o incununare a unei relatii fericite .... fiecare om are propriile idei despre felul in care trebuie sa-si traiasca viata... O casnicie este o relatie care se construieste in fiecare zi. Toata viata. |
Foarte adevarat! Cu asta sunt perfect de acord.
citat din mesajul lui Clori Dupa atatia ani de comunism, din pacate cred ca multi dintre noi nu mai au acasa modele din ceea ce ar trebui sa insemne o casnicie adevarata, asa cum aveau bunicii nostri, de exemplu, care au ramas unul langa altul “pana cand moartea i-a despartit”. |
Bunica mea s-a casatorit cu primul care a cerut-o de la parinti. Pana nu a venit bunicul in petit nici nu il bagase in seama si nici nu stia cum il cheama. Dupa cativa ani au divortat si mama a crescut fara tata. Mama s-a casatorit cu al treilea care a cerut-o de nevasta. Pana nu a venit tata in petit nu schimbasera decat cateva cuvinte. Sunt impreuna de 45 de ani si se inteleg foarte bine. Pe vremea comunismului barbatii stiau ce au de facut in viata. Scoala, armata, nunta, casa, copii. Acum cred ca vor fi vesnic tineri, ca tot ce zboara se mananca si ca pentru femei e tot una ca sunt mirese la 27 de ani sau la 40.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.