Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Is rupta, imediat ma bag la somn ca nu mai pot. Toata ziua am fost asa, of ce mi-as dori sa dorm o saptamana cat vreau eu!!! Imi amintesc cat de pretios era somnul pentru mine inainte de a avea copii!
Vroia sotul sa ma scoale din pat la 9 si eu eram super-furioasa pe el ca ma trezeste cu noaptea-n cap doar pentru ca el se plictiea. Acum m-am obisnuit cu ore putine, dar cateodata ma ajunge oboseala din urma.
Hai ca ma duc, poate va scriu maine mai multe.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
xandrutza_76 spune:
Buna, am intrat un pic si eu...
Roxana, imi pare nespus de rau, ii doresc multa sanatate Dariutei, sper sa rezolvati toate problemele, si cele de sanatate, si cele financiare si care privesc drumul in Germania!
Mira, socanta povestea ta, imi pare rau de femeia aceea. Bine ca voi nu ati patit nimic, fizic vorbind, sper sa treaca si sperietura. Multumim pentru informatii, am auzit ceva si la stiri despre cele 3 vaccinuri.
Tasia, ma bucur ca ti-a iesit tarta! Daca mai vrei retete, te servesc ![]()
Gety, eu nu-i dau vitamine Narcisei, ea e tot de 15 kg; dar mananca multe fructe, legume, bea lapte, papa branza...
Moni, nu am mai apucat, dar promit sa vizionez toate pozele cu Cosmi, am nepotii in vizita si maine le pun fetele pe cap si eu iau o pauza
Poate si dorm!
Fetelor, daca totusi hotarati sa strangem bani pentru Tanima, ma inscriu si eu.
tasia spune:
cristinaGoji Nu ai cu cine sa lasi copii 2 zile sa poti dormi cat vrfei tu? Eu dorm de 2 saptamani cate 14 ore
Vine fimiu curand si o sa dorm cate 6 ore. Seara el se culca pe la 21-22 si eu abia atunci ma apuc de calcat, gatit, citit, si poate stat pe net 
xandrutza_76 chiar te rog sa ma bombardezi cu retete dar din astea mai light. Nu preaa sofisticate, ca la astea ma pierd 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
princess spune:
Buna seara!
Tanima, bun venit pe lume fetitei tale scumpe! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Pupici tizului nazdravan! 
Eu n-am somn si nicio stare prea buna: azi am fost la o inmormantare, mama nasei (o persoana foarte apropiata de noi) a murit la 63 de ani de cancer genital si pulmonar. In urma cu doua saptamani s-a internat, i-au facut analize, s-a descoperit boala si luni dimineata a intrat in coma, iar seara a murit. Nu trecuse nici macar un an de cand isi pierduse sotul bolnav de ciroza...
Am fost foarte suparata si cu Rares, cu amigdalita, dupa cinci zile de antibiotic (Klacid) febra nu ii scadea deloc, dr i-a schimbat antibioticul (Augmentin), iar acum, sper, suntem pe drumul cel bun, nu a mai facut febra si tuseste din ce in ce mai putin. Am de gand sa ii fac si un exudat dupa terminarea tratamentului ca sa vad daca am "starpit" bacteria de tot.
Lexi, ar fi fost bine sa imi stea mintea la bb2, dar am explicat mai sus care au fost motivele disparitiei mele.
Intre timp, am avut si doua programari la medic, una la interne si una la gastroenterologie, de unde m-am intors cu urmatoarele concluzii: nisip la ambii rinichi, fierea strangulata (din nastere si asa este si la Rares, s-a vazut la eco), infectie urinara si recomandare pentru endoscopie. Am primit un tratament si regim alimentar. Peste doua saptamani am programare si la gineco, sa vedem cu ce diagnostice ma mai intorc si de acolo! Deci, de bb2 momentan nu se mai pune problema, cu o stare de sanantate atat de subreda!
La serviciu urmeaza o perioada foarte aglomerata, nu stiu daca voi avea timp sa mai postez, sper ca macar cu cititul sa nu raman "repetenta". Daca hotarati sa strangeti bani pt Tanima, eu voi contribui cu mare placere, ca de fiecare data!
Roxana, imi pare tare rau de Dariutza mititica, dar sunt convinsa ca totul se va rezolva cu bine! Eu va tin pumnii si o sa ma rog sa fie asa!
Cam astea-s noutatile despre noi...
Va pup pe toate!
Noapte buna!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
tasia spune:
princess Imi pare foarte rau pentru pierderea suferita, imi dau seama cat de ravasita esti. Sunt momente extrem de neplacute peste care trebuie sa invatam sa trecem chiar daca este extrem de greu.
Cred ca cel mai important este sa fii tu sanatolasa iar cand vei fi pregatita si sanatoasa sa te gandesti la bebe2.
Sanatate multa si lui Rares 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza!
! In o zi cu trezire fortata![]()
Mira ingrozitor ce ti-a fost dat sa vezi!
Princess - of cate boli! Sanatate multa si tie si lui Rares!
Xandrutza ce zi faina se anunta la tine azi!![]()
Tasia nu, nu am cu cine-i lasa sa pot dormi. De altfel somnul e singurul lucru de care mi-i dor de dinainte de copii.
Roxana multa putere mamica necajita si sunt cu gandul alaturi de voi!
Getyam vazut si eu pozele cu Maria! e o scumpa!
Lexi ati gasit pana la urma gradinita pt Maria?
Noi azi mergem la un Club de mamici organizat la gradinita unde va merge din toamna Vladut. Acolo vor mai fi 2 baieti de varsta lui Vladut care vor merge si ei din toamna la gradi. Sper sa se acomodeze cu ei si sa nu-i mai fie atat de greu sa ramana acolo din toamna. Nu va sta mult la gradinita, au program pana la 1, asa ca sper sa fie totul bine!
Ramo si Moni o cafeluta ceva, o tigaruta, un fursec?![]()
Beatrix - ma bucur ca sunteti mai bine! Ti-au mai ramas oale intregi? Toate-s pe foc?
Adina si Flavia - sunt cu ochii pe voi!![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Monique_new spune:
Cristina multumim de cafeluta....tigarea aferenta deja s-a dus![]()
Intru si eu repejor pt ca am o gramada de treaba
.
Roxana offf ce rau imi pare de Dariutza sper ca DD sa fie langa voi si sa reusiti sa gasiti un tratament care sa rezolve problema.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Buna dimi,
Cristina prezenta si la
si la 
.
princess of ce rau imi pare ca sunteti bolnaviori. Multa sanatate va doresc! cat despre mama nasei voastre, Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Nici nu mai vreau sa aud de aceasta boala oribila. Am trait si eu momente de groaza in spital alaturi de bunicu
si nu e singurul caz din familie!
Roxana imi pare nespus de rau pentru Dariuta! Va tin pumnii sa treceti cu bine peste toate, dar mai ales ca acele medicamente sa nu o afecteze mai rau! Am citit eu bine, o sa faca citostatice?
Gety vad ca Roxana ti-a explicat foarte bine cum sta treaba cu vitaminele. Si eu am vrut sa-ti zic, dar am zis sa nu te superi. O verisoara de-a sotului a fost mica si slabuta cand a fost mica, iar mama-sa i-a dat vitamine la greu. Toate bune si frumoase pana pe la 10 ani, cand "a explodat" Mama mai imi ciripea si ea sa-i dau Patriciei, dar i-am zis clar: atata timp cat manaca bine si variat, sa-si ia de acolo cele necesare. In afara de vit.C eu nu i-am dat nimic si nici nu am de gand sa-i dau. Ea are cam 14,5 kg.
beatrix chiar asa nu stiu de ce s-a intrerup firul la tanima. Imi pare nespus de rau. Eu m-as ocupa de problema, dar nu mai am cand pt ca saptamna viitoare plec in Italia (delegatie pentru o saptamana).
Daca totusi se ofera cineva sa stranga banutii eu ma inscriu pe lista cu cea mai mare placere.
Mira multa sanatate! 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
neatza
princess iti tin pumnii, sa-ti iasa bine analizele/consultatia de la gineco si iti doresc sa fii sanatoasa...condoleande pt.pierderea suferita, astfel de "cazuri" pe mine ma cutremura si ma fac sa reduc si mai mult nr.de tigari...asa, spre zero
nu vreau sa-l deochi pe Vladone, dar zilele astea a stat mai mult in chilotei, insclusiv pe afara si ne spune cand face pipi
sper sa-l dam pe brazda in curand
desi, de buchetul de flori pt Tanima de ocupa cineva, ea e din Pitesti !!!
va doresc o zi minunata
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Cristina, saru`mana pentru cafea! Distractie placuta la clubul de mamici! Eu abia astept sa se trezeasca nepotii ![]()
Alina, condoleante pentru pierderea suferita! Tie iti doresc multa sanatate, sa te refaci repede si dupa aceea iti poti vedea de bb2! Sanatate si lui Rares!
Lilina, succes lui Vladone in continuare!
Ramo, Moni, servici usor!
Tasia, o sa caut niste retete usoare si rapide si ti le voi trimite.