Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana01 spune:
lili, nu te interesa, ca oricum clinica este la 150 km sud de munchen. doar ca pana acolo ajungem cu avionul. dupa aia tr sa luam tren sau masina pana la clinica si vom sta acolo, la un motel, ceva.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
beatrix spune:
fetelor, nu stiu ce s-a mai intamplat de cand a nascut Alexutza, dar se pare ca la Tanima se intrerupe sirul buchetelor reale de flori!
eu ii trimit un www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Spring_Bouquet.jpg" target="_blank">Buchet virtual aici alaturi de multele felicitari! 
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
Mirabelac spune:
Roxana imi pare tare rau ca Daria e bolnavioara, sper din suflet sa se faca bine cat mai repede. Nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva.
Gety nici eu nu i-as da vitamine daca ar fi grasut sau daca ar manca bine, eu am o nepoata care la 11 ani avea 100 kile, mi-e frica de obezitate in familie. Eu am fost o slabanoaga de mica, exact cum e fi-miu asa eram si eu, insa eu mancam f bine.
Sunt suparata ca mi-a iesit o infectie ginecologica si microbul e rezistent la orice antibiotic, eu lucrez in mediu de medicamente dar nu in sectie unde e toxic, deja nu-si mai fac efectul la mine antibioticele
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
anangel_lexi spune:
Roxana, imi pare extrem de rau de ceea ce ne-ai povestit. Din pacate Munchen nu e deloc aproape de noi, altfel nici nu intra in discutie sa nu stati la noi. Noi am facut cu masina 1 zi jumate pe drum, pana la noi sunt 2200 de km din Bucuresti, dar am dormit o noapte la Arad. Din Bucuresti pana la Munchen cred ca sunt in jur de 1600 de km. Sa stii insa ca drumul e obositor cu masina, eu una am venit franta acasa si cu nervii tocati marunt de catre copil. O sa ma interesez si eu pe-aici de zboruri low cost din Bucuresti spre Munchen, sau poate apar ceva oferte de pret. In ce perioada va ganditi sa veniti?
Daca te pot ajuta cu ceva, cu orice, spune-mi!
Lilina, vaccinul asta Weyth se face la o anumita varsta? Sau pot sa i-l fac si in vara?
Beatrix, ai dreptate, o sa caut si eu un buchet virtual de flori pentru tanima.
Chiar asa, ce-or mai face Alina si eloise?
Si apropo de Aline, princess, tu iar ai disparut? Lucrezi de zor la bebe 2?
Lakioana ce-o mai face? Dar cata14? Hai ca in ritmul asta strig tot catalogul.
Mexxa, cum e in Bucuresti, va acomodati?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Roxana01 spune:
Beatrix, din fericire avem cativa prieteni care sa ne imprumute acum, cand avem urgenta nevoie de bani. sunt atatia copii cu boli teribile care au nevoie de bani si parintii lor sunt sarmani, noi deocamdata ne descurca. greu, dar reusim noi cumva. multumesc pt intentie, esti un suflet bun.
cat despre buchetul de flori, eu nu pot organiza nimic, dar daca strangeti bani, eu as contribui, ca ce mi-e cu 10 ron in plus sau in minus.
am gasit o varianta mai ieftina sa ajungem in praga sau in munchen (e la fel ca pret si ca timp). costa 240 Euro dus-intors 1 pat. copiii sub 4 ani nu platesc ca dorm cu adultii. faci 24 ore, dar asta nu mai conteaza. acum tr sa vad daca e mai usoara legatura de la praga sau de la munchen pana la Neukirchen bein Heiligen Blut, unde este clinica.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Roxana, exista zbor low cost Bucuresti-Munchen cu germanwings (www.germanwings.com) Sunt o companie low-cost a Lufthansa si destul de OK. Noi am zburat cu ei ultima oara cand am fost in Ro. Uita-te pe site, s-ar putea sa iesi mai ieftin la transport. Tu vei veni cu ambii copii?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
GETY spune:
Nu sunt eu omu' care se supara de la un sfat sau o parere!
Bine ca mi-ati zis. De fapt eu n-am mai fost de mult timp cu Maria pe la dr. ca, daca a fost sanatoasa, n-am mai calcat pe la el. De obicei intreb ce sa-i dau sau ce sa nu-i dau Mariei.
O feresc cat pot de dulciuri, mai rarutz ca-i mai dragutz.
Nici Ca sa nu-i dau? Adica Osteocare?
Mirabelac, 100 kile la 11 ani?
Roxana01, sa va dea Dumnezeu multa putere sa treceti peste necazul asta. Multa sanatate Dariei.
Si-mi mai pare sincer rau ca n-am strans bani pentru buchet. Printre vinovate ma numar si eu.

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Scumpik_lui? Ce mai face Luca?
Alipiticot, ati rezolvat problema dupa injectiile cu Adisterolo primite de la Seph?

Asa creste Maria Diana
tasia spune:
tanima Sa-ti traiasca bebelina si sa te bucuri de intreaga familie 

mirabelac Eu am spray paralizant in geanta mereu cu mine si in torpedou in masina mai am unul. Daca ies cu piticul seara tin spray-ul in buzunarul de la geaca. Ma batea gandul sa imi iau pistol cu gaz
iar acum dupa ce ai povestit cele vazute de tine, incerc sa ma gandesc serios la aceasta posibilitate.
Vaccinurile le-am facut pe toate si obligatorii si neobligatorii, ne "obliga" doctorita noastra
Nu am facut defapt nici-un vaccin gratuit. Iar Prevenarul la-m facut odata cu antigripalul in noiembrie.
roxana Imi pare sincer foarte rau pentru Dariuta. Doamne ajuta sa fie totul bine si nu ezita sa spui daca ai nevoie de banuti. Punem mana de la mana si va ajutam cu ce putem. Acum ii dau dreptate sotului cand spune mereu, sa nu spargem banii, si sa punem ceva deoparte, nu stii cand poti avea nevoie iar boala poate lovi pe orcine.
beatrix acelasi lucru ne spune si doctora noastra sa nu-i dam vitamine daca mananca de toate.
xandrutza_76 Am facut tarta accea, am pus gem de caise si a iesit buna de tot
Asta ma ambitioant sa mai fac prajituri
Desi m-am pricposit cu 3 kg dupa sarbatori si nu ma mai incap haine 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
tasia spune:
alinamoro Mi-am amintit acum ca vroiam sa te intreb, cum de-i mai dai tzitza Adelinei? Vrei tu, sau nu poti sa nu-i mai dai? Mie imi spunea toata lumea sa-l intzarc pe Fabi ca era deja mare si eu tot ii dadeam san. Cel mai rusinos era ca venea peste mine, imi dadea bluza jos si se apuca sa suga oriunde eram
La un an si 7 luni am oprit alaptatul pentru ca am intrat in sesiune, aveam si licenta si trebuia sa-l expediez de acasa 2 saptamani, probabil ii dadeam si acum sa suga, pentru ca era super disperat 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)